Me cili feje krenoheni juve?
Te lutem mendoni mire per cfare po zgjedheni....
Qofse ka nevoje, zgjedhe dhe na shpego sepse je zgjedh ashtu...
Katolike
Ortodokse
Myslimane
Jam i perzjere dhe nuk kam fe por besoj ne Zot
Jam i perzjre por jam Mysliman
Jam i perzjere por jam Katolik
Jame i perzjere por jam Orthodoks
Nuk besoj ne fe, vec ne Zot
Nuk besoj as ne fe as ne Zot
Shqiptarizem (zgjedh per kete vec neqoftese nuk ke krenari per asnje fe pervec Shqiptarizmit)
Me cili feje krenoheni juve?
Te lutem mendoni mire per cfare po zgjedheni....
Qofse ka nevoje, zgjedhe dhe na shpego sepse je zgjedh ashtu...
Feja e Shqiptarit eshtė Shqipėria! Vdekje fejėt tjetėr, lavdi viti 1967!
Feja e te parve te mi ishte e pa percaktuar ose nuk kishte nji ndikim ne jeten e tyre qytetare,ajo ishte nji familje me fe te perzier si sot me antarsi te partit politike ..pra ishte e pozicionuar sipas forcimit te feve .Kure ishte Turku gjihan gjir u bejshin musliman e kur dobsohej beheshin her nga Roma e her nga Beligradi.I festonim prej Gjurgjev Dani deri te Baba Dimri te gjitha festat pa perjashtim madje edhe Shen Valentinit i kishim dhen privilegjin si fest fetare.
tani jom musliman pasi qe feja Islame me ka sygjeruar por edhe treguar e bind se esht feja e vetme e pranuar tek All-llahu i madhrishem... qe prej ardhjes se te Derguarit Muhamed a.s Allahu i madhrishem kerkon nga ne per ta fituar parajsen pasi sjellja jon duhet te jet ne perputhje me porosit e Profetit Muhamed a.s.
Dhasht Allahu i madhrishem dhe frymen e fundit e dhasha si Shqiptar dhe si pjestar i ymetit te Muhamedit a.s.amin.
une jam musliman sunit i cili i besoj kuranit dhe i besoj sunetit dhe punoj sipas medh-hebin hanefi ashtu siq jan edhe shumica e muslimaneve ne trojet shqiptare mirpo nuk i refuzoj edhe 3 Medh-hebet tjera te pranuara ne islam
dhe une krenohem me ket fe te paster dhe te persosour nga zoti
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Feja jėme asht katundarizmi.Pajk.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Megjithese une nuk besoj as ne fe e as ne zot, prap ajo pika e fundit me duket pa vend aty "Shqiptarizem (zgjedh per kete vec neqoftese nuk ke krenari per asnje fe pervec Shqiptarizmit)". Patriotizem pa lidhje per mendimin tim. Po nuk beson ne zot e ne fe, nuk te ben automatikisht me shqiptar se nje fetar.
Feja ime eshte myslimane, por nuk besoj te feja por ne zot
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Parimet e mia .
Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!
Feja ime eshte Zoti im, feja ime jam une vet, mendja ime , feja ime me meson te besh sa me pak gabime ne jet![]()
We are all Aliens
Myslimane..........
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt