Barces i duhet Kun Aguero, Fabregas, Lahm, Azpilicueta dhe nje qendermbrojtes.
Barces i duhet Kun Aguero, Fabregas, Lahm, Azpilicueta dhe nje qendermbrojtes.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Normale kush Ka naften ata e bejn Ligjin po fain e ka Blater plera qe nuk ve nje shifer deri ne 40 mi euro po e kan ber Lojtaret si kur te jen Makina Dhe Se bejn si njeher e nje kohe kush ka borxhe nuk shkruhet ne kupen e kampioneve as ne ate te uefas po blater nga anglezet mer lek ( Me fal doja te thosha nga presidentet e Huaj Qe jan ne skuadra angleze Se president anglez nuk ka ) Apo barcelona qe ka me shum se 400 milion euro bankes dhe kerkon te blej 50 milion euro sanchez Dhe skuardat e tjera kan borxhe nuk esht vetem barcelona
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Gėzuar ditėlindjen Leo !.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Urime ditėlindja Messit me nje sezon te deshtuarshaka ishte
Shpresoj ne nje sezon te mirė per Messin por jo edhe per Barcen![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
reali blen.... por merr te gjatin !
mba blerjet fort, s'e Championsat dhe kampionatet i merr Barcelona..... Mba dhe nga 5 dhe 6 gola per ndeshje![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Si esht e mundur qe juve tifozeve te barcelones nuk ju vjen mirMe gjithe respekte por asgje ste kam mar vesh
Ma mer mendja se shqip kam shkruar dhe prap mos ma ver re se me 8 klase jam
po ma sa di kam shkruar Mir dhe drejt![]()
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Krijoni Kontakt