Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Nënë, më keni borxh 14.75 $!

Nëna po përgatiste darkën në kuzhinë, kur papritmas erdhi djali i saj me një letër në dorë. Djali në këtë letër kishte shkruar kështu:

Për prerjen e barit: 5.00 $

Për pastrimin e dhomës në këtë javë: 1.00 $

Për shkuarjen në dyqan për ty: 0.50 $

Kujdesja për vëllaun tim të vogël derisa ishit jashtë shtëpisë 0.25 $

Hudhja e mbeturinave: 1.00 $

Marrja e informacioneve: 5.00 $

Mbledhja dhe pastrimi i oborrit me grabujë: 2.00 $

Gjithësej: 14.75 $

Hmm…Nëna e tij e dëgjonte djalin e saj me vëmendje.

Me shumë vëmendje besa!!Në atë çast, djali e pa nënën e tij duke menduar!? Pastaj, ajo (nëna) mori një laps, e ktheu fletën në anën e kundërt dhe shkroi:

Për nëntë muaj unë të mbajta ty derisa rriteshe brenda meje: Asnjë dollar!!!

Për të gjitha netët që qëndrova me ty, të mjekova dhe u luta për ty. Asnjë dollar!!!

Për të gjitha mundimet dhe lotët që ke shkaktuar gjatë viteve. Asnjë dollar!!!

Për të gjitha netët që ishin plot frikë dhe brengat për të cilat e dija se do të kalonin. Asnjë dollar!

Për lodrat, ushqimin, rrobat e madje edhe fshirja e hundës tënde: Asnjë dollar!!!

Biri im! Kur t’i mbledhësh, çmimi i dashurisë sime është: Asnjë dollar!!!

Me të përfunduar leximin, në sytë e djalit shpërtheu një vullkan lotësh dhe iu drejtua nënës së tij:“Nënë, unë të dua ty”.

Përktheu: Safet Pllana
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Shum postim i bukur,

Nana ka vleft shum te madhe tek muslimanet,

ALLAHU te shperbleft,

i mjeri aj qe ska nan e ska ku te mer sevape
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 20-10-2010 më 00:57

i/e regjistruar Maska e -delvina-
    Anëtarësuar
    16-01-2009
    Postime
    48
    shumm postim i bukurr te lumtt
    Bigger D

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anëtarësuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    shum postim i bukur..mjere ai qe ska nene ..
    Njeriu pa nene si nata pa hene

i/e regjistruar Maska e kryenece
    Anëtarësuar
    17-01-2005
    Postime
    167
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    Shum postim i bukur,

Nana ka vleft shum A madhe tek muslimanet,

ALLAHU te shperbleft,

i mjeri aj qe ska nan e ska ku te mer sevape

Ne fakt NENA ka vlere kudo o ti populli.
    Kete shkrim e kam lexuar diku, por si dhe ketu, nuk shkruan kerrkund se cfare besimi fetar kishte nena apo femija. Kjo pasi thenia eshte e vlefshme per te gjithe pa perjashtim. Hapesi i temes ben mire ta spostoje temen ne tema shoqerore e jo ne tema fetare.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    A thua e kuptojne aq shpejt femijet sesa sakrifica ben nena per femijen? Vetem kur te behen prind vet kane per ta kuptuar.

Tani femijet ta presin shkurt. E kishe per detyre. Vet me solle ne jete.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Nena eshte buzqeshja...

Diku kom lexuar se nji nene e shemtuar ....e verber e iritonte djalin e saj .Ajo nuk munde te shkonte ne mbledhje ne shkoll sepse e shqetsonte djalin e saj,po e tallshin shoket ,ne rrug e pengonte djalin e saj se shoket e tallshin me maman e verber qe e kishte.Ajo u be shqetsim per djalin e saj .Nji dite erdhi tia uronte punen qe kishte filluar si njeriu i par ne nji qytet ,djali u zemra shum e perzeri maman e saj.,e braktisi te jemen ...nena po vdiste nga pleqria shkroi nji leter dhe ia la djalit te saj ;o biri im me fal per shqetsimet qe ti kom sjell ne jet,ishe duke luajtur kure humbe syrin dhe as nji her nuk te kom rrefyer ket ngjarje pore te ruajtur bukurin tende une ta dhurova syrin tim ...me fal per shqetsimet qe ti kom sjell ne jet biri im... e mbyll nena letren e saj duke i uruar gjith te mirat ne jet per djalin e saja.

Mama ime bashk me ty iken ditet e mia te buzqeshura ..sa me mungo nena ime veq zemra ime e di .Ty ximi All-llahu te shperbleft per temen ,jo qe me kujtove te lutem per nenen time pore qe me dhe kurajo se nuk do na harrojn fmijet tan.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga kryenece Lexo Postimin
    Kete shkrim e kam lexuar diku, por si dhe ketu, nuk shkruan kerrkund se cfare besimi fetar kishte nena apo femija. Kjo pasi thenia eshte e vlefshme per gjithe pa perjashtim. Hapesi i temes ben mire ta spostoje temen ne tema shoqerore e jo ne tema fetare.
    qfar ka te keqe qe eshte postu ne ket nenforum nuk e kam postu ne ket nenforum per te kriju urrejtje por thjesht qe mendoj se eshte nenforumi me i edukur pasi ne ket nenforum nuk lejohen fyrjet dhe sharjet injorantave qe perpiqen vetem te perqajn forumistat

ketu nuk trgohet feja e kesaj gruaje por tregohet vlera e nenes ku eshte nje mesim per te gjith ne se nenes kurr smund ti dalim hakesh edhe sikur te ja shtrojm ar gjith tokon ka do ec

une te pershendes ty dhe gjith komentusit dhe inshalla zoti naj mundson qe nenat tona te jen te knaqura me ne me kujdesin qe kemi tregu dhe qe do tregojm ndaj nenave tona sepse nese nenat tona nuk jan te knaqura me ne ather ne jemi te humbur si ne ket bot ashtu edhe ne boten tjeter
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga kryenece Lexo Postimin
    Kete shkrim e kam lexuar diku, por si dhe ketu, nuk shkruan kerrkund se cfare besimi fetar kishte nena apo femija. Kjo pasi thenia eshte e vlefshme per A gjithe pa perjashtim. Hapesi i temes ben mire ta spostoje temen ne tema shoqerore e jo ne tema fetare.
    Jo nana ska vler te gjdo popull,

nanat ne perendim , fundin e kan ne dom te pleqve, me qef ose me dhun, jo te te gjith.

kurse tek muslimanet asht e ndaluar nje veper e shemtuar.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Shume me pelqeu postimi,komentet nostalgji...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •