Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 53
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Vulff: "Unë jam president edhe i myslimanëve".

Vulff edhe në Ankara ka përsëritur fjalët "Islami është pjesë e Gjermanisë. Unë jam president edhe i myslimanëve".

E enjte 21 Tetor 2010 11:16

Presidenti Turk Abdullah Gyl ështe duke pritur Presidentin gjerman, Kristian Vulf .

Presidenti gjerman, i cili përpara se të vijë në Ankara tërhoqi vëmendjen me deklaratën "Edhe Islami është një pjesë e Gjermanisë, unë jam presidenti edhe i myslimanëve", përsëriti edhe një herë pikëpamjet e tij.

Presidenti Gyl i dha mbështetje homologut gjerman dhe tha: "Edhe unë jam presidenti i nënshtetasve jo myslimanë".

Pas mesazheve të rëndësishme që u dhanë në Pallatin Presidencial Çankaja, Presidenti gjerman u takua me Kryeministrin Rexhep Tajip Erdoan.

Vizitat nëpër objektet fetare përbëjnë një pjesë të rëndësishme të programit të Presidentit Vulf në Turqi. Në këtë kuadër ai është takuar edhe me Kryetarin e Entit Fetar të Turqisë, Ali Bardakollu./trt/
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ja toleranca fetare,ju lumte...............
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    E çfarë ka të 'rëndësishme' ky lajm?
    Elegance is an attitude.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    E çfarë ka të 'rëndësishme' ky lajm?
    e rendsishme eshte se ky president tregon se eshte president i gjith banorve te gjermanis pa marr parasysh fen racen dhe kombin dhe ky tregon sa para tij te gjith jan te barabart
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    e rendsishme eshte se ky president tregon se eshte president i gjith banorve gjermanis pa marr parasysh fen racen dhe kombin dhe ky tregon sa para tij te gjith jan te barabart
    Pse presidenti i mëparshëm dhe paraardhësit e tjerë kishin deklaruar apo mohuar të ishin kryetarë të shtetit të përbërë vetëm nga gjermanë? Ka ekzistuar më parë ndonjë jopabarazi kështu?
    Gjermania është shtet multikulturor (për fat të keq) dhe kryetari i shtetit të saj është sipas kushtetutës 'president i të gjithë banorëve' si e thua ti ashtu si edhe qeveria është e të gjithëve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 21-10-2010 më 15:15
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar më parë nga o2 Lexo Postimin
    presidenti i mëparshëm dhe paraardhësit e tjerë kishin deklaruar apo mohuar të ishin kryetarë të shtetit të përbërë vetëm nga gjermanë? Ka ekzistuar më parë ndonjë jopabarazi kështu?
    Gjermania është shtet multikulturor (për fat të keq) dhe kryetari i shtetit të saj është sipas kushtetutës ' i të gjithë banorëve' si e thua ti ashtu si edhe qeveria është e të gjithëve.
    Jo Angelina,

Problemi eshte qe sot shihet kjart nje rritje e islamofobis ne perendim, si psh: ne politiken zvicrrane ku muslimanet diskriminohen, ne holland, francë, belgjike, austri e danimark ! Gjermania krenohet me kete fakt, ku liria e besimit eshte e lejuar ! Dhe se para ligjit te gjithe jan njesoi musliman e te krishter ! Cka nuk mund te themi njesoi per shtetet qe citova.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Jo Angelina,

Problemi eshte qe sot shihet kjart nje rritje e islamofobis ne perendim, si psh: ne politiken zvicrrane ku muslimanet diskriminohen, ne holland, francë, belgjike, austri e danimark ! Gjermania krenohet me kete fakt, ku liria e besimit eshte e lejuar ! Dhe se para ligjit gjithe jan njesoi musliman e te krishter ! Cka nuk mund te themi njesoi per shtetet qe citova.

Megjithate a ka thene ndonje nga ata presidentet qe un nuk jam president i pjeses myslimane, por vetem i asaj jo-myslimane? Para ligjit jane te gjithe njesoj gjithandej. Kur shkelet ligji pastaj, eshte pune tjeter.

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga o2 Lexo Postimin
    Gjermania është shtet multikulturor (për fat të keq) dhe kryetari i shtetit të saj është sipas kushtetutës 'president i të gjithë banorëve' si e thua ti ashtu si edhe qeveria është e të gjithëve.
    Mendoj (dhe uroj te kem te drejte) qe gjermanet po ndergjegjesohen qe nuk shkon qe gjermani te punoje dhe turku berjen e kalamajve ta kete si profesion qe paguhet nga shteti.
    Deklaratat politike pastaj jane per keta qe ngopen po t`u besh qejfin.
    -

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    e rendsishme eshte se ky president tregon se eshte president i gjith banorve A gjermanis pa marr parasysh fen racen dhe kombin dhe ky tregon sa para tij te gjith jan te barabart
    Nuk eshte problemi te kryetaret apoi te udheheqsia e Gjermasni apo Danimarkes, problemi eshte te banore [refugjatet, azil kerkusi] mysliman te cilet nuk rrespekrojn rregullat dhe ligjet e ketyre vendeve ku kane marrre strehim!!!
    Nese islamistat sillen me normat dhe ligjet e ati shteti ku jetojn ateher normal qe nuk do te kete probleme, shteti me fe[islame] po nese keta refugjat nuk ja dojn te miren shtetit ku jane stehuar dhe ku e hane buken, ateher i revoltojn edhe kryetari apo kryeministri, por edhe popullin te , dhe me te vertet qe pake edhe populli ja merre inati!

Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Mendoj (dhe uroj kem te drejte) qe gjermanet po ndergjegjesohen qe nuk shkon qe gjermani te punoje dhe turku berjen e kalamajve ta kete si profesion qe paguhet nga shteti.
    Deklaratat politike pastaj jane per keta qe ngopen po t`u besh qejfin.
    Mendon drejtë

Le t'i lëmë pra rehat, të lutem, dhe mos ti shqetësojmë më teksa ngopen dhe i gëzohen shijës së lugës boshe.

Post scriptum: Shoqëria multikulturore gjermane dështoi †, deklaroi Znj. Kancelare para disa ditësh (16.10)
    Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 22-10-2010 më 20:13
    Elegance is an attitude.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •