Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Po sigurisht, sidomos kur e gjitha nis nga nje bisede e frytshme mes dy shokesh si ne rastin tend.
    "More NN, prej se u paraqit ngrohja globale, u mërdhimë së ftohtit"
    Edhe tjetri ia priti: Po he pra, kete po mendoja edhe une. A mos jemi plak ne qe po merdhijme qe tani ne pranvere apo ka filluar vertet i ftohti?
    Dhe pasi te dy shoket maten pellembe per pellembe temperaturen ne te gjithe territorin e Danimarkes, u binden plotesisht qe pershtypjet e tyre ishin te drejta.
    Ah keta "shkencetaret" qe nuk dine te dallojne as te ftohten nga e ngrohta, pse neve do na e hedhin keta?
    Dinë, dinë, po mabase ndonjëherë e shtrembërojnë ( qëllimin e dinë ata), helebete insan halli, sidomos kur përpïqen të dinë gjera që s'janë në dorën e tyre.

Besoj i ke ndjekur emisionet direkte në RTK me rastin e ortekut në Restelicë. Dolën dy "shkencëtarë", njëri tha se gjithcka që bëhet në tokë është nën ndikimin e shpërthimeve që bëhen në diell; ndërkaq të nesërmen doli ky shkencëtari tjetër dhe e hodhi poshte fare atë teori.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 14-02-2012 më 10:57
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Pse paska shkencetare edhe ne kosove projekt 335678?
    Apo ishin te huaj ata ?

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Dinë, dinë, po mabase ndonjëherë e shtrembërojnë ( qëllimin e dinë ata), helebete insan halli, sidomos kur përpïqen të dinë gjera që s'janë në dorën e tyre.

Besoj i ke ndjekur emisionet direkte në RTK me rastin e ortekut në Restelicë. Dolën dy "shkencëtarë", njëri tha se gjithcka që bëhet në tokë është nën ndikimin e shpërthimeve që bëhen në diell; ndërkaq të nesërmen doli ky shkencëtari tjetër dhe e hodhi poshte fare atë teori.
    se pari te kerkoj falje per menyren se si jam pergjigjur ne postimin me lart, ka kaluar ca kohe qe kur e kam shkruar por si i thone, me mire vone se kurre

sa per temen, ngrohja globale eshte nje fenomen qe duhet analizuar ne periudha te gjata kohore sepse nenkupton dicka me shume se vec ndryshimet klimatike qe perceptohen ne periudha te shkurtra sezonale. arsyet mund t'i shpjegoje me mire nje fizikan qe ka njohuri edhe per meteorologjine.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Që moti ka ndryshuar dhe koha është ngrohur, këtë e shohim dhe e ndiejmë vetë, s'ka nevojë të na e thonë shkencëtarët.

Verërat sa vijnë e bëhet më e nxehta, e dimrat sa vijnë e bëhen më të butë, por sigurisht që ka edhe ditë të ftohta që mërdhin.

Veç kësaj, moti është bërë më i paqëndrueshëm. Atëherë kur bën ftohtë e pritet borë, bën diell, dhe kur bën ngrohtë e pret diell, bie borë.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •