Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    E dua letërsinë Maska e eralni
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Dona Kroatet nuk i hedhin plerat nga kati i 11 i ndonje pallati lluksoz ,siç ndodh ne Tirane
    Kam shkuar menjehere mbas luftes dhe nuk gjeje nje bisht cigare rrugeve .
    Spo me kujtohet cfare lufte beri Kroacia po nese ????? Sa per Tiranen ne 1990 ishte diku te 200-mij banore gjysma hiku jashte shtetit tashme kemi 1-milon, ska integrim po vetem asimilim mbrapc.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    shqipëria ka bregdet dhe natyrë shumë më të të bukur se se Kroacia dhe ish jugosllavia.

Ogni scarrafone è bello ‘a mamma soia .... dhe mua me kushton ta pranoj, po eshte e vertet . shifrat flasin, sa turiste vijne ne Shqiperi dhe sa ne Croazi ..... nuk dua as te kerkoj ne net, po nuk krahasohen....
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga eralni Lexo Postimin
    Spo me kujtohet cfare lufte beri Kroacia po nese ????? Sa per Tiranen ne 1990 ishte diku te 200-mij banore gjysma hiku jashte shtetit tashme kemi 1-milon, ska integrim po vetem asimilim mbrapc.
    Ta kujtoj une more Eralni....

Ti thua qe je agnostik ,por ne shenjester ke islamin prandaj nuk kujtohesh per lufterat e tjera ...
    Andej nga Boboshtica vune nje kryq te madh ata .... mbi varezat e gjysherve e more vesh
    o derzi ...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

E dua letërsinë Maska e eralni
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Ta kujtoj une more Eralni....

http://www.youtube.com/watch?v=bCI_0wlbQC8

http://www.youtube.com/watch?v=-QEuF...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7Yc5cmC_D0c&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=d8LycIUSEhE&NR=1

Ti thua qe je agnostik ,por ne shenjester ke islamin prandaj nuk kujtohesh per lufterat e tjera ...
    Andej nga Boboshtica vune nje kryq te madh ata .... mbi varezat e gjysherve e more vesh
    o derzi ...

Më shumë se 200.000 serbë u detyruan të largohen prej ushtrise kroate, e cili u bë vetë protagoniste te një spastrimi etnik më të rëndësishme të të gjithë periudhën 1991-1995. Gjykata Penale Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë besohn përgjegjës për këto krime, komandantët e disa të ushtrisë kroate, duke përfshirë gjeneralin Ante Gotovina

Me gjite injorancen time mbi temen ktu serbet e paskan pesuar nga kroatet dhe kroacia ka mare ndihmen e SHBA dhe Gjermanise .Qe ne hapat e para pra me 15 vjet pavarsi dhe Kosova lule do bohet se e ka rinine qe tja kete zili europa.

Sa per grekun lere rehat se po i mer koka ere .More dere bardhe

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga eralni Lexo Postimin
    Më shumë se 200.000 serbë u detyruan të largohen prej ushtrise kroate, e cili u bë vetë protagoniste te një spastrimi etnik më të rëndësishme të të gjithë periudhën 1991-1995. Gjykata Penale Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë besohn përgjegjës për këto krime, komandantët e disa të ushtrisë kroate, duke përfshirë gjeneralin Ante Gotovina

Me gjite injorancen time mbi temen ktu serbet e paskan pesuar nga kroatet dhe kroacia ka mare ndihmen e SHBA dhe Gjermanise .Qe ne hapat e para pra me 15 vjet pavarsi dhe Kosova lule do bohet se e ka rinine qe tja kete zili europa.

Sa per grekun lere rehat se po i mer koka ere .More dere bardhe

Une te tregova luften qe nuk e dije ,nuk ju futa analizes se si filloi dhe kush e kishte fajin...
    Kroatet jane nje popull me kultur i ke inat jepi hakun.
    Akoma nuk i vrane te gjith serbet as qe du me dit per kete ...
    NUk me vjen mire qe ben te njejten gje me boshnjaket ne Mostar dhe sot e kesaj dite jetojne ne shtepit e boshnjakeve ,ja kan vjedhur gjysmen e qytetit ...
    keto jane lufterat aleancat fetare te atyre qe i mbrojne ...peshku me i madh e han te voglin...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2010
    Postime
    5
    Pajtona me ty seura shum me vend e ki ti

i/e regjistruar Maska e joss
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Kam qene ne Kroaci ne vitin 2007, kam qendruar ne Zagreb rreth dy jave, dhe pershtypja qe m`u krijua ishte se kroatet ishin te pasur, i kishin ndertuar te gjitha autostradat e reja, ishin nje popull punetor dhe me kulture, kishin te gjithe pothuajse vetura 0km....lere pastaj industria, (prodhonin gjithçka per veten e tyre dhe eksportonin) infrastruktura, gjelberimi, turizmi.... ishin lart shume, te pakten ne Ballkan .... u lumte se me pune e kane bere...

njeri i qet ka trut Maska e Alternativisti
    Anëtarësuar
    30-10-2010
    Postime
    19
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Kështu është kur nuk stërzgjatet tranzicioni.
    Këshut është kur nuk merresh me të kaluarën dhe nuk e vajton të kaluarën.
    Kështu është kur për dështimet bashkëkohore nuk thotë:"sistemi i kaluar na ka lënë prapa".
    Kështu është kur zgjedhjet shkojnë në rregull dhe jo gjatë gjithë mandatit të kërkohet hapje kutish ( për vjedhje )
    Kështu është kur populli është i vetëdijësuar dhe nuk u jep votën dështakëve dhe hajnave
    Kështu është .... ka shumë kështu është.....
    Por për shqiptarët që të bëhet " kështu është " duhet që 100% të bëjnë të kundërtën nga çkanë bërë dhe po bëjnë në këtë tranzicionin e stërzgjatur mbi 2 dekada!
    Kshu esht kur voton berishen, iken per lesh

bravo kroatet, i lumt per veten e vet.

bjer istikfa alternativist!!

Citim Postuar më parë nga Alternativisti Lexo Postimin
    Kshu esht kur voton berishen, iken per lesh

bravo kroatet, i lumt per veten e vet.
    Hë mo alternatist ti të 13 postim e paske dhe menjëherë haptazi.
    Ta them unë, nuk bën ke¨shtu të dalësh haptazi

Ta zëmë, nëse merr kësi shembujsh:
    - pas rënies së sitemit komunist, Shqipëria u dogj ( nuke bën te përmendësh Berishën )
    - pas rënies së komunizmit, në SHkodër dhe në veri dikush urdhëroi të shkatërrohej gjithcka e punuar me djersën e me gjakun e popullit të shumëvuajtur ( nuk bën të thuash Berisha me militantë të demokracisë. duhet të thuash Enver Hoxha e bëri, ani se ai kishte vdekur mbi një decenie më parë )
    - nëse të shkon ndërmend ta përmendësh të 97-tën, ( mos gabo ta përmendësh këtë të sipërpërmendurin se po më vjen ndot ).

- nëse të shkon ndërmend të përmendësh Gërdecin at zëmë dhe shumë Gërdeca që pritet të vijnë ( mos e përmend të leartpërmendurin... )

e di se kjo "nëse të shkon ndërmend" vazhdon pambarimisht, por unë përmenda vetëm disa nga "nëse të shkon ndërmend "....

Por për fund Alternativist të them: "Mos u merr me kotësira se nuk ka kotësi më të madhe se të merresh me kotësira ( e sidomos ato shqiptare )

hajt shnet e mirë se na erdhe në forumin tonë!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga bekimmarku Lexo Postimin
    Ndonëse bota ende i sanon pasojat e recesionit, kroatët kanë arritur që gjatë 10 viteve të shkuara trefish ta rritin pasurinë e tyre dhe për këtë sot më shumë se gjysma e qytetarëve kroatë kanë pasuri me vlerë midis 10 mijë e 100 mijë dollarë.
    Megjithatë në prag të varfërisë jetojnë tetë për qind e kroatëve.

Mesatarisht një qytetar, as i pasur as i varfër, nga cilado pjesë e rruzullit, gjatë 10 viteve të fundit ka rritur pasurinë e vet për 72 për qind, ndërsa çdo kroat mesatar është pasuruar trefish, tregojnë të dhënat në Raportin botëror për pasurinë të cilin e ka përpunuar Credit Suisse.

Në raportin bëhet e ditur se secili qytetar i botës në mesatare posedon pasuri me vlerë prej 43.800 dollarëve, nëse u përjashtohen borxhet. Më shumë se gjysma e njerëzve të botës nuk kanë as 4.000 dollarë pasuri të vlefshme.

Sipas Biznis.hr, në botë ka mbi 1.000 miliarderë dhe 80.000 ultrapasanikë të cilët kanë pasuri me vlerë prej 50 milionë dollarësh.

Ndonëse SHBA-ja konsiderohet vendi më i pasur, pasuria e një kanadezi mesatar vlen 94.700 dollarë për dallim nga pasuria e një amerikani mesatar, i cili ka pasuri e cila kushton 46.929 dollarë.

Sipas Raportit, Kroacia u has në listën e vendeve ku qytetarët kanë pasuri të kënaqshme, për dallim prej para dhjetë viteve kur kroatët kanë pasur shumë më pak pasuri dhe kanë qenë më të varfër.
    Kur ti kemi edhe neve borxh aq sa kane kroatet http://dalje.com/iz-minute-u-minutu/....php?id=731336 ...do 20 fishojme

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •