Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 76
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Edhe nqs nje myslyman, ateist feston nje feste te nje feje tjeter , nuk eshte ndonje hata, thjesht tregon nje lloje respekti per fen tjeter.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Kjo lloj Feste eshte nje ritual i zakonshem satanist dhe asgje me teper, dhe nese mendon dikush se nje femije arrin te loz dhe argetoj veten duke proceduar nje ritual kaq te frikshem, ateher propozim i imi, per keta prinder eshte qe ketyre femijeve ti propozohet profesioni si Kasap

Konsiderohet se existon mundesia qe te kryhet nje krim shum leht nese behet gjat ketij rituali satanist, sepse nese ia hjek koken tjetrit me sopat, ateher je njesh ne kete fest dhe tek ateher ke per ti marr duartrokitjet e te tjereve. Krejt kjo sepse realja prej jo reales ne kete fest nuk kan diferenc te madhe.

Nje film qe trajton nje histori te ngjajshme eshte Trick 'r Treat dhe qe deshmon ate qe thash me lart, ku nje person e mbyti dhe kreu masaker mbi tjetrin, ndersa turma qeshnin dhe brohorisnin kete akt.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Robi i All-llahut
    Anëtarësuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Në Itali
    Postime
    1,774
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Cfare po thua se s'po te kuptoj?!
    Une nuk po luaj rolin e informatorit ketu. Ate po e ben shume mire hapesi i temes, une thjesht shtova ca sqarime informacionit te tij qe eshte shume i njeanshem dhe jo pa qellim.
    Qe informacioni te jete sa me i plote duhet te shqyrtohen te mirat e te keqijat e kesaj feste. Informacioni qe solli hapesi i temes, eshte vetem keqinformim i qellimshem.
    Po është normale dhe nuk kemi se pse të çuditemi me ju se po festoni festën e shtrigës se vetëm ajo u mungonte. Po mbasi the se ka të mira ajo festë, na i trego të mirat me argumente dhe jo me fjalët e tua personale.

Se nuk keni lënë ditë pa e bërë festë, edhe vetë ju disa festa nuk i dini se prej ku e kanë prejardhjen por thoni vetëm se të bëjmë festë hmmm. Mbasi ju vjen si ofendim se ju kritikojnë për festat e juaja me thanë pa lidhje, bjerni argumente për të debatuar ose heshtni në rastëse nuk keni argumente. Se këtu është komuniteti musliman dhe nuk ka se çka pse të ndërhysh me injorancë, por sjell argument.

Se ju të krishterët asnjëherë nuk keni argumente për atë që keni qenë të kritikuar, por vetëm se fjalë boshe dhe asgjë më tepër.

Mbasi nuk keni argument, pse nuk rrini në atë komunitetin e juaj dhe urroni festat e juaja pagane ndërmjet vehte dhe lini rahat ata të komunitetit musliman, se e dimë se sa i doni ju muslimanët, për këtë kemi njohuri se urrejtjen e keni të mbrendshme.

Kërkoj falje nga besimtarët musliman që ndërhyra.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nje film qe trajton nje histori te ngjajshme eshte Trick 'r Treat dhe qe deshmon ate qe thash me lart, ku nje person e mbyti dhe kreu masaker mbi tjetrin, ndersa turma qeshnin dhe brohorisnin kete ak

Prej se e kam pa ate film ,i urrej hallovenet me...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ramazan_it Lexo Postimin
    Po është normale dhe nuk kemi se pse të çuditemi me ju se po festoni festën e shtrigës se vetëm ajo u mungonte. Po mbasi the se ka të mira ajo festë, na i trego të mirat me argumente dhe jo me fjalët e tua personale.

Se nuk keni lënë ditë pa e bërë festë, edhe vetë ju disa festa nuk i dini se prej ku e kanë prejardhjen por thoni vetëm se të bëjmë festë hmmm. Mbasi ju vjen si ofendim se ju kritikojnë për festat e juaja me thanë pa lidhje, bjerni argumente për të debatuar ose heshtni në rastëse nuk keni argumente. Se këtu është komuniteti musliman dhe nuk ka se çka pse të ndërhysh me injorancë, por sjell argument.

Se ju të krishterët asnjëherë nuk keni argumente për atë që keni qenë të kritikuar, por vetëm se fjalë boshe dhe asgjë më tepër.

Mbasi nuk keni argument, pse nuk rrini në atë komunitetin e juaj dhe urroni festat e juaja pagane ndërmjet vehte dhe lini rahat ata të komunitetit musliman, se e dimë se sa i doni ju muslimanët, për këtë kemi njohuri se urrejtjen e keni të mbrendshme.

Kërkoj falje nga besimtarët musliman që ndërhyra.
    Ty te vjen inat pse ne festojme perdite? Nuk kam nevoje per argumenta une nese dua te festoj dicka. Me pelqen ta bej, e bej. S'me pelqen se bej.
    Inat te kesh, LOL.

Kush eshte e krishtere njehere?!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Dhe tani çfar e dallon Islamin nga fet e tjera ? !
    Fakti qe trajtojn femrat si objekte dhe inferiore dhe qe duan te pushtojn boten. se dije ti?

Halloween eshte nga festat me te bukura ktu (pas christmass). Kush nuk jeton ne amerike nuk ka pse te mundohet te kuptoj si festohet kjo feste dhe sa e duan njerezit.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Po lërë moj mia se këta edhe Vitin e Ri e quajnë pagan ( fakt burimin e ka aty, si edhe shumë festa të tjera, për të mos thënë edhe disa religjioze që sot janë aktive ) dhe nuk e dinë se njerëzit sot këto i festojnë vetëm sa për t'u argëtuar.
    Pikerisht ketu eshte problemi. Keta jane kunder cdo lloj argetimi.

Po te festosh vetem brenda familjes, me gruan e femijet mekat eshte?

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Sa te zgjuara na behen amerikanet ,halloween...ka te bej me faca shtriga e monsruma,qka u dogji aq shume..ndryshe me pa faca engjujsh..

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Sa te zgjuara na behen amerikanet ,halloween...ka te bej me faca shtriga e monsruma,qka u dogji aq shume..ndryshe me pa faca engjujsh..
    Ne Amerike jeton ti Nete?

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ne Amerike jeton ti Nete?
    Nuk jetoj,por disa me larte si shume po luajne roline te zgjuarve kinse qe jetojne ne amerike,,e ne nuk dime asgje,bla bla blaa halloween me

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •