Close
Faqja 16 prej 25 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 241
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po kur te rritet e ti shtohet djallezia asaj te vogles si thua ta lere ky e te marri ndonje minorene? Apo pretendoni se po e more te vogel do ngelet ashtu si e gjetet?

Ti xfiles je ne fakt shume maskilist me aq sa te kam lexuar ne tema te ndryshme. E ul shume femren.
    Mia me fal qe po shkruaj ne postimin tend po desha te shtoj se koha na ka tregual se vogelushet kurre riten bejne cudira i pame ketu e 20 vjet ketu erdhen te vogla edhe tani shumica jan ndare nga burri edhe rruga e tyre eshte shtruar me 20 meshkuj te tjere sepse nuk kishin pare ishin te mbyllura .....edhe te vogla
    mos ja ver re xit se eshte batoja ne moshe me te re
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    Shyqyr është forumi e na bën të buzëqeshim ndonjëherë, se, si periudhë vere, edhe programet e humorit, edhe debatet politike janë rralluar shumë.
    Një mashkull tërhiqet nga femrat më të reja se është ligj i natyrës. E ka të ngulur thellë në kokë ligjin e përcjelljes së jetës (që është i dyti më i fortë pas atij të ruajtjes së jetës) dhe s'ka perëndi t'ia shkulë prej andej. Le të bëhen tërë testimet e botës e t'i vihen një mashkulli dy foto, ajo e një 20 vjeçareje e ajo e një 50-60 vjeçareje, qoftë kjo e dyta edhe më e bukura e botës, sytë do venë tek e para, qoftë edhe më e shëmtuara. Pastaj do bredhin sa andej-këndej, po tërheqja e parë do jetë e reja. Ndikimet kulturore e qytetëruese, që e bëjnë një mashkull të vlerësojë pastaj edhe gjëra të tjera tek një femër, janë tjetër muhabet.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga alx_x6 Lexo Postimin
    Shyqyr është forumi e na bën të buzëqeshim ndonjëherë, se, si periudhë vere, edhe programet e humorit, edhe debatet politike janë rralluar shumë.
    Një mashkull tërhiqet nga femrat më të reja se është ligj i natyrës. E ka të ngulur thellë në kokë ligjin e përcjelljes së jetës (që është i dyti më i fortë pas atij të ruajtjes së jetës) dhe s'ka perëndi t'ia shkulë prej andej. Le të bëhen tërë testimet e botës e t'i vihen një mashkulli dy foto, ajo e një 20 vjeçareje e ajo e një 50-60 vjeçareje, qoftë kjo e dyta edhe më e bukura e botës, sytë do venë tek e para, qoftë edhe më e shëmtuara. Pastaj do bredhin sa andej-këndej, po tërheqja e parë do jetë e reja. Ndikimet kulturore e qytetëruese, që e bëjnë një mashkull të vlerësojë pastaj edhe gjëra të tjera tek një femër, janë tjetër muhabet.
    Edhe ne femrave qe thua ti na vene syte te e bukura e te e reja, prandaj si thua ti, ti marrim dhe ne te vegjel?
    Hapesi i temes nuk e ka hallin te bukuria, apo thjesht rinia ne fakt, por te ndershmeria, e do te virgjer.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Postime
    44
    Edhe ne femrave qe thua ti na vene syte te e bukura e te e reja, prandaj si thua ti, ti marrim dhe ne te vegjel?
    Hapesi i temes nuk e ka hallin te bukuria, apo thjesht rinia ne fakt, por te ndershmeria, e do te virgjer.
    Është e pamundur, se tek femra vepron tjetër ligj.
    Sa për këtë të fundit që thua ti, në kohërat e sotme ca si zor të gjejë të tillë, vetëm po të vejë të vërtitet andej nga shkollat e nivelit të ulët.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Per vete ky dallimi madh me mashkull sme pelq shum .
    Eshte mir kur jan diku tek 3 apo 4 vite max 5 vite .
    Dmth te dy polet si meshkuj me femra te reja . Apo femra me meshkuj te rinj ehe sma mbushin mendjen , duhet shume pune si nga mashkulli ashtu nga femra .
    Ne vend qe te kesh nje lidhje do te duket vetja si dado .

Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Jo, nuk e kam tek virgjëria, se nuk ka sot vajza 20-vjeçare të virgjëra, po është ajo që thashë edhe më lart, që më përshtaten
    Mia dhe ju te tjeret , mos i mbesni me qafe kot hapesit te temes, se ja ku e ka thene troc se nuk e ka problemin aty...

P.S: BATO, edhe pse nuk me ke qejf ngaqe jam shkodrane, mos thuaj se nuk t'u bera avokate

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Mia dhe ju te tjeret , mos i mbesni me qafe kot hapesit te temes, se ja ku e ka thene troc se nuk e ka problemin aty...

P.S: BATO, edhe pse nuk me ke qejf ngaqe jam shkodrane, mos thuaj se nuk t'u bera avokate
    Po c'troc aman! Kujton se te voglat jane aq te humbura sa te bejne cfare thote ai. Keto te voglat jane bere me keq se ne te ''vjetrat''.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Bravo i qofte ,nqs eshte i virgjer per vete pse mos ta kerkoI si veten ?! Cte keqe ka ne kete mes .Kush nuk e pelqen te bukuren, te njomen ,te paprekuren .

Shume tolerante je ti Mia@ LOL .Behu me shume e permbajtur se duhet te edukosh femijet ne amerike dhe po i le lisho qe tani te iken dhe te cuan ne azile ty ,duke te marre shpi e katandi . .

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga alx_x6 Lexo Postimin
    po dhe ti na 'shkrive' ama. Po c'krahasim na solle, nje pershkrim . Bah, po ku jetoni mo, ne pyll? Vetem 20 vjecare ka dhe 60 vjecare? Epo domosdo, te ajo 20 vjecarja do shkosh, se ndryshe je t*rap.

e di si eshte kjo puna e kesaj teme, ti biem shkurt? e keni balls? yes? go for it, dashuria nuk pyet per moshe. Vetem mos enderroni shume. Qashttu. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    mendoj qe ka actually njerez ne kete bote qe do ti pelqente nje romance e tille , por varet nga tipi i njeriut , si duket ne pamjen e jashtme , sa di te beje per vete , cfare shijesh seksuale te cudtishme ka etj etj faktore , por qe ka ndodhur ka ndodhur , sic kemi pare dhe neper filma lol se sa zgjat pastaj sjam e sigurt ...

Faqja 16 prej 25 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •