Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Te jesh prej Vicidoli nuk eshte krim o i nderuari Lec. Por dhe te vesh emrin neper parulla nuk me duket pune me mend.
    Sala po ben nje gabim te madh qe i shqyu dyert e universiteteve. Po shkojne ne shkolle te gjithe, dhe me se shumti llumi, dhe do jete ky llum qe do korruptoje profesoret per te kaluar klasen dhe do jete ky llum qe neser do ta kesh ne administrate.
    Sala u ka hap dyert e shkollave se ka hall se i ngelin papune dhe i dalin ne protesta dhe i bejn hatane. Kshu edhe i vjel se u merr dhe leket per taksa shkolle dhe budallejt e mjere rrehen e thone jemi ne shkolle e prinderve su ngel asnji grosh ne xhep se gjoja po shkollojme fmijet...
    Vetem injoranca ka frike nga arsimi.
    Dhe Sali Berisha nuk e ka kete kompleks frike, dhe askush qe ka kulture nuk e ka.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Vetem injoranca ka frike nga arsimi.
    Dhe Sali Berisha nuk e ka kete kompleks frike, dhe askush qe ka kulture nuk e ka.
    Na shkrive, te cosh ne shkolle te larte njerez qe nuk jan per at pun eshte marri dhe dem per shoqerine. Ne vend qe tu hapesh vende pune te punojne, i fut ne qorrsokak..
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Na shkrive, te cosh ne shkolle te larte njerez qe nuk jan per at pun eshte marri dhe dem per shoqerine. Ne vend qe tu hapesh vende pune te punojne, i fut ne qorrsokak..
    Shkolla qorrsokak?..garant po ben hajgare.

Si i klasifikon ti se kush eshte per shkolle te larte e kush jo?

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Forcat e erreta dhe jashteqitjet e mbetura te regjimit te vjeter nuk mund ta durojne nje emer qe per momentin eshte kryeminister i Shqiperise dhe duhet respektuar si i tille deri ne momentin qe nuk eshte me,e ne anen tjeter keto jashteqitje bejne lemerine pse do u prishet godina piramid e cila ju kujton nje pjese te "lavdise"se gjithpushtetit dhe didaktures se tyre.
    Nese perkujtimi per nene Terezen eshte mbajtur nen patronatin e kryeministrit Sali Berisha,eshte normale qe edhe emri i tij te jete aty i shkruar,mirepo siq duket ende bredhin te tille qe kundermojne eeresire dhe didakture.
    Mendova se do ishte pak me i zgjuar te shtoje ....si nje ish komunist aka sekretari pare i partise punes qe kur erdhi ne pushtet dogji gjithe arkiven me dosjen e tij punisto komuniste lol.

Kaq injorante paska shqiperia sa arrijne deri aty te mendojne se SALI BERISHOVICI eshte DEMOKRAT? lol

Saliu demokrat, qe perjashtonte studente me floke te gjata e qe merrej me ekzaminimet e urines se Hysni Kapos ne paris ..hahahaha.

T'me thush per noi eduart selam apo arben broc hajde de qe jane per tu heq kapelen ,por kur me flisni per fatkeqsine e shqiperise si nje hero qe na solli demokracine me vje per t'vjell .lol

Ps ..edhe sjam i majt sa per dijeni ,jam demokrat ne parim ,por jo me demokratet e sotem qe vetem ne teori jane blu se ne praktike mbeten po ato komunista qe dikur i sherbenin enverit.
    Against all odds..

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Shkolla qorrsokak?..garant po ben hajgare.

Si i klasifikon ti se kush eshte per shkolle te larte e kush jo?
    Nuk po bej hajgare. Shkolla nuk eshte qorrsokak per njerezit qe mesojne dhe jane te afte per ate pune dhe kane baza qe nga tetevjecarja dhe gjimnazi, por jo per ata qe lexojne me rrokje dhe nuk dine tabelen e shumzimit.

Prandaj qe bota e cila eshte dhe me demokratike se neve, ka vene kritere per shkollen e larte.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Nuk po bej hajgare. Shkolla nuk eshte qorrsokak per njerezit qe mesojne dhe jane te afte per ate pune dhe kane baza qe nga tetevjecarja dhe gjimnazi, por jo per ata qe lexojne me rrokje dhe nuk dine tabelen e shumzimit.

Prandaj qe bota e cila eshte dhe me demokratike se neve, ka vene kritere per shkollen e larte.
    A po a?...aha, ani.

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    A po a?...aha, ani.
    Te duket vedi i zgjut? Gjenite nuk shkrujn ne forumin shqiptar se nuk kan kohe..

Ta them un qe ti nuk ia ke idene se cfare behet ne Shqiperi

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga B.Jack Lexo Postimin
    Mendova se do ishte pak me i zgjuar te shtoje ....si nje ish komunist aka sekretari pare i partise punes qe kur erdhi ne pushtet dogji gjithe arkiven me dosjen e tij punisto komuniste lol.

Kaq injorante paska shqiperia sa arrijne deri aty te mendojne se SALI BERISHOVICI eshte DEMOKRAT? lol
    Ky Sali "Berishoviqi"apo siq e keni zakon shpesh ta quani "malok",bashke me shoket e tij e rrezuan njeren nder diktaturat me te egra te Evropes.Ky bashke me shoket e tij i hapen dyerte e hekurta qe kishin mbyllur popullin shqiptar per me se 50 vite.Ky Saliu futi Shqiperine ne NATO,ky Saliu liberalizoi vizat,ky Saliu do integroj Shqiperine ne BE.Ky Saliu me shoket e tij i ktheu dinjitetin e neperkembur per me se 50 vite ketij populli,ky Saliu me shoket e tij vazhdon te permiresoj mireqenjen e qytetarit shqiptar perdite e me shume.Ky Saliu afroj shqiptaret e te gjitha trojeve si kurdohere me pare.
    Dhe ajo qe eshte me e rendesishmja eshte kryeminister aktual i Shqiperise dhe si i tille duhet respektuar,dhe une e respektoj per tere ate pune qe ka bere ky me shoket e tij tash e 20 vite me radhe.
    E ti,mund te flasesh lirshem nga ndonje shtet perendimor ku gjindesh pasi ky Saliu ti liroj kufinjet dhe ti shkon lirshem,ose ke shkuar me heret.

E ju tash ,rrini dhe vajtoni mumjet e piramides qe do ju shembet se shpejti.

Ps ..edhe sjam i majt sa per dijeni ,jam demokrat ne parim ,por jo me demokratet e sotem qe vetem ne teori jane blu se ne praktike mbeten po ato komunista qe dikur i sherbenin enverit.
    Ti mund te mos jesh i majte,aq sa une mund te jem kinez...lol

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Te duket vedi i zgjut? Gjenite nuk shkrujn ne forumin shqiptar se nuk kan kohe..

Ta them un qe ti nuk ia ke idene se cfare behet ne Shqiperi
    Nuk ka nevojë të nxehesh.
    Të gjith e dimë që në Shqipëri shkon në shkoll të lartë pa mbaruar të mesmen.
    Të siguroj që edhe Illyrian e di këtë fakt.

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Nuk ka nevojë të nxehesh.
    Të gjith e dimë që në Shqipëri shkon në shkoll të lartë pa mbaruar të mesmen.
    Të siguroj që edhe Illyrian e di këtë fakt.
    Ta kisha dit se qeka kaq kollaj me mbaru shkollen e larte do kisha mbaru dhe te mesmen...thote nji fjale e urte shqipe qe perdoret kto kohet e fundit.

Ai Iliriani as nuk ja ka idene asaj pune, ai eshte me Salen vetem se ky i fundit asht prej malsise Gjakoves dhe kaq..
    Ne akoma jemi ne epoke te gurit ne ket drejtim, akoma mbizoteron krahinizmi politik ne mendjet tona..

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •