Nuk e di a e keni verejt, por diēka nuk eshte ne rregull me forumin ?
![]()
Nuk e di a e keni verejt, por diēka nuk eshte ne rregull me forumin ?
![]()
"Shqiptar, Elhamdulilah"
E kam vrejt por nuk kam pare gje.
P.sh....?
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Edhe tek une eshte i njejti problem!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
kurse une po qe se jam ne forum dhe per pak koh e le faqen te hapur dhe po punoj ne fb ateher me duhet perseri te njoftohem perseri se me nxjerr interneti jasht
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Ē'ka dreqin jane keto reklama ??
Ka sa lek i merrni per reklamimin e ketyre reklamave ??
E dini se me shkojn nerva dhe me pengojn ??
![]()
Provoje tani, nuk duhet te kesh me ate problem. As nuk do te dalin me reklamat qe te dilnin ne tekstin e forumit. Me njofto ne kete teme nese vazhdon te kesh te njejtin problem.
Si rregull, nese ti nuk shfletoje forumin per 20 minuta, forumi ta ndryshon statusin nga anetar i identifikuar ne forum, ne vizitor te thjeshte. Kjo te ben qe te duhet te rihysh ne forum duke u ri-identifikuar me emrin dhe fjalekalimin tend. Kjo behet per pune sigurie, pasi ka anetare te forumit qe hyjne nga kompjutera publike (shkolla apo biblioteka) dhe harrojne qe te dalin nga forumi kur mbarojne pune me forumin.kurse une po qe se jam ne forum dhe per pak koh e le faqen te hapur dhe po punoj ne fb ateher me duhet perseri te njoftohem perseri se me nxjerr interneti jasht
E ndryshuam nga 20 ne 30 minuta pasi ka edhe anetare qe kur shkruajne duan me shume se 20 minuta per te shprehur mendimin e tyre.
Albo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 26-10-2010 mė 21:20
Flm.Albo Shpetuam pa i shkatrrua nervat!![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt