"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Më shumë se 200.000 serbë u detyruan të largohen prej ushtrise kroate, e cili u bë vetë protagoniste te një spastrimi etnik më të rëndësishme të të gjithë periudhën 1991-1995. Gjykata Penale Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë besohn përgjegjës për këto krime, komandantët e disa të ushtrisë kroate, duke përfshirë gjeneralin Ante Gotovina
Me gjite injorancen time mbi temen ktu serbet e paskan pesuar nga kroatet dhe kroacia ka mare ndihmen e SHBA dhe Gjermanise .Qe ne hapat e para pra me 15 vjet pavarsi dhe Kosova lule do bohet se e ka rinine qe tja kete zili europa.
Sa per grekun lere rehat se po i mer koka ere .More dere bardhe![]()
Une te tregova luften qe nuk e dije ,nuk ju futa analizes se si filloi dhe kush e kishte fajin...
Kroatet jane nje popull me kultur i ke inat jepi hakun.
Akoma nuk i vrane te gjith serbet as qe du me dit per kete ...
NUk me vjen mire qe ben te njejten gje me boshnjaket ne Mostar dhe sot e kesaj dite jetojne ne shtepit e boshnjakeve ,ja kan vjedhur gjysmen e qytetit ...
keto jane lufterat aleancat fetare te atyre qe i mbrojne ...peshku me i madh e han te voglin...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Pajtona me ty seura shum me vend e ki ti
Kam qene ne Kroaci ne vitin 2007, kam qendruar ne Zagreb rreth dy jave, dhe pershtypja qe m`u krijua ishte se kroatet ishin te pasur, i kishin ndertuar te gjitha autostradat e reja, ishin nje popull punetor dhe me kulture, kishin te gjithe pothuajse vetura 0km....lere pastaj industria, (prodhonin gjithçka per veten e tyre dhe eksportonin) infrastruktura, gjelberimi, turizmi.... ishin lart shume, te pakten ne Ballkan .... u lumte se me pune e kane bere...
Hë mo alternatist ti të 13 postim e paske dhe menjëherë haptazi.
Ta them unë, nuk bën ke¨shtu të dalësh haptazi
Ta zëmë, nëse merr kësi shembujsh:
- pas rënies së sitemit komunist, Shqipëria u dogj ( nuke bën te përmendësh Berishën )
- pas rënies së komunizmit, në SHkodër dhe në veri dikush urdhëroi të shkatërrohej gjithcka e punuar me djersën e me gjakun e popullit të shumëvuajtur ( nuk bën të thuash Berisha me militantë të demokracisë. duhet të thuash Enver Hoxha e bëri, ani se ai kishte vdekur mbi një decenie më parë )
- nëse të shkon ndërmend ta përmendësh të 97-tën, ( mos gabo ta përmendësh këtë të sipërpërmendurin se po më vjen ndot ).
- nëse të shkon ndërmend të përmendësh Gërdecin at zëmë dhe shumë Gërdeca që pritet të vijnë ( mos e përmend të leartpërmendurin... )
e di se kjo "nëse të shkon ndërmend" vazhdon pambarimisht, por unë përmenda vetëm disa nga "nëse të shkon ndërmend "....
Por për fund Alternativist të them: "Mos u merr me kotësira se nuk ka kotësi më të madhe se të merresh me kotësira ( e sidomos ato shqiptare )
hajt shnet e mirë se na erdhe në forumin tonë!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Kur ti kemi edhe neve borxh aq sa kane kroatet http://dalje.com/iz-minute-u-minutu/....php?id=731336 ...do 20 fishojme![]()
Krijoni Kontakt