Close
Faqja 2 prej 25 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 241
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po eshte e vertet Bato qe femra ne moshen 30 eshte ne kulmin e saj, per sa i perket marredhenieve seksuale. Po te shikosh zakonisht ciftet ku burri eshte te 40-at e gruaja te 30-at jane ato qe kane me shume zenka xhelozie se ne moshat e tjera. Meshkujt ndjehen te frikesuar, dhe te pasigurt nese arrijne apo jo ta kenaqin sic duhet seksualisht femren e tyre. Shikojne me dyshim, dhe si rival te mundshen cdo mashkull qe bie ne kontakt me femren e tij.
    Une me burrin kam 6 vjet diference. Mendoj se diference me e madhe nuk eshte shume e shendetshme per nje cift, jo vetem ne aspektin seksual. Fillon e krijohet nje gap me i madh midis ciftit, ku secili kerkon te gjeje vetveten jashte shtepise, kenaqesine e jetes te moshataret e vet. Mosha kerkon moshen mendoj une.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 24-10-2010 më 09:24
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi
    Ne rradhe te pare nje cift me diference te madhe moshe nuk ka te njejtat kerkesa.
    Cilat janë kërkesat e ndryshme që kanë?

Citim Postuar më parë nga projekti21 dk
    -BATO- përgjigje gati të ngjashme të kam dhënë edhe unë, por përgjigjen e mikut tënd mbaje vëth në vesh, jo vetëm ti por edhe gjithë të tjerët që mendojnë t'i hyjnë një aventure të tillë.
    Unë po shtoj edhe këtë:
    Nuk ka femër ( grua ) në botë që me dëshirë pranon të jetë vejushë me një burrë "të gjallë"!
    Nuk është se nuk ekziston ky rrezik, por unë mendoj se nuk është gjithnjë kështu në të gjitha rastet. Varet nga fiziku, karakteri ose rrethana të tjera të cilat nuk janë njësoj te të gjitha gratë apo burrat.

Njoh njerëz që janë martuar me gra më të mëdha se vetja, fjala vjen ata 28 dhe ato 33-35 dhe me sa kam dëgjuar nga ata, tek gratë ka një mungesë dëshire për seks. Puna shkon deri aty sa u japin seks me racion, për shembull njëherë në muaj ose njëherë në dy javë, ose po të jenë me fat, njëherë në javë. Ndoshta kjo vjen ngaqë ato nuk i duan dhe rrinë bashkë për arsye të ndryshme, por dihet që në përgjithësi meshkujt janë më kërkues për sa i përket shpeshtësisë së seksit, ndërsa femrat duan pak më rrallë, por cilësi. Kështu mendoj unë, po ndoshta e kam dhe gabim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga mia@
    Po eshte e vertet Bato qe femra ne moshen 30 eshte ne kulmin e saj, per sa i perket marredhenieve seksuale.
    Nuk di ç'të them, por unë e kam pak të vështirë ta besoj që fjala vjen, një grua 32 vjeçe është në kulmin e saj dhe ka më shumë dëshirë për seks se një vajzë 22 vjeçe.

Mos vallë këto 30-vjeçaret i bëjnë qejfin vetes?

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    [=-BATO-;2903575]Nuk di ç'të them, por unë e kam pak të vështirë ta besoj që fjala vjen, një grua 32 vjeçe është në kulmin e saj dhe ka më shumë dëshirë për seks se një vajzë 22 vjeçe.

Mos vallë këto 30-vjeçaret i bëjnë qejfin vetes?[/QUOTE]

20 vjecarja kenaqet vetem me sasine, por 30 vjecarja do cilesine. Ky eshte ndryshimi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 24-10-2010 më 09:38

Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk e di , por mua më ngjit më shumë me vajza që janë më të vogla në moshë, kryesisht me ato që janë rreth 10 vjeçe më të vogla se mua. Unë jam rreth të tridhjetave. Pra, me vajzat rreth moshës 20 vjeçe tërhiqem dhe kuptohem më mirë, ndërsa ato të moshës sime më duken si shtriga dhe nuk më ngjit me to.
    Kam dy pyetje:

1. Cilat janë të mirat dhe të këqijat e një martese kur vajza është 10 vjeçe më e vogël se djali?
    2. Mendoni se në kohët e sotme është e mundur një martesë ku djali është 14 vjet më i madh se vajza?

J
    ahahahhaahhaaha edhe jane shtriga sepse i ndjen te pjekura dhe nuk ke besim ne vete.
    Nje diference aq e madhe ne moshe ne kete rast do jete "viktima" mashkulli gjithsesi.Femrat tani me nje makiazh dhe kujdes per vete mund te mshehi disa vite.Kjo ishte per pamjen ,e per problemet tjera te mos e diskutojme sepse skuqem s'di pse :$.Ose lexo barcoleten :P
    Një matematikian dërgon letrën më poshtë tek gruaja e tij.
    -E dashur grua, siç e di je 54 vjeçe dhe une kam disa deshira qe ti nuk mi ploteson dot. Per te tjerat, jam shume i gezuar qe je gruaja ime. Shpresoj te mos shqetësoi, por kur të marresh kete leter, une do jem ne hotelin «……..» me 18 vjeçaren ndihmese time. Në shtepi do vij pas ores 24:00.
    Burri yt.

Në hotel gjeti një fax:
    -I dashur burre, siç e di dhe ti je 54 vjeç dhe kur te marresh kete leter, une do jem tek hoteli «……....» me 18 vjeçarin qe pastron pishinen. Siç e di, si matematikian qe je, 18 hyn te 54 më shumë herë, sesa 54 tek 18.
    Mos me prit.

me vie keq per barcoleten,pooooooooooooor...........

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    1. Cilat janë të mirat dhe të këqijat e një martese kur vajza është 10 vjeçe më e vogël se djali?
    2. Mendoni se në kohët e sotme është e mundur një martesë ku djali është 14 vjet më i madh se vajza?
    Nje rradhe te pare ke bere nje lapsus te vogel , 10 vjete me e vogel se djali se ndryshe i bie vajza 10 vjece

Kjo puna e diferences ne moshe eshte pune shijesh .
    Duhet pak diferenc midis nje cifti , mashkulli duhet pak me i madh se vetja , por 14 vjet jane shume , i bie te jete papi .

Ps. Kenga e forte ajo barcaleta hahhahhah
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    [=Kënga;2903619]ahahahhaahhaaha edhe shtriga sepse i ndjen pjekura dhe nuk ke besim ne vete.
    Nje diference aq e madhe ne ne kete rast do jete "viktima" mashkulli gjithsesi.Femrat tani me nje makiazh dhe kujdes per vete mund mshehi disa .Kjo ishte per pamjen ,e per problemet tjera mos e diskutojme sepse skuqem s'di pse [/QUOTE]

Epo kenga varet cfare kerkojne meshkujt tenje femer. Nese nisen vetem nga rinia e saj, papjekuria e saj, atehere nuk eshte ndonje cudi qe te perjetojne situata te pakendshme ne nje te ardhme.
    Se dhe ajo e papjekura do piqet nje dite, dhe do kthehet ne shtrige ,sic i quan Bato. Dhe kur ajo te jete ''pjekur'' , Batoja jone do jete ''djegur''.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    1pyetje kam une per kete zotnine, qe ka hap kete teme: Meqenese nga moshataret ke frike,te duken "shtriga" dhe do te rrafin perdite(leqe kush martohet me moshatare sot? ), e nje mashkull i moshes tende; pse kembengul kembe qe nje femer 20 vjecare, apo 14 vjet me e re, do i "ngjisi" muhabeti? Cfare ka te perbashket ne muhabet , ku ka nje gap midis 2 njerezve pervecse preferenca seksuale?
    Dhe pyetja tjeter: Pse nuk konsideron opsionin - femra 4-5 vite me e vogel? Se do jete nje zgjedhje perfekte ne cdo drejtim, dhe ka me shume avantazhe se disavantazhe.

Apo te eshte fiksu/porositur o te vogel o ska, te ta sjellin nga memedheu? Lol

p.s. Edhe mundesisht pergjigju, perderisa ke hapur teme, mos i anashkalo ato komente qe ste pelqejne. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Bato preferon me te rejat se i duken me te lehta per tu dominuar
    hajde pranoje qe eshte keshtu

tani diferenca rreth 10 vjeteve midis partenereve nuk ka asgje te keqe nqs ata arrijne te kuptohen.
    Vecse te martohesh me nje 20 vjecare ,me duket cudi, per mua ato jane akoma femije .
    Bato dhe nje gje tjeter, nje lidhje serioze nuk bazohet vetem tek marredheniet seksuale, nqs ajo varet vetem nga ajo gje ajo lidhje ka marre fund , cfaredo moshe te kesh ti , apo ajo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    Bato preferon me rejat se i duken me te lehta per tu dominuar
    hajde pranoje qe eshte keshtu
    Edhe kjo qëndron, sepse dominimi dhe komanda e burrit në familje është e domosdoshme, por në kohët e sotme është e vështirë që burri të bëjë komandë në familje, sepse femrat janë edukuar keq dhe u ka hipur mendja në majë të kokës.

Të voglat ke më shumë mundësi t'i bësh të të dëgjojnë dhe t'i bindësh me forcën e logjikës tënde, ndërsa ato të mëdhatë, nga hallet e jetës dhe përvojat e shumta me meshkuj, i kanë nervat të shkatërruara dhe janë të mbaruara psikologjikisht. Ato janë shtrembëruar aq shumë sa nuk ka zot që i drejton.

Citim Postuar më parë nga Marya
    tani diferenca rreth 10 vjeteve midis partenereve nuk ka asgje te keqe nqs ata arrijne te kuptohen.

Bato dhe nje gje tjeter, nje lidhje serioze nuk bazohet vetem tek marredheniet seksuale, nqs ajo varet vetem nga ajo gje ajo lidhje ka marre fund , cfaredo moshe te kesh ti , apo ajo
    Kështu mendoj edhe unë. Në një martesë seksi nuk duhet të jetë gjëja më primare, por edhe për këtë gjë unë kam disa pikëpamje të miat, të cilat do t'i shtjelloj ndonjë ditë tjetër.

Faqja 2 prej 25 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •