Mire mire o dont por njeriu nuk ri te jeten tralala zura nje lepur.nje dhe e vetmja arsye pse ti replikove mia@-n eshte se ajo eshte femer
Ti si musiman qe je duhet te jesh me serjoz ne diskutim dhe jo te paragjykosh me shaka qe nuk i kane lezet nje muslimani
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 31-10-2010 më 11:40
Hejjjjjjjj evropianet po hecin me "KOKE" aitt provojeni edhe ju
Garant disa shqiptar injorant e provojne:P:P
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
me kete pergjigje me tregove se eshte e verteteajo ca thashe une
.
Mos eshte ajo pergjigjja e serafimit ? looool (mu pergjigj sinqerisht kesaj here)
po deshe.
U preke t'm'falesh yllo se nuk e kisha per t'keq, thjesht bera nje pyetje dhe shume do doja t'kisha marre nje pergjigje, si i ka hije, por ja qe ... s'eshte e mundurPostuar më parë nga Rina_87
.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Po!!
Ato jane kostume, tip karnavalesh.Kam qene ne shume parada per femije. Ndonje tek tuk, mund te jete tip ghost. Po dominojne karaktere filmash vizatimore me shume. Heronjte e femijeve, spiderman, iron man, transformers, cops, thomas the train, borebardha, ladybug, flutura etc etc.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ku iku ai genjeshtari. Qe cdo gje e lidhin me ate fene e tyre, qe u ka qerruar syte. Njerez te mefshte. Jeni privuar nga shume gjera ne kete jete, mundoheni me ate erresiren tuaj , ta shperndani te te tjeret. Mbajeni per vete, dhe jetoni ne erresiren qe u rrethon. Njerez t'trashe.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
o pink mos me ngateron gje me ate pleren qe ke ne shpi
Krijoni Kontakt