Close
Faqja 13 prej 25 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 241
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Ndersa per korigjimin e deflorimit ke te drejte, sepse isha treguar e cunguar ne ate pike, (dhe ne kete menyre edhe gabova duke mos e zgjatur me tej) sepse po mundohesha me cdo menyre te mos perfshihej nje term i tille aq diskriminues per vete femren.
    Sa e zgjate

Mu s'më duket diskriminus termi përkundrazi 8D Kujt i ka vajt menja ke deflorimi do të thotë, se e ka konceptuar pjeshkën si një lule Më mirë lule, se zogu

Sa i përket mendimit tim lidhur me virgjërinë, e kam thënë në 123456098765 temat e hapura në forum. Nqs një femër ka njohur delikatesat e llojit orale apo anale por ka ende një cipë mes kolonave a e bën kjo atë një Shën Mari? Po ato të tjerat, fatkeqet, që kanë lindur pa të tillë ose ato që e kanë humbur aksidentalisht, duhet të jenë Magdalenat?

se na nxorre nga binarët e temës na nxorre : P
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Sa e zgjate
    Epo zura mend kesaj here ta zgjasja pak arsyetimin, sepse ngaqe nuk e zgjata fillimisht edhe bera goxha gafe! :-D

Sa i përket mendimit tim lidhur me virgjërinë, e kam thënë në 123456098765 temat e hapura në forum. Nqs një femër ka njohur delikatesat e llojit orale apo anale por ka ende një cipë mes kolonave a e bën kjo atë një Shën Mari? Po ato të tjerat, fatkeqet, që kanë lindur pa të tillë ose ato që e kanë humbur aksidentalisht, duhet të jenë Magdalenat?
    aj think llajk u
    se na nxorre nga binarët e temës na nxorre : P
    Nuk e ke idene se sa korigjime ortografike po i beja, sepse nuk e di as une pse po me dukeshin germat aq te vogla ; keshtu eshte kur zgjohesh vone.
    Ika tani. :-D

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Epo zura mend kesaj here ta zgjasja pak arsyetimin, sepse ngaqe nuk e zgjata fillimisht edhe bera goxha gafe! :-D

aj think llajk u : )

Nuk e ke idene se sa korigjime ortografike po i beja, sepse nuk e di as une pse po me dukeshin germat aq te vogla : D ; keshtu eshte kur zgjohesh vone.
    Ika tani. :-D
    Upps nga empati u kthy në simpati reciproke tashi. Mos e fshi më kët her

A për gabime, aq shumë bëj unë dhe aq m'duket se e harroj shqipen sa shpesh përdor google translator si thesaurus lol

Have fun
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Mos e fshi më kët her
    E di cilit rast i referohesh, dhe ne fakt ate fshirjen e bera, sepse kisha vene re qe ketu pelqimet ndaj nje personi qe mund te kem, merren si famijaritet nga anetaret, dhe me pas fillojne ato gerr merr derr derr, qe e kupton vete. Por kesaj here kur e shkruajta thashe me vete: "Po kujt i behet vone"
    Kalofsh edhe ti fudjave te kendshme!

Per te qene tani prap brenda temes, BATO, bej si t'a doje zemra jote, ne keto ceshtje mos pyet asnje njeri tjeter.... Nuk e di a i ke pare disa versione te Pompei te ekranizuar si film, nje nder ato versione qe kam pare, filmi mbaron me nje mesazh shume te bukur dhe te qarte: "Pyet vetem Zemren tende"

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk e di pse, por mua më ngjit më shumë me vajza që janë më të vogla në moshë, kryesisht me ato që janë rreth 10 vjeçe më të vogla se mua. Unë jam rreth të tridhjetave. Pra, me vajzat rreth moshës 20 vjeçe tërhiqem dhe kuptohem më mirë, ndërsa ato të moshës sime më duken si shtriga dhe nuk më ngjit me to.

Kam dy pyetje:

1. Cilat janë të mirat dhe të këqijat e një martese kur vajza është 10 vjeçe më e vogël se djali?
    2. Mendoni se në kohët e sotme është e mundur një martesë ku djali është 14 vjet më i madh se vajza?

Jo se për këto pyetje unë nuk kam mendimin tim, po do të më pëlqente të dëgjoja edhe mendimet e të tjerëve, sidomos të atyre që kanë përvojë për këtë gjë.

Vajzat ne moshen 20 vjece jane aprendiste e zanatit te shtriges. Si fillestare qe jane ato manipulohen leht nga emocionet qe iu ngarkohen. Ndersa ato ne moshe 30 vjecare kan krijuar nje efeket imunitar te zanatit (me pak fjale mishi i dhelpres i ka avancuar se tepermi.
    Le te themi qe nje femer e mbyll zanatin e domosdoshem qe posedon ne moshe te menopauzes, fillon cikli i ri, ajo e te qenit vetem nje figure.

Sot per sot barazia midis nje mashkulli dhe nje femre vlen vetem duke u percaktuar nga karakteri.
    Shkruaj ne menyr trasparente, ate qe me sinqeritet mendoj se eshte e vertet qe :" dominon ai/ajo qe eshte me i/e fuqish-em/me ekonomikisht.
    Jo cdo gje varet nga ekonomia por ekonomia eshte elementi kyc i te drejtes per tu treguar me komandues dhe dominues nen je kopje.

Per sa i perket ciftit me nje person me te madh ne moshe kjo duhet argumentuar ne baze te kapacitetit te ciftit dhe sa te gatshem jane ata qe te ndajn jeten brenda tyre.
    Nje mashkull ne moshe 10 vjete me te madhe se femra, mund te konsiderohet si jo anormale.
    Nje femer me e madhe po aq vite kundrejt mashkullit, konsiderohet si dicka anormale.
    Sepse femrat plaken shpejt.
    Nje femer 40 vjecare ka botkuptimin e te qenit gjyshe hahahha ndersa mashkulli ne ate moshe eshte qafire .
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Diferenca ne moshe eshte normale kur te dy kane te njejtin tip, karakter. Kjo eshte shume e rendesishme. Une me burrin kam 6 vjet diference dhe prape shikoj diference ne menyren e te shikuarit e te gjykuarit apo thjesht menyren se si dua ta kaloje diten. Ka shume gjera qe une i konsideroj normale dhe burrit tim i duken te tepruara. Eshte me pasiv se une kur vjen puna te argetimi. Ne te shumten e rasteve jam une ajo qe e marr inisjativen per te shkuar diku apo bere dicka.. Te pakten nuk kundershton se ka qe as nuk e marrin ne konsiderate propozimin e gruas.

Ne pergjithesi meshkujt Shqiptare jane shume pasive. Nuk dine te argetohen te pakten jo me gruan. Te kerkosh te lidhesh me nje shume here me te vogel se ty duhet te jesh i shkathet, krijues, energjik, jo vetem brenda 4 mureve ndryshe do thone jam lidh me plakun.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    per mendimin tim nese nje cifte me nje diference te madhe ne moshe shkojn shume mire me njerin tjetrin, ata as nuk e shikojn njeri tjetrin ne ate sy sic e shikon publiku, psh
    "vajze e re martuar me nje burre te madh"...sbesoj se cifti e ve re diferencen nese kuptohen mire me njeri tjetrin, kan nje miqesi dhe personalitet qe komplimentojn njeri tjetrin...per vete burrin e kam 4 vjet me te madh, por meduket sikur eshte mosha ime, asnjehere nuk e mendoj veten "si me te vogel" etje...he is my equal
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 16-07-2011 më 09:45
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    per mendimin tim nese dy cifte me nje diference te madhe ne moshe shkojn shume mire me njerin tjetrin, ata as nuk e shikojn njeri tjetrin ne ate sy sic e shikon publiku, psh
    "vajze e re martuar me nje burre te madh"...sbesoj se cifti e ve re diferencen nese kuptohen mire me njeri tjetrin, kan nje miqesi dhe personalitet qe komplimentojn njeri tjetrin...per vete burrin e kam 4 vjet me te madh, por meduket sikur eshte mosha ime, asnjehere nuk e mendoj veten "si me te vogel" etje...he is my equal
    mos ja futni kot, diferenca ne moshe ka te beje ne menyren e perceptimin e gjerave. Nje mashkull 30 vjec me nje femer 18 vjec smund te kuptohen mire pasi kane diferenca aspektet se si mendojne dhe si llogjikojne.. Nje 18 vjecare qe na mendje per disko e festa, dhe 30 vjecari per pune e seriozitet.. Pra ndryshon nga mosha mendimi, sjellja, veprimi
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    mos ja futni kot, diferenca ne moshe ka te beje ne menyren e perceptimin e gjerave. Nje mashkull 30 vjec me nje femer 18 vjec smund te kuptohen mire pasi kane diferenca aspektet se si mendojne dhe si llogjikojne.. Nje 18 vjecare qe na mendje per disko e festa, dhe 30 vjecari per pune e seriozitet.. Pra ndryshon nga mosha mendimi, sjellja, veprimi
    mos te te bej pershtypje nese ka 18 vjecare shume matur per moshen e tyre me nje mentalitet me te zhvilluara se nje te 20'tave...sigurisht nuk po flasim per cdo individ qe eshte 18 vjec te pershtatet me nje 30 vjecare...por vec per ata qe kan nje kapacitet me te lart ose nese 30 vjecari ka kapacitet me te ulet per moshataret e ij
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Nje diference e madhe kur njeri nga partneret ende nuk eshte i pjekur tamam per nje lidhje serioze nuk e besoj te zgjat shume. Derisa te piqet ky i riu ai me i vjetri do te jete merzitur me tekat e tjetrit.........
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 13 prej 25 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •