Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Ministri Rexhepi rifuqizon vendimin për ndalim-hyrje të Kastriot Dukës

Më në fund, të enjten pasdite, nga policia është dhënë sqarim lidhur me rastin Duka, përmes një prononcimi për gazetarë të toger Besim Hotit, zëdhënës i policisë rajonale në Mitrovicë. Në njoftim thuhet se vendimi i ish-ministrit të MPB-së për ndalim-hyrje në Kosovë të ish-imamit të vetëshpallur të xhamisë në fshatin Marinë të Skenderajt, është rifuqizuar gjatë ditës se djeshme, me një vendim nga ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi.
    “Ministri Rexhepi, më 27 tetor 2010, i ka lëshuar një urdhërese Policisë se Kosovës
    për depërtim dhe ndalese për të rihyrë në territorin e Republikës se Kosovës të z. Kastriot Duka”, thuhet në njoftim.
    Sipas toger Hotit, vendimi nënkupton ndërmarrjen e të gjitha masave të domosdoshme
    për të ndërprerë qëndrimin e përkohshëm të Dukës në territorin e Republikës së Kosovës. “Ky vendim është ndërmarrë mbi bazë të vërtetimit të gjendjes faktike për shkelje të
    vazhdueshme të legjislacionit në fuqi, si dhe dyshimit të bazuar për cenim në disa
    raste të rendit publik dhe Kushtetutës së Republikës se Kosovës”, thuhet tutje.
    Në fund të komunikatës thuhet se të njëjtit i ndalohet rihyrja në territorin e Republikës së Kosovës deri në nxjerrjen e një vendimi tjetër nga organi kompetent.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

Më në fund, të enjten pasdite, nga policia është dhënë sqarim lidhur me rastin Duka, përmes një prononcimi për gazetarë të toger Besim Hotit, zëdhënës i policisë rajonale në Mitrovicë. Në njoftim thuhet se vendimi i ish-ministrit të MPB-së për ndalim-hyrje në Kosovë të ish-imamit të vetëshpallur të xhamisë në fshatin Marinë të Skenderajt, është rifuqizuar gjatë ditës se djeshme, me një vendim nga ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi.
    “Ministri Rexhepi, më 27 tetor 2010, i ka lëshuar një urdhërese Policisë se Kosovës
    për depërtim dhe ndalese për të rihyrë në territorin e Republikës se Kosovës të z. Kastriot Duka”, thuhet në njoftim.
    Sipas toger Hotit, vendimi nënkupton ndërmarrjen e të gjitha masave të domosdoshme
    për të ndërprerë qëndrimin e përkohshëm të Dukës në territorin e Republikës së Kosovës. “Ky vendim është ndërmarrë mbi bazë të vërtetimit të gjendjes faktike për shkelje të
    vazhdueshme të legjislacionit në fuqi, si dhe dyshimit të bazuar për cenim në disa
    Në fund të komunikatës thuhet se të njëjtit i ndalohet rihyrja në territorin e Republikës së Kosovës deri në nxjerrjen e një vendimi tjetër nga organi kompetent.
    mire ja ka ba keti qetniku
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin

Edhe pse nuk jam fare perkrahes i kesaj Qeverie, e perkrah plotesisht kete veprim te Qeverise.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    i takon katundit marin me fol or llap..

ne se hoxha u a ka kap grat e qikat per bethsh katunarve athere le ta perzejn..
    ne se i ka msu me dasht njani tjetrin e mos me u vra per plackitje triojesh alla lushtakce.. e me shku ne shkoll e mos me u harakop rinija bile dhe burrnia e grania nder disko kafiqobordela.. e me respektue familje e ligje e rreglla e me dasht atdheun.. athere hoxhen ska pse e perzen rexhepi i fahrudnave.. qe vrasin me pages..

a i perzuni rexhepi krejt cetniket pi kosove e tash i kish mbet ky hoxha a?

..

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    TurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurp.

Pse Ministeri Regjepi nuk e fuqizon vendimin per ndalimin e cetnikve serbe qe vine ne Kosove si ne bashqe te babes??!!!.
    Pse Ministeri Regjepi nuk e ndalon kriminelin Boris Tadic dhe kriminelet serbe??!!ata po vine ne Kosove pas gjithe atyre krimeve te cilat i kan bere,dhe jo vetem kaq ata thon Kosova Metohi cnncncnc,keta kjo qeveri nuk i ndalon,keta kjo qeveri nuk i arreston.
    Ku ishte Qeveria e Kosoves kur ne veri te Mitrovices u pengojke ndertimi i shtepive shqiptare nga ato serbe,pse nuk i arrestonte ata??!!,ata e shkelen sovranitetin e Kosoves,upss po ne ende nuk jemi sovrane.
    Ehhhh more popull shum keni me hjek....,mos mi leju vellezerit tan shqiptare me ardhe ne Kosoves,kurse mi leju Kriminelet serbe,qe kan vrar e masakruar shqiptar.qe kan vrare Adem Jasharin,Zahir Pajazitin etj.

Turp per qeveriin...

Rrnoft Shqiperia e Bashkuar.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

ne se i ka msu me dasht njani tjetrin e mos me u vra per plackitje triojesh alla lushtakce.. e me shku ne shkoll e mos me u harakop rinija bile dhe burrnia e grania nder disko kafiqobordela.. e me respektue familje e ligje e rreglla e me dasht atdheun.. athere hoxhen ska pse e perzen rexhepi i fahrudnave.. qe vrasin me pages..

..
    o brari me i kap grat per bythesh nuk guxon se e pret plumbi mu ne miekrren e cjapit
    a me i mashtrue te rejat nxenset me lek i ka mashtrue per ta vu nji leck shami
    po ai lyp me ja iq krejt edhe mit ne tavan

e kemi ne BIK-un (Bashksia Islame Kosoves) dhe ata e dergoin nji hoxh hiq mos keni merak
    se kesi njerzish si ky qetnuku nuk vin per ti edukue por per ti qorientue
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin

..
    O brari nuk ka mbet fshati morin me i mesu nje mjekerr palar,sepse ketu ka shkoll ka televizion ka internet pra te gjitha jan,por ky lahper nuk ka ardh per te miren e ketij fshati,ky duke i bler me para njerz te vorfur ka arrit qe ti mashtroi dhe qendroi nje koh deri sa nuk e perzun si nje qen plehrash.
    une nuk e dua kete qeveri,por ne kete rast e pergezoi ministrin qe nuk ka leju te hyj ky lesh palar.
    E per me i kap grat per bothe,te jesh i bindur qe ky ne vend te vendimit per ta perzen do merrte plumbin ne goj,te jesh i sigurt,dhe prej nga ideja se qenka aq leht te i kap grat per bothe
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 29-10-2010 më 09:18

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    TurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurpTurp.

Pse Ministeri Regjepi nuk e fuqizon vendimin per ndalimin e cetnikve serbe qe vine ne Kosove si ne bashqe te babes??!!!.
    Pse Ministeri Regjepi nuk e ndalon kriminelin Boris Tadic dhe kriminelet serbe??!!ata po vine ne Kosove pas gjithe atyre krimeve te cilat i kan bere,dhe jo vetem kaq ata thon Kosova Metohi cnncncnc,keta kjo qeveri nuk i ndalon,keta kjo qeveri nuk i arreston.
    Ku ishte Qeveria e Kosoves kur ne veri te Mitrovices u pengojke ndertimi i shtepive shqiptare nga ato serbe,pse nuk i arrestonte ata??!!,ata e shkelen sovranitetin e Kosoves,upss po ne ende nuk jemi sovrane.
    Ehhhh more popull shum keni me hjek....,mos mi leju vellezerit tan shqiptare me ardhe ne Kosoves,kurse mi leju Kriminelet serbe,qe kan vrar e masakruar shqiptar.qe kan vrare Adem Jasharin,Zahir Pajazitin etj.

Turp per qeveriin...

Rrnoft Shqiperia e Bashkuar.
    Dhe ku e shef ti dallimin ne mes qetnikve serb dhe ketyre lesh palrve qe na e indoktrinuan rinin,une nuk shof dallim

Ja hongt leshin Bajram rexhepi !
    E knaqi me ka krejt me mitrovicën, e la n'lloq, e i ka met vec edhe per muslimanet e devotshem me fol !

Phu fare i hupt !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Dhe ku e shef ti dallimin ne mes qetnikve serb dhe ketyre lesh palrve qe na e indoktrinuan rinin,une nuk shof dallim
    Pse je ti qorr, askush s'te ka faj.
    Adem Jashari kishte mjekërr, dhe nuk ishte e palar e aq me pak qe ishte çetnik, he ty, goja tu thaft !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •