Mendova se do ishte pak me i zgjuar te shtoje ....si nje ish komunist aka sekretari pare i partise punes qe kur erdhi ne pushtet dogji gjithe arkiven me dosjen e tij punisto komuniste lol.
Kaq injorante paska shqiperia sa arrijne deri aty te mendojne se SALI BERISHOVICI eshte DEMOKRAT? lol
Saliu demokrat, qe perjashtonte studente me floke te gjata e qe merrej me ekzaminimet e urines se Hysni Kapos ne paris ..hahahaha.
T'me thush per noi eduart selam apo arben broc hajde de qe jane per tu heq kapelen ,por kur me flisni per fatkeqsine e shqiperise si nje hero qe na solli demokracine me vje per t'vjell .lol
Ps ..edhe sjam i majt sa per dijeni ,jam demokrat ne parim ,por jo me demokratet e sotem qe vetem ne teori jane blu se ne praktike mbeten po ato komunista qe dikur i sherbenin enverit.
Against all odds..
Nuk po bej hajgare. Shkolla nuk eshte qorrsokak per njerezit qe mesojne dhe jane te afte per ate pune dhe kane baza qe nga tetevjecarja dhe gjimnazi, por jo per ata qe lexojne me rrokje dhe nuk dine tabelen e shumzimit.
Prandaj qe bota e cila eshte dhe me demokratike se neve, ka vene kritere per shkollen e larte.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Ky Sali "Berishoviqi"apo siq e keni zakon shpesh ta quani "malok",bashke me shoket e tij e rrezuan njeren nder diktaturat me te egra te Evropes.Ky bashke me shoket e tij i hapen dyerte e hekurta qe kishin mbyllur popullin shqiptar per me se 50 vite.Ky Saliu futi Shqiperine ne NATO,ky Saliu liberalizoi vizat,ky Saliu do integroj Shqiperine ne BE.Ky Saliu me shoket e tij i ktheu dinjitetin e neperkembur per me se 50 vite ketij populli,ky Saliu me shoket e tij vazhdon te permiresoj mireqenjen e qytetarit shqiptar perdite e me shume.Ky Saliu afroj shqiptaret e te gjitha trojeve si kurdohere me pare.
Dhe ajo qe eshte me e rendesishmja eshte kryeminister aktual i Shqiperise dhe si i tille duhet respektuar,dhe une e respektoj per tere ate pune qe ka bere ky me shoket e tij tash e 20 vite me radhe.
E ti,mund te flasesh lirshem nga ndonje shtet perendimor ku gjindesh pasi ky Saliu ti liroj kufinjet dhe ti shkon lirshem,ose ke shkuar me heret.
E ju tash ,rrini dhe vajtoni mumjet e piramides qe do ju shembet se shpejti.
Ti mund te mos jesh i majte,aq sa une mund te jem kinez...lolPs ..edhe sjam i majt sa per dijeni ,jam demokrat ne parim ,por jo me demokratet e sotem qe vetem ne teori jane blu se ne praktike mbeten po ato komunista qe dikur i sherbenin enverit.
Ta kisha dit se qeka kaq kollaj me mbaru shkollen e larte do kisha mbaru dhe te mesmen...thote nji fjale e urte shqipe qe perdoret kto kohet e fundit.
Ai Iliriani as nuk ja ka idene asaj pune, ai eshte me Salen vetem se ky i fundit asht prej malsise Gjakoves dhe kaq..
Ne akoma jemi ne epoke te gurit ne ket drejtim, akoma mbizoteron krahinizmi politik ne mendjet tona..
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Krijoni Kontakt