Te pohosh se ndarja eshte nje zgjidhje ne momentin kur martesa kthehet ne nje problem nuk do te thote se je pro ndarjes.Nuk eshte mungese respekti per martesen apo per partnerin te kerkosh ndarjen kur nuk ndihesh komod ne nje lidhje,perkundrazi,eshte respekt per veten!Sakrificat sublime jane thjesht mite qe i perkasin nje kohe te vdekur.
C'do faze e zhvillimit te nje shoqerie ka nje fillim,nje kulm dhe nje mbarim.Faza per te cilen ti ushqen nostalgji ka shkuar drejt fundit per t'i lene vendin kesaj tjetres e cila na pelqen apo jo,do ta vazhdoje ciklin e saj deri sa te zevendesohet nga nje tjeter.Ajo formulë ka treguar që sjell prishjen e martesave. Ti beson tek një gjë që nuk është provuar që funksionon dhe vazhdimi i së cilës sjell keqësimin e gjendjes.
Uroj,dhe jam pjeserisht i bindur se ky perjetim do ndikoje pozitivisht duke te ndihmuar te zbusesh disi qendrimet e tua konservatore,megjithese lidhjet perjetohen ne menyra te ndryshme ne varesi te personave te ndryshem.Sa per te keqijat edhe vete parajsa ka nje te keqe shume te madhe pasi eshte shume e persosur...Jam duke e përjetuar një lidhje të tillë, prandaj të pyeta. Këto që ke thënë qëndrojnë disi, por gjithashtu duhet pranuar se ka edhe të këqijat e saj. E kam thënë edhe më lart, ndoshta në kohët e sotme kjo është një zgjidhje dhe është e keqja më e vogël.
Ndarjet te ne ndodhin kryesisht sepse nuk jemi ne gjendje te pranojme ndryshimin.Ne kete rast nje gje eshte e sigurt.Ose ne do vdesim ne llogoren tone nga mungesa e oksigjenit,ose do ndryshojme bindjet per te mos vazhduar te helmojme veten,dhe per te zgjatur edhe pak ditet tona...Dukesh që nuk e njeh fare Perëndimin, po mos u mërzit. Tani që u hoqën vizat, do të dalësh dhe ti e do ta njohësh. Sa për Shqipërinë, të jesh i bindur që ndarjet do të vijnë gjithnjë duke u rritur.
: )Jo jo,te pakten ne kete lloj iniciative nuk do ta kene perkrahjen time.Jo se i kundershtoj,jane te lira te veprojne si te duan,eshte zgjidhja e tyre,por gjenet e mia nuk mund t'i blene me para.Je gabim edhe këtu. Nuk rritet cilësia e jetës, por humbet njerëzillëku dhe rritet sasia e ushqimeve pa shije.
Unë nuk merrem me artikuj gazetash, por ndonjëherë duhen. Sot po lexoja gazetën "Shqip" për çështjen e vizave dhe aty më zuri syri edhe këtë artikull. Flet për jetën moderne të femrave të sotme që bëjnë nga një fëmijë. Shikoje me sa zell e mbron gazetarja këtë lloj jete dhe ku po shkojnë "modernistët". Meqë ti je përkrahës i lindjeve të pakta me një fëmijë, shpresoj që të mos jesh edhe ti babai i panjohur i një fëmije të tillë.
Krijoni Kontakt