Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 54
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin

Ti mund te mos jesh i majte,aq sa une mund te jem kinez...lol
    O Daku qe qeke fatlum ne 2010, ne fillim te shekullit babilones, a nuk eshte e mundur te mos jesh me Edi Ramen nese nuk je me Salen?
    A ska asnji ne shqiperi qe nuk eshte me asnjerin nga kta??

Ka sa te duash qe nuk jane me asnjerin..
    nejsee
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    O Daku qe qeke fatlum ne 2010, ne fillim te shekullit babilones, a nuk eshte e mundur te mos jesh me Edi Ramen nese nuk je me Salen?
    A ska asnji ne shqiperi qe nuk eshte me asnjerin nga kta??

Ka sa te duash qe nuk jane me asnjerin..
    nejsee
    Kur ju disa permendni "meritat"e Enverit,pse vjellni vrer kur dikush permend meritat e Berishes.
    Nuk eshte problemi i orientimit politik te ndonjerit nga ne.Duhet folur dhe permendur meritat.Tek ne themi nje fjalte te urte:" rri shtrembte dhe fol drejt"
    Nese nje Enver ka "meritat" e tij pse getoizoj nje popull te tere per mese 50 vite,Saliu me shoke ka meritat se kete geto te hekurte bashke me popullin e hoqen.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Kjo eshte bere me urdherin e sales. Don te shitet si bemires (pran Nene Terezes) dhe po del si viktime e dikujt( Rames). Perralla. Po ça dreqin duhej emri i diktatorit aty?! Le te rrojne Kim Li Sungu e Mau Ce Tungu!

PS
    Brari, mos mendo qe ishte kunder teje, se te kam shok.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 31-10-2010 më 15:58
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ky Sali "Berishoviqi"apo siq e keni zakon shpesh ta quani "malok",bashke me shoket e tij e rrezuan njeren nder diktaturat me te egra te Evropes
    lol ..ti duhet t'jesh noi adoleshent se ska mundesi , diktaturen e rrezoi populli jo saliu me shoke ,u bo kurban arben broci nga vete demokratet qe populli te shperthente. Fjalimi i berishes ne mitingut e qytetit studenti ku falenderonte shokun ramiz alia .lol ,mos tu duk rastesi ty? Nejse ke qene i vogel atehere

.Ky bashke me shoket e tij i hapen dyerte e hekurta qe kishin mbyllur popullin shqiptar per me se 50 vite.Ky Saliu futi Shqiperine ne NATO,ky Saliu liberalizoi vizat,ky Saliu do integroj Shqiperine ne BE.Ky Saliu me shoket e tij i ktheu dinjitetin e neperkembur per me se 50 vite ketij populli,ky Saliu me shoket e tij vazhdon te permiresoj mireqenjen e qytetarit shqiptar perdite e me shume.Ky Saliu afroj shqiptaret e te gjitha trojeve si kurdohere me pare.
    Eshte ne interes te evropes qe te integrohemi ,dhe fati yne me i madh nuk eshte sali berisha por eshte pozicioni gjeografik qe kemi.

Ky saliu jot .lol se i imi ska per t'qene kurre jo vetem qe ska rrit mirqenien e popullit por vetem ka shkaterru ne 20 vjet. E ka C.V plot , 97 ,98 grushti shtetit ,gerdeci ..etj etj. Prit kur te prishi dhe kodrat e liqenit sepse dikur ka pas bo vrap enveri aty hahahaha. ah mjer ne.

Dhe ajo qe eshte me e rendesishmja eshte kryeminister aktual i Shqiperise dhe si i tille duhet respektuar,dhe une e respektoj per tere ate pune qe ka bere ky me shoket e tij tash e 20 vite me radhe.
    Ai s'rrespekton veten e vet e jo me ta rrespektojme ne , nje njeri pa etike morale qe ngeli tu shajt nga robt e nga motra ne parlament ska si te kete mbeshtetjen e askujt pervec atyre imoral qe ky forum paska plot lol , por une kurrsesi.

Ti mund te mos jesh i majte,aq sa une mund te jem kinez...lol
    Po t'kesh lexu me kujdes do e kuptoje shume kollaj qe drogaxhiun e bashkise se do njeri ne pushtet ,por fatkeqsia e shqiptarve eshte se u ka ron per hise nje kryeminister injorant komplet out fare nga trute. Dhe me keqardhje populli po anon nga e keqja me e paket ,por jo se e do njeri vertet ed zdapin.

Ndersa sala me nejt edhe i cik do t'xjerre dhe ty ne shitje mer i mjer ,sic ka qit kufijte e shqiperise dhe ujerat territoriale , do perfundosh pastrus i varrezave greke ne jug lol.
    Against all odds..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga B.Jack Lexo Postimin
    lol ..ti duhet t'jesh noi adoleshent se ska mundesi , diktaturen e rrezoi populli jo saliu me shoke ,u bo kurban arben broci nga vete demokratet qe populli te shperthente. Fjalimi i berishes ne mitingut e qytetit studenti ku falenderonte shokun ramiz alia .lol ,mos tu duk rastesi ty? Nejse ke qene i vogel atehere

Eshte ne interes te evropes qe te integrohemi ,dhe fati yne me i madh nuk eshte sali berisha por eshte pozicioni gjeografik qe kemi.

Ky saliu jot .lol se i imi ska per t'qene kurre jo vetem qe ska rrit mirqenien e popullit por vetem ka shkaterru ne 20 vjet. E ka C.V plot , 97 ,98 grushti shtetit ,gerdeci ..etj etj. Prit kur te prishi dhe kodrat e liqenit sepse dikur ka pas bo vrap enveri aty hahahaha. ah mjer ne.

Ai s'rrespekton veten e vet e jo me ta rrespektojme ne , nje njeri pa etike morale qe ngeli tu shajt nga robt e nga motra ne parlament ska si te kete mbeshtetjen e askujt pervec atyre imoral qe ky forum paska plot lol , por une kurrsesi.

Po t'kesh lexu me kujdes do e kuptoje shume kollaj qe drogaxhiun e bashkise se do njeri ne pushtet ,por fatkeqsia e shqiptarve eshte se u ka ron per hise nje kryeminister injorant komplet out fare nga trute. Dhe me keqardhje populli po anon nga e keqja me e paket ,por jo se e do njeri vertet ed zdapin.

Ndersa sala me nejt edhe i cik do t'xjerre dhe ty ne shitje mer i mjer ,sic ka qit kufijte e shqiperise dhe ujerat territoriale , do perfundosh pastrus i varrezave greke ne jug lol.
    shume interesante ESEja jote.
    Po te ishte per pozicionin gjeografik, ne duhet te kishim hyre ne europe dhjetra vite me pare, por sic e di edhe ti vete, kjo u be e mundur vetem nen drejtimin e shtetit prej ketij Malok Saliut, i cili ndryshoi pozicionin gjeografik te Shqiperise dhe e solli ate aq afer Europes sa qe tani sigurisht do hyjme ne te , ashtu sic hyme edhe ne NATO.
    Te tjeret para tij nuk e rregulluan dot pozicionin gjeografik te Shqiperise dhe na mbajten nen oazet kineze, ruse, jugosllave e dreqi me te birin, por vetem ne Europe , jo.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    O 2043 tet bej nje pyetje? por do me pergjigjesh sinqerisht? Vertet mendon se shqiperia e meritoi NATON?

Vertet mendon se shqiperia eshte gati per BE?
    Against all odds..

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    ti lec sigurisht qe nuk do emrin e saliut as ne mes tirane e as kerkund por vec ne listat e ekzekutimit altino arapoist..
    ajo qe do ti lec ruc kaleci.. eshte emrin e enverit ne mes te tiranes.. do sigurimin e enverit ne cdo qoshe te shqiperise.. do te mbushura plot burgjet e kohes enverit me demokrate e njerez te mire.. do te shohesh gjyqe e denime me pushkatim per nje kenge italane apo per nje afrim ne zonen kufitare..
    cfar nuk do ti o lec..kaleci..
    do zoti e ste mberrin ajo dite.. ty dhe gjith juve qe jini gezuar kto dite qe njesiti gueril ka grisur bezen..
    Ore ky Brari sikur te jete ndonje personazh qe ka kapercyer fletet e librit "Dimri i madh" (te Ismail Kadarese), se ndryshe nuk shpjegohet te ket njerez ne kte lloj feje. O Brari na thuaj te verteten cfar pune ben, mos je gje ndonje shkrimtar. se keput ca fjale ktu dhe na con 40 vjet mbrapa. Jo per gje, por na qenke dhe nostalgjik... "njesiti gueril ".... Oahahahah...
    Ndryshuar për herë të fundit nga morrison : 31-10-2010 më 17:45

Aurum Venator
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    77
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin
    Griset emri i Berishës nga parulla për vitin e Nënë Terezës, te Muzeu Kombëtar
    ata qi e kan ba, me siguri do e ken ba per hir t zhdukjes se idhujtaris. islami e nalon idhujtarin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga B.Jack Lexo Postimin
    O 2043 tet bej nje pyetje? por do me pergjigjesh sinqerisht? Vertet mendon se shqiperia e meritoi NATON?

Vertet mendon se shqiperia eshte gati per BE?
    Sigurisht qe e meritoi
    U bene reforma te jashtzakonshme ne ushtri, qe nga shkurtimi i trupave ushtarake, tek modernizimi i armatimit e deri tek pregatitja e ushtarakeve per tu pershtatur me vendet e NATO.
    nese je i painformuar, ben mire te informohesh.
    Hyrja ne NATO, pati nje kosto te madhe edhe financiare per Shqiperine. Gerdeci eshte nje nga keto kosto. Demontimi po behej me shpejtesi pikerisht sepse kushtet per tu antaresuar kishin kufij kohore.
    Shqiperia ende nuk eshte gati per ne BE, por me ritmet qe po ecen dhe po te mos i veme gure nen rrota njeri tjetrit , me siguri qe se shpejti do te hyjme.
    Por ne jemi nga ata qe fleme zbathur e zhveshur, e nuk pranojme dhurate, mjaft qe keto te mos i gezoje edhe gjitoni
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Parullat e formulume ne ket menyr, nuk jan shenja t'mira.......
    Ne ate parull, nuk duhej shkru emri i Sales, mjaftonte "Nen kujdesin e veçante te kryeministrit te Shqipersise" dhe kaq.
    Un besoj ne Kryeministrin e sotem, por jam kunder ekspozimit te tepert.......
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •