Postuar më parë nga derjansi ahahahahahahahah trima jeni ju lol ju kemi pa Po ty kush te tha qe kush eshte trim apo jo? Cfare ke qe ngrefesh, sikur postimi ishte drejt teje apo Burrelit tend... Kur dikush qe thot emrin tend atehere shko e repliko postimin...ose shko qau bashk me kosovarin dhe beu trim gabelit Rumun nga interneti.
Il Club Più Titolato Al Mondo
Postuar më parë nga niku-nyc Po ty kush te tha qe kush eshte trim apo jo? Cfare ke qe ngrefesh, sikur postimi ishte drejt teje apo Burrelit tend... Kur dikush qe thot emrin tend atehere shko e repliko postimin...ose shko qau bashk me kosovarin dhe beu trim gabelit Rumun nga interneti. vetem se je prej jugu nuk po te replikoj se te kam shum frik aman
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Postuar më parë nga derjansi lene mo ju te tjeret cop cop te boni or ti e dime qe ja shpon evgjve anej lol po kit mutune do e bojne mhut, mos ki merak,...
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga KAT or ti e dime qe ja shpon evgjve anej lol po kit mutune do e bojne mhut, mos ki merak,... do i rrujn lesht lol kti bosit ne foto i ka ra llotarija ju boni ktu si trima lagje lol ai rrezik ka net aty me krah hapet qe ti bjeri ky se tash fut ne xhep nja dy tre milion euro te mira e ska nevoj me punu ma tan jeten.
Postuar më parë nga derjansi do i rrujn lesht lol kti bosit ne foto i ka ra llotarija ju boni ktu si trima lagje lol ai rrezik ka net aty me krah hapet qe ti bjeri ky se tash fut ne xhep nja dy tre milion euro te mira e ska nevoj me punu ma tan jeten. pse merr, s'o wax gjo mutiuja?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt