Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 114
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-08-2010
    Postime
    94
    [QUOTE=chino;2914169]Une enkas flas ne menyre te drejtperdrejte per te pare njerezit se nuk ka nevoje te "interpretohen" fjalet e mia, cfare dua te them, them.

Chino,-njeriu i formuar mirė, ndikon mirė mbi tė tjerit,andaj tė pėrshėndes pėr saktėsinė e komenteve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2010
    Postime
    98
    Nuk eshte ky vend ketu per tu marr me gjera te tilla.Prandaj eshte mire qe te nderpriten keto komentime dhe kush deshiron te meet me to eshte faqja ku duhet te komentohet e jepen mendime,Shume komentues po ia futin vetem ashtu.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Goca_e_Tivarit Lexo Postimin

Chino,-njeriu i formuar mirė, ndikon mirė mbi tė tjerit,andaj tė pėrshėndes pėr saktėsinė e komenteve.
    Flm shume, te pershendes dhe une ty fooooooort. : )

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    E shoh qe shume njerez kane problem kur e krahasoj Islamin me Milloshevicin. Disa me shkruan edhe ne privat per kete gje. Kete e mar si shkas te te sqaroj kete mendim:

Duhet te dini se njerezit, te cilet jane fans apo miratues te mendimeve te Milloshevicit, p.sh. ata qe jane quajtur "shqiptare te ndershem" poashtu ndjehen te "ofenduar" kur ju thua se Milloshevici eshte si Hitleri apo si ndonje gjakatar tjeter. Por kjo objektivisht nuk paraqet as ofendim, as nje krahasim te gabueshem. Ketu behet thjesht fjale per njerez te indoktrinuar. Per njerez qe kane pesuar influencen e Milloshevicit dhe si pasoje nuk shohin gje te keqe ne te, njejte sikur ai per veten qe nuk sheh gje te keqe.

Mos thuani qe nuk jam i bute ndaj jush. Edhe deshmite argumentative per identitetin ne mes te Milloshevicit dhe Islamit po ju sjelle. Jo te gjithe kaurret e bejne kete!!!
    Pse e bene veten budalla dhe mendon se ka vler mendimi jot kundrejt te tjereve, kujt i ha leshi se cfar mendon ti ?

Mundohu qe kur te japesh mendim personal ta perkufizosh veten si rast i rezervuar.

Nuk te ka faj askush qe qendron ne forum 24 ore dhe bredh tem pas teme me qellim qe te senzibilizosh semundjen tende te pasivitetit.

Te kam thene edhe me pare, do ishte shum mire qe ne temat fetare te qendrosh sepaku 1 km, sepse tek ateher e shef veten me te ditur dhe tek ateher do shpresosh ne nje harmoni te dituris suaj kuantitative dhe realitetit kualitetiv.

Hajt ishallah e gjen ndonje vend pune dhe e le forumin te pushoj nga ty sepse tashm ju ke merzitur.
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Pse e bene veten budalla dhe mendon se ka vler mendimi jot kundrejt te tjereve, kujt i ha leshi se cfar mendon ti ?

Mundohu qe kur te japesh mendim personal ta perkufizosh veten si rast i rezervuar.

Nuk te ka faj askush qe qendron ne forum 24 ore dhe bredh tem pas teme me qellim qe te senzibilizosh semundjen tende te pasivitetit.

Te kam thene edhe me pare, do ishte shum mire qe ne temat fetare te qendrosh sepaku 1 km, sepse tek ateher e shef veten me te ditur dhe tek ateher do shpresosh ne nje harmoni te dituris suaj kuantitative dhe realitetit kualitetiv.

Hajt ishallah e gjen ndonje vend pune dhe e le forumin te pushoj nga ty sepse tashm ju ke merzitur.
    Nuk e bej veten budalla, por e coj ne vend nje tradite 700 vjecare te kombit tim: Luftim e refuzim te bakterieve aziatike deri ne molisje. A ka vendose Islami me u tregu i pakomprimis? Edhe une e bej te njejten me vlerat e mia. Ta shohim ku shkon. Allahu pellet nepermjet te hoxheve, une ia ngrehi veshin ne forum.

Po i ndihmo pra bashkefetarit tend ne argumentim se Islami nuk eshte si Milloshevici pasi qe qenke i dishem ne tema fetare. Merre lirisht edhe Allahun ndihme. Vetem ju pres.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    370
    Citim Postuar mė parė nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Cilatt kokan te bardha dhe cilat te zeza....?
    Te zezat nuk e di,as dua ta di,kurse te bardhen si mos ta besoj,kur ni magjistar me dicka si lloj kimiki,me afroj te syni,duke folur mu mbyllen syte,dhe me tha mos i hap deri sa te them une,kur me tha hapi,i hapa por nuk e kisha pamjen ,por vec bardhe,pastaj prap duke folur ,mu letue shpirti ,koka dhe syte,
    normal qe i besoj te bardhes,edhe po ashtu te zezes,cka ai me tregoj,nga kjo histori e imja.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Degjoni ketu kjo puna sehireve eshte keshtut , e besove ( KA KA SI S'KA DHE KA ME PAS ) si besove ( SKA SKA QFAR SEHIRE , DHE NUK KA ME PASE ) si tja bejsh vetit ne koken tende ashtut e ke.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2011
    Vendndodhja
    München/Gjermani
    Postime
    71
    Shka jan bre ato sende a hahen apo pihen ??

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Dokrra,une jame myslimane po nuk u besoj ketyre gjerave,pa lidhje,ishte ketu ne forum njeri qe sheronte,po nuk dij ku humbi,apo ka vu nofk tjeter
    sehire bejn edhe tjerat religjione , jo vetem muslimane dhe shum shum keq kush kerkon magji me ja prish jeten dikujt .
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    magjija me e re apo e fundit asht magjija e komjuterave virusi tash ishte ne rrug magjija e mobilave ....
    veq parja asht ne pyetje ...............
    ata qe bajn sehire e ata qe dojn me prish sehire keta dojn shum pare
    ashtu edhe avokati...
    ashtu disa mjek
    ashtu politika
    mos u frigoni nga jeta , jeta asht luft
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •