Close
Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 241
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nje mashkull i zgjuar (spo permend shkollen pra, meqe nuk eshte gjithska), kurre nuk do ta lejonte te martonte nje femer te re ne moshe, e ta mbyllte ne shpi. Ta distanconte nga bota, nga njerezit. Per mua ai eshte injorant. Ja kshu. Ju pelqen apo jo.
    Kenaqesia e nje mashkulli te zgjuar eshte te kete ne krah nje femer qe e kupton, te zgjuar dhe te dije si te veproje ne situata te caktuara, dhe te kene shume te perbashketa dhe te kene cte diskutojne (pavarsisht do kete dhe mos-perputhje mendimesh, idesh por do jene te hapur per te diskutuar). Te jete e zonja e vetes. Jeta eshte e gjate, dhe do perballen me situata nga me te ndryshmet, te veshtira, te bukura. E nje femer e mbajtur ne shpi, me qellime epshi vetem e per te rritur femijet, nuk do jete ne gjendje te di te sillet ne ambjentet e jashtme. Kaq. Ciao. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Per mua eshte e rendesishme sepse me jep mundesine ne radhe te pare te shuaj kureshtje time dhe pastaj te ushtroj profesionin qe dua te bej, prandaj edhe kam vendosur ta vazhdoj. Sa per femijet e mi ne nje te ardhme, mendoj se do jene te lire te bejne zgjedhjen e tyre sic kam qene une

Tani mos genje, Jam 100% e sigurte qe do ti influencosh per te vazhduar shkollen.....mbaj mend qe edhe kur isha ne kopesht me ulte babi ne tavoline e me mesonte .....pastaj kur mesimet u bene aq te veshtira qe si kuptonte, pershembull fizika, kishte rregull ne ate shtepi te vogel....heshtje te plote...edhe mbasi te mesoja im ate donte qe tia shpjegoja atijt, sepse sipas tij forcoheshin me shume gjerat qe mesova (shume i drejte). Kur femijet rriten me kete frymezim nuk kane asnje dyshim qe do te vazhdojne shkollen e larte, eshte dicka teper natyrale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 01-11-2010 më 10:20

Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Kam dy pyetje:

1. Cilat janë të mirat dhe të këqijat e një martese kur vajza është 10 vjeçe më e vogël se djali?
    2. Mendoni se në kohët e sotme është e mundur një martesë ku djali është 14 vjet më i madh se vajza?
    Personalisht kam qene gjithmone kunder diferences se madhe ne moshe. Heret ose vone do ndihet kjo diference.
    Shume nisen nga ideja duke thene qe femra "plaket" me shpejt pas lindjes etj etj por s'do te thote gje.
    Njoh plot cifte te tilla, vajza 18 e burri 30. Ne vitet e para asnje problem, ajo eshte thjesht nje 18 vjecare dhe burri ja lejon shume gjera pasi mendon qe eshte ende e vogel, plus ajo shume gjera i merr te mireqena sepse nqs me thote ai qe eshte i madh se kshu duhet bere, kshu behet. Por kur ajo fillon e rritet dhe "piqet" fillojne problemet, pasi shume gjera i llogjikon sipas mendjes se saj.
    Nese lidhja me diference moshe behet psh midis nje vajze 25 e nje djali 35 eshte pak me ndryshe.

Gjithsesi, perqindjen me te madhe ne jeten e nje cifti e luan karakteri, pasi mund te jesh 40 vjec e te kesh ende nje "shpirt rinor"... ashtu sic mund te jesh i nje moshe por nuk ke te njejtat shije.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    E mer mire mos u merzit, ka sa te duash 30 vjeçar/e apo 40 vjeçar/e qe kane trurin e nje adoleshenti! Eshte normale qe te mos ndihesh rehat kur niveli i trurit tend nuk korespondon me ate te moshatareve te tu!

p.s Bej kujdes se keto 20 vjecaret e sotshme jane akoma me te zgjuara. Me sa po shikoj nga postimet e tua te keshilloj te godasesh akoma me poshte, shif andej nga tetevjecarja!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Boy : 03-11-2010 më 19:16
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Postime
    8
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Që tani e tutje mos guxo të flasësh me ironi apo të ofendosh nëpër tema se ka ardh sherif i ri në qytet. xhonina.
    shef qe ska byth hahahaa

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    momentalisht kom 22 vj dhe as kah truni i vogel nuk m'shkon me kqyr meshkuj qe kan ma shum se 26-27 vj...per trunin tem osht absurde ma pas ma shum se 5 vj diferenc moshe...m'duket sikur po shkoj me noj plak....

per sa i perket pytjes t'hapsit t'temes, kejt varet prej pjekuris t'krijeses...ka raste kur pjekunia e trunit nuk shkon barazi me pjekunin e trupit...ka femna qe biologjikisht kan 20 vj amo me tru kan arrit 30/40-tat dhe anasjelltas...kjo vlen edhe per meshkuj, noshta ti biologjikisht je 30 vj por me menje afrohesh ma shum te ni 20 vj...mos t'harrojm edhe sferen seksuale, ka meshkuj qe shkojn mas femnave ma t'vogla thjesht sps i shohin si "mish i fresket"...ata pleqt qe shkojn me femna 30 vj ma t'reja prsh e kan thjesht per hater t'bylbylit eh..
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga 2043
    Bato, nje keshille te jap:
    Nuk ka si 30 vjecaret. Sidomos kur i gjen te mirmbajtura .
    Nje femer duket se c`vlera ka, pikerisht ne kete moshe. Aty eshte stacioni femeror, per te ndare te bukurat nga te pabukurat, te mencurat nga budallaqet, te zonjat nga te humburat.
    Nuk do ja hidhja syte kure nje 20 vjecareje, perpara nje 30 vjecareje.
    Mblidh mendjen BATOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    Doktor, ka edhe raste që unë mendoj si ty, por gjërat duhen parë nga të gjitha anët, duke nxjerrë të mirat dhe të këqijat. Nuk mjafton të themi më pëlqejnë kaq e aq, por duhet të arsyetojmë, duke u bazuar edhe tek realiteti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Ekonomisti
    O bato sh mire e ke qe duhen icik me te vogla keto te sotmen qe ti kesh icik nenvete se perndryshe keto te shkatrojn familjen.
    Jan ber te rrezikshme femrat kan fillu te kerkojn pushtet dhe pse smarrin vesh nga pushteti.
    Që e shkatërrojnë, e shkatërrojnë, po edhe me të voglat nuk ke shumë garanci, sidomos kur jeton jashtë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex
    Bato nese vjen puna deri aty, atehere eshte edhe nje opsion tjeter - te mos martohesh fare, lol.

Dashuria lind atehere kur e pret me se paku, thjesht ndodh. Dashuria nuk behet me preferenca e me katalogje...pra nuk behet me porosi. Secilit njeri i vjen mundesia nje apo disa here ne jete, disa e shperdorojne e disa jo...pra martohen.

Ata qe e shperdorojne ose mbesin te pamartuar ose detyrohen qe te martohen me dike tjeter pa dashuri, apo me pak dashuri.

Sipas meje dallimi i preferuar ne moshe duhet te jete 2-6 vite. Pra mashkulli te jete me i vjeter, jo femra, lol.
    Ilirjan, ti je pak idealist për çështjen e dashurisë. Kështu kam qenë edhe unë dikur, mirëpo koha më ka bërë të kuptoj. Nuk ka dashuri ideale, ose një dashuri të madhe e të vetme të cilën ti duhet ta kërkosh gjithë kohën, sepse vetëm ajo është për ty dhe me gjetjen e saj ti do t'i zgjidhësh të gjitha problemet. Dashuria është rastësi. Në dashuri mund të biesh me shumicën e femrave dhe secila ka të veçantën e saj. Me dëshirën e njerëzve, të gjitha mund të jenë të duhura.

Në vija të përgjithshme të gjithë e dimë cila është e mira, mirëpo në kohët e sotme e mira është e vështirë për t'u arritur. Në këto kohë të shthurjes dhe degradimit, ku dy të tretat e martesave shkojnë drejt prishjes, duhet të dish të manovrosh dhe të gjesh rrugën me më pak pasoja, domethënë të zgjedhësh të keqen më të vogël.

Njëzetvjeçaren edhe mund ta edukosh, por është punë e vështirë dhe sidomos kur jeton jashtë Shqipërisë nuk ke garanci sa do të qëndrojë. Po të rrish e ta gjykosh thellë, është më mirë të martohesh me një grua qoftë më të madhe në moshë dhe me fëmijë, e të jetosh me të deri në fund, sesa të martohesh me një 20-vjeçare e të ndahesh më vonë.

-BATO-, cfare mund t'i ofrosh ti nje femre, 20 vjece apo me e madhe se ty, qe ajo te pranoj te behet gruaja jote?

Faqja 7 prej 25 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •