Close
Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 241
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ka dhe cifte jo te pashem por femijet yll, aq te bukur...ske si ti thuash "i ke ngjar mamit apo babit" lol
    jo xhaxhi komshiut,

do thote bota.j/k
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kjo puna e kalamajve, se mora vesht mire une? lol

kush ma shpjegon dhe 1here?
    Lexo Baton edhe njehere me sa kam pare une femijet e njerzve te mi apo femijet rreth e rrotull pajtohem edhe une me kete qe ka thene me poshte ai .Por me mire do ta vertetoj se shpejti kur te kem femi vete

Unë e mendoj kështu: paraqitja e mirë fizike tek femra është një tregues gjenesh të mira dhe ato ajo i trashëgon kur fëmija lind vajzë dhe i ngjan nënës, ndërsa kur fëmija lind djalë dhe i ngjan babait, një nënë e bukur mundëson një përcjellje më të mirë të gjeneve të babait. Mendon se është e saktë kjo?
    .
    Bato te ngelet te na sqarosh dhe te flasesh me shume .Po deshe kuptohet .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Alnosa mund te gjeje me qindra raste qe hedhin poshte ate supozim te Batos. Ka dhe raste ku brenda familjes nje femije te dali i bukur e tjetri i shemtuar.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Bato te ngelet te na sqarosh dhe te flasesh me shume .Po deshe kuptohet .
    E drejtë, nuk është thënë shumë qartë dhe po mundohem ta sqaroj ndryshe.

Përgjithësisht vajzat u ngjajnë shumë nënave dhe djemtë baballarëve, ndërsa kur ndodh e kundërta, fëmija merr më shumë nga të dy prindërit se në rastin e parë, prandaj paraqitja e mirë fizike e nënës ka gjithnjë rëndësi.

Kjo nuk ka shumë lidhje me temën, po e lidha me atë që tha X-i se instinkti biologjik është ai që na tërheq tek të rejat. Përgjithësisht të gjithë meshkujt e rritur tërhiqen pas të rejave dhe kjo nuk mund të kundërshtohet.

Për ta mbyllur dua të them se instinkti biologjik është ai që na tërheq për çdo gjë. Romantizmat apo hyjnizimet që i bëhen dashurisë janë dokrra me të cilat hallakaten dhe ushqejnë veten njerëzit mendjelehtë ose të papjekur.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    So sipas ketij zotnise me lart, i bie nje femer e bukur ben cun te bukur. Ok, normalisht kshu ndodh. Sna thate ndonje gje te re. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    So sipas ketij zotnise me lart, i bie nje femer e bukur ben cun te bukur. Ok, normalisht kshu ndodh. Sna thate ndonje gje te re. lol
    Mbase e ka fjalen qe s'ka rendesi sa i shemtuar eshte mashkulli femija del i bukur po qe femra e bukur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 11-08-2011 më 18:55

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Mbase e ka fjalen qe s'ka rendesi sa i shemtuar eshte mashkulli femija del i bukur.
    E di si eshte puna o Mia? Nje femre te mire, i shkon syri te nje mashkull i mire, dhe nje mashkulli te mire i shkon syri te nje femer e mire (nuk ben vaki e kunderta, apo ben? ). Aty aty do notojne, e ke parasysh, therefore dhe kalamajte atyre do u ngjasin. Mund te marrin me shume nga njeri ose mund te marrin pak nga te dy. Po nga prinder te pashem dhe healthy dalin gjithmone femije te bukur, duke marre parasysh, qe rraca sa vjen e permirsohet, dhe zbukurohet akoma dhe me shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Kjo nuk ka shumë lidhje me temën, po e lidha me atë që tha X-i se instinkti biologjik është ai që na tërheq tek të rejat. Përgjithësisht të gjithë meshkujt e rritur tërhiqen pas të rejave dhe kjo nuk mund të kundërshtohet.

Për ta mbyllur dua të them se instinkti biologjik është ai që na tërheq për çdo gjë. Romantizmat apo hyjnizimet që i bëhen dashurisë janë dokrra me të cilat hallakaten dhe ushqejnë veten njerëzit mendjelehtë ose të papjekur.
    Amin,
    me ler te sqaroj ate punen e pershtatshmerise per riprodhim.
    Jane nje sere faktoresh qe ndikojne ne terheqje, jo thjesht bukuria qe eshte goxha subjektive. Eshte kombinimi final mes te dy prinderve qe vendos shendetin dhe bukurine e femijeve dhe jo bukuria e tyre.
    Meshkujt terhiqen nga nje femer e re sepse ajo ka me shume mundsi te perfundoje nje shtatezani te shendetshme.

Eshte bere nje eksperiment, ne nje fis te eger nga ata qe nuk kane pare ndonjehere civilizim me sy. U jane dhene disa modele trupash femre te vizatuar, dhe u eshte kerkuar se cila u dukej me e bukur dhe ta argumentonin pergjigjen. Shumica derrmuese per te mos thene te gjithe zgjodhen modelet me gjoks te bollshem dhe vithe te medha me arsyetimin se ato ishin me te afta per te bere femije.
    Ne shohim diçka "te bukur", kjo eshte pershtypja finale qe na komunikon subkonshi, ADN-ja jone, duke na fshehur arsyet, por e bukura perkthehet si kompatibilitet dhe shendet gjenetik, por mbi te gjitha kompatibiliteti.
    Per kompatibilitetin gjenetik testi me i mire qe mund te behet eshte puthja, ja pse instiktivisht puthja eshte ajo qe i paraprin nje mardhenie, sepse nepermjet reaksionit te enzimave te peshtymes mes dy individeve prej shijes dhe kenaqesise qe ndjen arrin te percaktosh se sa i pershtatshem eshte partneri biologjikisht.

Si perfundim eshte e vertete ajo qe thua bato qe romantizmat apo hyjnizimet që i bëhen dashurisë janë dokrra me të cilat hallakaten dhe ushqejnë veten njerëzit mendjelehtë ose të papjekur.
    Me kete nuk dua te them qe ajo ndjenje nuk eshte e bukur, ka rolin e saj ne jete, por e mira do ishte te ndergjegjesoheshim per natyren e vertete te saj dhe kjo do u kursente shume robve telashe te medha ne te gjitha aspektet.
    Mjafton ti hedhesh nje sy forumit te romances me temat e saj patetike per njerez mazokist qe vuajne nga dashuria, apo duhet te them qe dashurojne vuajten.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Per kompatibilitetin gjenetik testi me i mire qe mund te behet eshte puthja, ja pse instiktivisht puthja eshte ajo qe i paraprin nje mardhenie, sepse nepermjet reaksionit te enzimave te peshtymes mes dy individeve prej shijes dhe kenaqesise qe ndjen arrin te percaktosh se sa i pershtatshem eshte partneri biologjikisht

Me pelqen kjo qe ke thene me siper Xfiles, shume e goditur, dhe e sakte.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Xfiles femije jo healthy mund te lindin dhe nga nje nene e re, por normal qe me rritjen ne moshe shancet per nje femije me crregullime fizike e mendore jane me te shumta. Megjithate duhet te jene te dy te rinj, ndryshe rritet mundesia per nje femije me komplikacione. Komplikacionet nuk i sjell vetem mosha e nenes por dhe e babait.

Faqja 19 prej 25 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •