Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 114
    i larguar Maska e bindi
    Anėtarėsuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    zakonishte popujte e prapambetur besojne ne tilla gjera..,ndersa vete besimi ne magji eshte reflektim i injorances se njerzve...,Ne rraste jo te rralla magjia stimulohet dhe nga vete feja ,e cila kjo e perdore kete si karem ,qe pastaj njerzit e prekur nga kjo (magjia) te kekojne ndihmen e tyre,duke u afruar keto te fundit si shptimtare dhe sherues te magjise...,thjeshte eshte nje loje ping pongu ne mes te fese dhe magjise, ndersa kjo loje e fese nuk mund te behet pa magjine...,mjaftone te lexoni librat fetare per ta kuptuar kete ose te shihni filma skenare te tmershme me demone ,vampira ,fantazma etj...!Keto skenare nuk ,nuk jane fare rastsishme por objekte te qellimshme per ti dhene kuptim subjektit qe kerkohet ne teme.....

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga shirokaj Lexo Postimin
    Pershendetje te gjithve
    a esht e vertet apo jo?
    Eshte aq e vertete sa qe vullnetarisht e kisha deklaru veten shenjester te tyre. Krejt sehiret e botes i kisha mare persiper.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nder vendet ku populli beson me shume dhe gjoja e praktikon kete "magjine e zeze" jane vendet e karaibeve.
    as nuk ia ke idene se cfare besojne njerezit ne republike dominikane. ne shtriga e ne ca gjera te cuditshme.

mirepo ata nuk jane muslimane, por te krishtere. madje katolike.

une personalisht nuk arrij t'i konceptoj keto gjera.
    O ti gjoja zgjut!!!
    Bera thjesht nje batute per ate besimtarin "mysliman" qe tha se "magjia" nuk i ze shkijet.......nese je akoma te ura, po te them se per mua besimi ne magji, eshte ēertifikate e injorances!
    Jarigas

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Asnjehere s'kam besu ne keto gjera.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Shuj se as une nuk kam besua,po nga nje delegat ne parlament degjova qe tha,,Kush Ju beri magji"?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Mos besoni n'magji hee te psh**** n'sehire.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Mos besoni n'magji hee te psh**** n'sehire.
    Kadal more se ne parlament nje deputet i tha ,,qe na kan bere magji!''
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Kadal more se ne parlament nje deputet i tha ,,qe na kan bere magji!''
    ahahha,po kush qenka ai Injorant moj??!

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Nese nuk gaboj,por ishalla jo,ishte Fatmir Regjepi!(Nuk jame e sigurt,se une vetem e degjoja,se nuk ua leshoja syt) se gjak m'u kan bere!

Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    ahahhaha,oooooo garant ai se ai eshte krejt tosha,edhe eshte komuniste se keta komunistat pasi qe nuk e dojne fen keta besojn ne gjera te kota.phuuu lopa i zanave:P

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •