Ah keta te mjere kurr nuk mbledhin mend.
Kur kalon njeriu neper serbi veq mjerim
sheh, ta merr mendja qe je ne afrike diku
e keta te gjorit barkun zbrazet e bejne politike.
Ah keta te mjere kurr nuk mbledhin mend.
Kur kalon njeriu neper serbi veq mjerim
sheh, ta merr mendja qe je ne afrike diku
e keta te gjorit barkun zbrazet e bejne politike.
Zoti Basha, ne fakt e kisha me tallje, po ideja jote me shtyu drejt nje proteste model.
Thjesht nje turme e heshtur qe mban ne duar pankarta bardhe e zi:
"YUGOSLAVIA BORN 1.12.1918 - DIED 10.6.1999 - LET IT REST IN PEACE" (me bold kjo data e vdekjes).
"SOVIET UNION BORN 1917 - DIED 1990 - LET IT REST IN PEACE"
Kaq, as flamure sovjetike as flamure amerikane. Nje turme paqesore perballe ambasades serbe dhe asaj ruse.
Kjo do ishte proteste, jo grupe adoleshentash qe nuk dine as te lyejne flamurin me benzine qe te marre flake kollaj, po djegin gishtat dy ore dhe habiten qe nuk merr flake.
-
Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 24-10-2010 më 08:40
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
kush di te na sqaroje cfare po thone shkijet me kete parolle ne po ate loje?
kush me kend dhe kunder kujte vall?
mos po thone: "liri kosoves, palestina eshte serbi" apo "liri palestines, si kosoves qe eshte serbi" ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 25-10-2010 më 04:32
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ate serbin qe dogji flamurin e futen ne burg femrash ne itali. e gjeni dot pse nuk e futen tek burgu i meshkujve
Sepse do ta kishin hequr qafe shqiptaret brenda 10 sekondash hihihihihihihi.
Ti je hija e Kastriotit
Protestë në Gjilan kundër djegies së flamurit nga tifozët serbë
Gjilan, 25 tetor - Qindra gjilanas kanë marrë pjesë në marshin protestues me moton "Në mbështetje të Flamurit Kuq e Zi", të hënën, në orën 12:00. Marshimi i protestuesve kuq e zi ka nisur nga kompleksi i shkollave të mesme, për të vazhduar deri te Teatri i Qytetit, për t'u kthyer sërish prapa në pikën e nisjes.
Marshuesit gjatë gjithë kohës kanë kënduar himnin kombëtar, dhe kanë brohoritur "Shqipëri Etnike", "Oh sa mirë me qenë shqiptar"... por nuk ka munguar edhe ndezja e flakadanëve.
Ky marshim protestues është organizuar nga Tifozët Kuq e Zi , Lëvizja Vetëvendosje, Skifterët, Intelektualet dhe Këshilli i nxënësve në Gjilan, si një përgjigje ndaj akteve të tifozëve serbë dhe më pas edhe atyre rusë, që ditë më parë në ndeshje futbolli kishin djegur flamurin kombëtar shqiptar.
Zëdhënësi i Policisë Rajonale të Gjilanit, togeri Ismet Hashani, ka thënë se policia ka vëzhguar protestën dhe ka siguruar rrugët kyqe më qytet, ndërsa protestuesit kanë marshuar deri te qendra e qytetit pa shkaktuar asnjë problem, është shprehur Hashani. Sipas tij, në protestë kanë marrë pjesë rreth 1700 vetë.
Nuk ka folur askush. Protesta marshuese e gjilanasve ka kaluar pa probleme.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Ti je hija e Kastriotit
Krijoni Kontakt