Close
Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 241
    i/e regjistruar Maska e teta
    Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    se nuk lexova fare ca eshte shkruar e larte ,mbase ka noj ide te perafert,po e di ku fle lepuri te ty dhe te shum meshkuj me gusto te njejt, ne leximin e pare mbase e rrefuzon ,por po ta analizosh avash avash do ta pranosh,

pra, ti preferon femra me te reja ne moshe sepse vetem aty del ne pah maskulinizimi yt,ti je i forti,ti je mashkulli ,ti je!,dmth eshte si nje tip i ushqimit per egon tende,
    derisaaaa.. te femrat me moshe te perafert do duheshe shum me shum energy,dhe kerativitet qe egoja jote te jete e plotesuar ,pra qe maskulinizmi jot te jete dominant
    Ndryshuar për herë të fundit nga teta : 29-07-2011 më 14:58

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga teta Lexo Postimin
    se nuk lexova fare ca eshte shkruar e larte ,mbase ka noj ide te perafert,po e di ku fle lepuri te ty dhe te shum meshkuj me gusto te njejt, ne leximin e pare mbase e rrefuzon ,por po ta analizosh avash avash do ta pranosh,

pra, ti preferon femra me te reja ne moshe sepse vetem aty del ne pah maskulinizimi yt,ti je i forti,ti je mashkulli ,ti je!,dmth eshte si nje tip i ushqimit per egon tende,
    derisaaaa.. te femrat me moshe te perafert do duheshe shum me shum energy,dhe kerativitet qe egoja jote te jete e plotesuar ,pra qe maskulinizmi jot te jete dominant
    e komplikove kot,
    eshte me e thjeshte se aq,
    thjesht nje femer e re ne moshe eshte me pak e djallezuar dhe ka tendenca ta respektoje me shume nje mashkull me te madh ne moshe. Ketu lind stabiliteti,
    kurse moshataret zihen si qen e mace siç thane disa kolege me siper.

Pastaj nuk kuptoj nje gje, pse duhen gjetur gjithmone arsyetime dhe justifikime per shijet me elementare te njeriut.
    Nese dikujt i pelqejne femrat me te vogla, thjesht i pelqejne, nuk eshte nevoja te kete argumenta ketu apo analiza te thella psikologjike.

Let people be.

Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ke degjuar per psikologji miku ? ,ne kendin e saj shpjegohet si me larte,ne kenveshtrimin praktik si ky i joti,kshuu lem preferencave te njerzve ta marin versionin qe ju pelqen

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin

Pastaj nuk kuptoj nje gje, pse duhen gjetur gjithmone arsyetime dhe justifikime per shijet me elementare te njeriut.
    Nese dikujt i pelqejne femrat me te vogla, thjesht i pelqejne, nuk eshte nevoja te kete argumenta ketu apo analiza te thella psikologjike.

Let people be.
    Po normale qe cdo njeri ecen sipas shijeve te veta, por perderisa hapesi i temes do te dije mendimet e forumistave, kush ka qejf jep mendimet e veta. S'po i jep njeri urdhra... thjesht po jepen mendime!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Diferenca e madhe ne vite, mund te jete problematike, perderisa mashkulli me i moshuar nganjehere ka nevoje per relaksim dhe qetesi, vajza 18 - 20 vjeqare i vlon gjaku ne vena e nuk e ze vendi vend, ca Po bejme tani? Ku shkojme sot? Nervat Te ikin per lesh..
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga teta Lexo Postimin
    ke degjuar per psikologji miku ? ,ne kendin e saj shpjegohet si me larte,ne kenveshtrimin praktik si ky i joti,kshuu lem preferencave te njerzve ta marin versionin qe ju pelqen
    Me te degjuar e kam mi shoqe kete psikologjine.
    Po me lejo te te them qe ti nuk e ke shpjeguar aspak ne aspektin psikologjik por ne aspektin paragjykues dhe siperfaqesor te luftes mes gjinive, perderisa e reduktove gjithçka ne pune maskilizmi.
    Te jesh Mashkull nuk do te thote te jesh maskilist, edhe pse disa tipare mashkullore juve u duken maskiliste.
    Nese kerkon feminist mund te kerkosh ne komunitetin gay.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po normale qe cdo njeri ecen sipas shijeve te veta, por perderisa hapesi i temes do te dije mendimet e forumistave, kush ka qejf jep mendimet e veta. S'po i jep njeri urdhra... thjesht po jepen mendime!
    nuk jam kunder, plotesisht dakord.
    po edhe une i shkreti mendim dhashe.

nuk jam kunder, plotesisht dakord.
    po edhe une i shkreti mendim dhashe.
    hahaha, dakord por me ate "let people be" me la pershtypjen sikur po i impononim dicka

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    hah,e kisha parashikuar me kohe ne reakcion te till,por e ke edhe mundesin e dyte " avash avash" dhe flasim,
    ketej rrotull jemi..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    e komplikove kot,
    eshte me e thjeshte se aq,
    thjesht nje femer e re ne moshe eshte me pak e djallezuar dhe ka tendenca ta respektoje me shume nje mashkull me te madh ne moshe. Ketu lind stabiliteti,
    kurse moshataret zihen si qen e mace siç thane disa kolege me siper.

Let people be.
    Po kur te rritet e ti shtohet djallezia asaj te vogles si thua ta lere ky e te marri ndonje minorene? Apo pretendoni se po e more te vogel do ngelet ashtu si e gjetet?

Ti xfiles je ne fakt shume maskilist me aq sa te kam lexuar ne tema te ndryshme. E ul shume femren.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •