Close

Rezultati i Sondazhit: Votoni fituesin e Fifa Ballon d'Or 2010

Votues
35. Nuk mund t votoni n kt sondazh
  • Xabi Alonso

0 0%
  • Daniel Alves

0 0%
  • Iker Casillas

1 2.86%
  • Cristiano Ronaldo

3 8.57%
  • Didier Drogba

0 0%
  • Samuel Eto'o

0 0%
  • Cesc Fabregas

1 2.86%
  • Diego Forln

1 2.86%
  • Asamoah Gyan

0 0%
  • Andrs Iniesta

4 11.43%
  • Jlio Csar

1 2.86%
  • Miroslav Klose

0 0%
  • Philipp Lahm

0 0%
  • Maicon

0 0%
  • Lionel Messi

6 17.14%
  • Thomas Muller

1 2.86%
  • Mesut Ozil

1 2.86%
  • Carles Puyol

0 0%
  • Arjen Robben

1 2.86%
  • Bastian Schweinsteiger

2 5.71%
  • Wesley Sneijder

5 14.29%
  • David Villa

0 0%
  • Xavi

8 22.86%
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 70
    sylar Maska e Jackie
    Antarsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar m par nga xhamia
    Or qe je tifoz i Interit kete e din gjithe , por te flasesh kaq jashte teme se kam besu .

Edhe pse jam tifoz i Barcelones dhe me 2006 Ronaldinjo ka patur sezon fenomenale por perseri kupa e botes e tregon veten dhe Canavaro e ka meritu se ka patur paraqitje fenomenale , njesoj si Nedvedi qe ka qen lojtar klasi .

Messi ska bere asgje ?? Or i ka dhen 47 gola qe bashke shnajderi , dhe gjysma e Interit si ka dhene me shum . Cfare loje ka tregu qe as Ronaldinjo me 2006 se ka tregu dhe askush tjeter .
    Messi eshte legjend e gjalle
    Tashi po flas me fmij apo me te rritur ktu .lol

Pse kam dale jashte teme o xhamia? A po flasim kush e merito topin e arte? Nqf se po flasim per bacelonen atehere kerkoj falje qe dola jashte teme .lol. Por m'duket ktu po flasim per topin e arte.

Une thashe mendimin tim ,ashu sic e mendoj une.

Ti jep mendimin tend mbi temen nqf se ke noi mendim per t'dhene. Sa i perket tifoz i interit apo i tirones ska lidhje fare. Po mundohem t'jem sa me objektiv dhe po te shkruj shqip qe sezoni 2009-2010 snajderi ka qene me efikas se messi ,duke marre parasysh lojen e tij dhe trofete e fituar. Golat e Messit kane rendesine e vete ,por trofete jane shume me te rendesishem.
    Against all odds..

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Antarsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar m par nga B.Jack Lexo Postimin
    Degjo ,topi i arte i jepet gjithmone dikujt qe fiton kupen e kampioneve ose kupen e botes. Ne ket rast me gjithe admirimin qe kam per messin ,venin e tij duhej ta kishte zene snajder. Nje lojtar qe i dha shume interit ku fitoi tripleten dhe gjithashtu hollandes ku e coi deri ne finale me 5 golat e tij. Nderkohe qe messi jo vetem qe nuk fitoj champions por deshtoi dhe ne boteror me gjithe lojen deshiren e madhe qe kishte per t'bere nje paraqitje sa me dinjitoze.

Te rrim shtremet e te flasim drejt. Snajderi meritonte nje vend ne top-3.

ps. Trajneret dhe lojtaret votojne sipas preferencave dhe miqsive te tyre ,jo se s'marrin vesh por se ashu u intereson. Kur ka marr top te arte dhe pavel nedved me cannavaron mos ngelte lojtar pa e mor.
    Ke shume te drejte qe topi i arte i jepet dikujt qe fiton champions ose boterorin...
    Megjithate po harron nje fakt te rendesishem:
    Ne te shkuaren ka ndodhur vertet sic thua ti, por mos harro qe nuk ka pasur lojtare qe shenonin 45 gola ne nje sezon, gje qe e beri Messi vjet.
    Nje lojtar qe del kepuca e arte e europes dhe spanjes, qe fiton kampionatin dhe shkon ne gjysme-finale te champions, qe te le me goje hapur sa here kap topin meriton sesben te jete ne finale.

Ne kete rast, sic e thash edhe me pare, me vjen keq per Sneijder. Megjithate edhe te zgjedhurit jane te shkelqyer. Zgjidhja do te ishte me 4 finaliste, po nuk e vendosim dot ne :/
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Sa here lexoj sneider edhe topi i arte ne nje fjali, me bo me qesh!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Antarsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Tashi po flas me fmij apo me te rritur ktu .lol

Pse kam dale jashte teme o xhamia? A po flasim kush e merito topin e arte? Nqf se po flasim per bacelonen atehere kerkoj falje qe dola jashte teme .lol. Por m'duket ktu po flasim per topin e arte.

Une thashe mendimin tim ,ashu sic e mendoj une.

Ti jep mendimin tend mbi temen nqf se ke noi mendim per t'dhene. Sa i perket tifoz i interit apo i tirones ska lidhje fare. Po mundohem t'jem sa me objektiv dhe po te shkruj shqip qe sezoni 2009-2010 snajderi ka qene me efikas se messi ,duke marre parasysh lojen e tij dhe trofete e fituar. Golat e Messit kane rendesine e vete ,por trofete jane shume me te rendesishem.
    Nese te duket vetja i madhe ateher eshte problem i yti .

Jashte teme dhe palidhje flet kur komenton per nominimet dhe lojtaret e Juventusit .

Ti objektiv ?? Sma merr menja qe as vet se beson kete qe po thua .
    Shnajder me efikas se Messi ? lool .........me shum spo flas

sylar Maska e Jackie
    Antarsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar m par nga xhamia Lexo Postimin
    Nese te duket vetja i madhe ateher eshte problem i yti .

Jashte teme dhe palidhje flet kur komenton per nominimet dhe lojtaret e Juventusit .

Ti objektiv ?? Sma merr menja qe as vet se beson kete qe po thua .
    Shnajder me efikas se Messi ? lool .........me shum spo flas
    O shoku une se di si e koncepto futbollin ti por une dhe shume tjere e shofim ne aspekt tjeter.

Messi = Fitoi kampionatin spanjoll ,shkoi deri ne gjysemfinale me Barcen ne champions league, dhe ne boteror arriti deri ne cerekfinale ku shenoi 0 gola.

Snajder = Fitoi Serie A ,kupen e italise ,champions league ,dhe ne boteror arriti deri ne finale ku shenoi 5 gola qe ishin deciziv per hollanden.

Tani merr nji peshore edhe peshoj se kush lojtar meriton t'jete ne treshen me t'mire.

Futbolli modern ste llogarit fintet e spektaklin qe jep n'fushe ,por jane trofete ato qe hane buke. Pse ti kujto nqf se Spanja sdo kishte fitu boterorin do shifje Iniesten me Xavi ne finale? Jo mer cun se nuk shifen gjonat sic i shef ti.
    Against all odds..

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Antarsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O shoku une se di si e koncepto futbollin ti por une dhe shume tjere e shofim ne aspekt tjeter.

Messi = Fitoi kampionatin spanjoll ,shkoi deri ne gjysemfinale me Barcen ne champions league, dhe ne boteror arriti deri ne cerekfinale ku shenoi 0 gola.

Snajder = Fitoi Serie A ,kupen e italise ,champions league ,dhe ne boteror arriti deri ne finale ku shenoi 5 gola qe ishin deciziv per hollanden.

Tani merr nji peshore edhe peshoj se kush lojtar meriton t'jete ne treshen me t'mire.

Futbolli modern ste llogarit fintet e spektaklin qe jep n'fushe ,por jane trofete ato qe hane buke. Pse ti kujto nqf se Spanja sdo kishte fitu boterorin do shifje Iniesten me Xavi ne finale? Jo mer cun se nuk shifen gjonat sic i shef ti.
    O shoku Messi perveq kampionatin fituj dhe superkupen , ateher i bie qe Shnajder ka vetem nje kup me shum se Messi sivjet dhe 40 golla me pak

sylar Maska e Jackie
    Antarsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Po superkupen e fitoi dhe snajder mer xhami .
    Against all odds..

Barcelona
    Antarsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Po far snajderi bre po mos te shkonte ne finale interi kerkush sdo ta permende shnajderin , topi i art nuk fitohet me 5-6 lojra t'mira . Ku o shanjder tani ? ka humbur kejt .

Shpresoj qe topin e art ta fitoj Xavi sepse e meriton .

Ineista do e fitoje,por Messi e meriton.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Shume veta ngatrojne nivelin e nje lojtari me nivelin e lojes gjate nje sezoni. Po ta marim si nivel lojtari, Messi i bo cicin ne koke te gjitheve, por vitin qe kaloi nuk fitoi as CL e as Kupen e botes, kshu qe ska si ta fitoje Messi kete vit.

Duke thene kete, prap nuk e imagjinoj dot Sneijder fituesin e topit te arte, eshte jashte cdo llogjike. Nuk ka lidhje fare me lojtare si Xavi, Iniesta, Messi e te tjere te ketij kalibri qe kane vite qe jane ne nje nivel te larte jo si ky pord*a e interit qe lun 2-3 muaj edhe me kismet pastaj.

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •