Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Pikerisht qe eshte Shqiperi e JO vatikan e thash kete !
    Tash e ke te qart , Shqiperi pra, nje Shqiperi qe krenohet me bijen e saj Nenen Tereze
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Pse duhet te kete thjesht nje parull te nje misionare ????
    Esht dashur qe te digjët !
    Cka jan keto propganda te krishtera ne kryeqytet ????
    u jane shpelare trute, dhe vetem keto gjera shikoni. Te krishtere dhe mazlluma. C'lidhje kishte me Vatikanin kjo parrulla?

Ai/ajo qe e ka grisur, do i shkulin veshin.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Ky eshte nje atentat qe i behet pushtetit popullor demokratik te Shqiperise.
    Ministria e puneve te permrenshme duhet te mare masa te menjehershme per te kapur autorin e ketij akti terrorist!

Këso budallallëqesh vetëm te kryeministri shqiptar sheh e dëgjon.
    Forma si është shkruar kjo "parullë" është personale dhe parulla të tilla kryeministri mund të vinte në shtëpinë e vet ose në selinë e partisë së vet ( edhe atë jo kështu në mënyrë arbitrare pa pyetur anëtarësinë ). Në fakt ai i paska bërë "parullë" vetes.
    Ai me këtë parullë ka nëpërkëmbur vullnetin e gjithë shqiptarëve. Nënë Tereza nuk është vetëm e Salos. Ajo është e gjithë botës përparimtare shqiptare ( hiq fanatikët fetarë ).
    Paramendo në Danimarkë 2-3 vite më parë ka qenë 200 vjetori i lindjes së Andersenit dhe qe shpallur jubile kombëtar, por as kishte emër kryeministri as bile të vetë mbretit!!(Ani kush ishte kryeministër i Danimarkë dhe kush.... hahahah... nejse!)
    Se kur do t'i lëmë këto budallallëqe nuk e di, por e di se sa më shpejt t'i lëmë më mirë i kemi punët.

Në shkrim lexova se ky shkrim është dëmtuar pikërisht në vendin ku qe hequr zvarrë statuja e Enver Hoxhës. Një fjalë e urtë thotë: "Thikë do japësh, thikë do marrësh". Dhe ky thikën e mori pikërisht aty ku dha thikë!!

Hajt shnet, se s'ka kotësi më të madhe se të merresh me këtësira, e sidomos me budallallëqe të kryeministrit shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 29-10-2010 më 11:43
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Tash e ke te qart , Shqiperi pra, nje Shqiperi qe krenohet me bijen e saj Nenen Tereze
    Të lumtë Mafia. Nëse është dicka që mund të "krenohen" shqiptarët është pikërisht shpirti engjëllor i Nënë Terezës. Dhe kjo është e vetmaj gjë pozitive që mund t'i paraqesim botës.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Kushedi sa pista hetimi do te hapen tani
    1-shoqata e bashkuar anti Sali
    2-shoqata e piktoreve anonime
    3-shoqata e drejteshkrimit me germa racionale
    4-shoqata e fushpamjes se mozaikut
    5-shoqata,po sikur ta kete dhene urdher..............?
    Ndryshuar për herë të fundit nga ajzberg : 29-10-2010 më 11:51 Arsyeja: ortografi
    Dija eshte injorance e mesuar.....

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kavir..

shishi ose shiki nuk jan te berishes..

jan te edvinit.. nga shefi deri tek sejcili ne ate institucion..

qysh e pse.. jan tem ne vete.

projekt..

ke ironizue qaty me berishen.. se kush eshte berisha e kush kryeministri i danimarkes..

duhet ta dish or taj..se 700 kryeministra te danimarkes nuk krahasohen me berishen..

sepse cdo danez qe behet kryeminister.. i danimarkes kur vjen ne qeveri.. gjen nji shtet europian e len kur mbaron nji shtet europian..me te tana te mirat e gjen e me te tana e len..
    ti vet je nji shembull qe kundershton ironin tende..
    pse..
    i ke pas 700 shtigje me shku ti ose baba yt prej kosoves apo makedonis.. shllup me kalue.. ne shqipri te enverit.. pun 100 metrash .. mal a fush a pyll.. a dogan.. morine a qaf thane..

mirpo nuk e keni ba kte.. por kini kalue 700 male e lumej e kini kalue 7000 kilometra.. me dal ne danimark ose ne suedi norvegji dojcland perendimor ose ne zyrih.. ose kanad e US e australi.. pa pyt hic se cilin po gjeni atje kryeminister..
    pse or shoki enverist e kini ba kte?
    sepse e kini dit mire..se qatyne vendeve..ku jini nis me shkue.. fare skish rendsi.. me ja dit se cfar qeverie ish tuj punue..e cilli kryeminister pun kish fillue..

a mkupton tash or shoki envero qosist me xhaket te kthyme mbrapsht.. lol.

e berisha eshte ndryshe..

asht nji kolos qe kto vende nuk e kan..

at shqipni qe ju nuk guxuat dikur me i shkue.. e ne te me u instalue.. sepse si kopila te zgjut qe kini qen.. e dijshit mir se ish tuj perendue e ne fukarallik ish mblue.. qiky berisha.. po e qet ne selamet.. edhe tuj ju pas ju kunder e tuj e sabotue.. bash me shokat tuj ne seli roz shtrengue..

pra nuk krahasohet Sali Berisha (e jo Salo sic thoni ju enveristet pi urrejtjes) me kryeministrat e vendeve europiane..

tash ne teme..

prerja e emrit te saliut nga ajo bezja..eshte nje aksion tipik arapoist altinoist erion veli braceist.. enveroist .. kuptohet nen dirigjimin e shokave ed ruca..

e njejta gje ndodhi vite me pare kur banda hakmarrja hodhi ne ere nji makin mes tiranes..
    te njejtet jan autoret e te njejtet regjisoret..

eshte krejt normalitet qe te shkruhet..se nen kujdesin e Kryeministrit do festojm a do perkujtojm x figure te madhe..

megjithate te isha un si berisha nuk e kisha vnue emrin qaty..
    ai duhet ta dije se.. nuk i ka qato fuqi.. qe i kan ata qe vnojn emrat neper parolla.

mir qe nuk e din por cohet dhe i hap pun vetes..edhe me marrina tjera sikurse piramida..

e kto te meta i ka berisha.. qe ai von i kupton gjanat..

kavir..

pra sic te thash.. berisha nuk i ka ne dor as gjykatat as prokurorat e as Shikat..
    ka nji koicidenc midis vrasjes se atij komunarit te kuksit dhe ktij aksionit tek sheshi ne tiran..
    pra jan shenjat e fillimit te revolucionit..

kupola taton pulsin e shtetit te berishes..

..

i shof se jan gzue e entusiazmue khmer ruzhet e kopilat e tyre.. kudo..

kshu u gzun dhe kur plasi tek Vefa tritoli i bandes hakmarrja..

ishte preludi 97 tes.

tash dhe kjo bezja e preme eshte sinjali.. qe jemi gati.. tju LEK COK-ezojme.. o berishiane..

luizat gati jan..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 29-10-2010 më 13:22

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Miku im Brar,une mendoj se rreth Saliut jane mbledhur nje tufe injorantesh dhe servilesh,pa dyshim qe prerja e emrit eshte bere mjaft e organizuar nen syrin e qindra policeve qe verdallosen ne sheshin e Tiranes me makinat e shtetit,por ajo cope beze e shkruar ne ate menyre na bente te ndiheshim me turp dhe ne demokratet [pa parti].Si mundet qe asnje antar i PD te mos i thoshte Saliut ,si ka mundesi qe as nje deputet i PD te mos i vriste syrin ajo pamje ,si ka mundesi qe as nje antar i kabinetit Berisha qe kalojne aty perdite te mos i fliste per efektin negativ qe sillte ne syte e njerezve ajo cope beze ne mes te Tiranes.
    Tani , o jane servile dhe injorante ,ose dua t ja fusin Saliut.........
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Filluan të hidhen "kamunikata kamuniste" në Tiranë?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Station : 29-10-2010 më 15:07

Sa mire e kane bere! C'kishte aty per "kujdesi i vecante i kryeministrit te shqiperise" ? Mjaftonte thjesht te shkruhej : viti 2010 kushtuar Nene Terezes, ose te pakten ne emer te gjithe popullit shqiptar... sikur ca beri Berisha per tu quajtur kujdes i vecante....

S'do behet asnje hap ne shqiperi po nuk qe i lidhur me politiken...

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •