Close
Faqja 9 prej 40 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 396
    Le ta nxjerrin Top-Channel, po ndertesen nuk ka pse ta shkaterrojne.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Mia, ka hap nje teme te bukur Nazionalisti, pergezoje dhe ti, andej nga rumanca. Se me Tiranen na qenka zhgenjyer, priste te shifte Ameriken. E kur zhgenjehesh, nuk eshte gje e mire. U know. lol
    U futa mi u futa, por se kuptova temen. C'hynte dashuria te komandimi i gruas?! Sa me shume e komandon aq me shume e do, keshtu?
    P.s Pink sot qenka nje kohe fantastike. Temp mbi 21 grade. Ika une, se nuk do rri duke ngushelluar Nazionalistin per zhgenjimin qe pesoi kur pa piramiden qe i uli vlerat bukurise se Tiranes.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    U futa mi u futa, por se kuptova temen. C'hynte dashuria te komandimi i gruas?! Sa me shume e komandon aq me shume e do, keshtu?
    Une te thashe pergezoje, e jo te me sqarosh .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Po pallatin e kongreseve,kur do ta prishin?
    Jane qe jane;ti fusin dhe nje te prishme edhe pallatit te kultures..........(qe ta luftojm deri ne fund komunizmin).
    Kush e di!Se sa kushton toka te pallati kultures!
    Pastaj duhet nje palrlament i mire,per politikanet e mrekullushem qe kemi......

Ai gjyqi per kafen e Nexhmies ka mbaruar?.
    je kufizuar shum lol, un them te prishin cdogje ne tirane qe esht ndertuar para viteve 90, ndertime komuniste jane.
    bathorja te lihet e paprekur hihihihihi

dhe kto ndertimet e duces ne tirane duhen rafshuar te gjitha

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    kom harru stadjumin qemol stafa. ta prishin ene ate se osht tehu i sopates se liktorit.

per kalamojt e kopshin ene katunaret qondren e tirones e nertoi italja faciste si sopaten e liktorit ku bishti osht bulevardi ku bote xhiro ene parad mode gjith tirona hahahahahahahahaha (si nuk lodheshin mer jahu) tehun e thash ma nolt kurse universiteti osht maja e bishtit
    no glove no love

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    tik tako, tiu propozojm dhe talionve te prishin palazzo venezia ne rome si simbol te fashizmit. le te marrin dhe ata shembullin e dimokrateve tan te kulluar hihihihi,
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Kam degjuar se lenda e pare qe do perdoret per ndertimin e parlamentit te ri do te jete nje perzierje qelqi,plastike dhe lesh bio...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    kom harru stadjumin qemol stafa. ta prishin ene ate se osht tehu i sopates se liktorit.
    Tiko, do bejne stadium te ri, me 5yje.Kane fillu punimet thone.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,010
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nqs ky ishte plani i tyre qe ne fillim, atehere pse harxhuan me miliona Euro per te rinovuar parlamentin aktual? Edhe ne ate teme fole me zjarr te madh ne mbrojtje te atij Tempulli te Lirise por ja qe ato harxhime na dolen te kota tani, apo s'ka gje se shumica e asaj shume ne xhepat e ndonje te njohuri te qeveritareve shkoi?

P.S. Mos ndrysho kot emrat e temave per ta bere me te bindshem argumentin tend se prape medioker ngelet.
    Rinovimi i godines ekzistuese te Kuvendit nuk jane leke te humbura apo keqperdorura pasi godina do te vazhdoje te jete ne pronesi te shtetit, dhe shteti shume mire ate godine mund t'ia shesi privatit duke rikuperuar vleren e investimit, ose mund t'ua vere ne dispozicion Universitetit te Tiranes. Shume mire salle mund te kthehet ne nje auditorium modern.

Kjo nuk e ndryshon aspak faktin qe Shqiperise i duhet nje Kuvend qe te jete nje godine madheshtore dhe nje nga godinat me te bukura e me te mirembajtura ne kryeqytet, me vend te bollshem jo vetem per deputetet qe do te punojne aty, por edhe per publikun e gjere shqiptar e te huaj qe duan ta vizitojne. Vlera e ketij investimi nuk eshte vetem kenaqja e syrit, por edhe edukimi i shqiptareve se Kuvendi nuk eshte "pallati i Jozefines e Saliut" apo "shtepia e deputeteve", por eshte shtepia e tyre pasi ne jemi Sovrani. Mjafton te lexosh komentet tuaja me lart per te kuptuar se sa pak ju e vleresoni institucionin e Kuvendit dhe rendesine e tij simbolike dhe institucionale ne nje shoqeri te lire.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 26-10-2010 më 13:47

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Rinovimi i godines ekzistuese te Kuvendit nuk jane leke te humbura apo keqperdorura pasi godina do te vazhdoje te jete ne pronesi te shtetit, dhe shteti shume mire ate godine mund t'ia shesi privatit duke rikuperuar vleren e investimit, ose mund t'ua vere ne dispozicion Universitetit te Tiranes. Shume mire salle mund te kthehet ne nje auditorium modern.

Kjo nuk e ndryshon aspak faktin qe Shqiperise i duhet nje Kuvend qe te jete nje godine madheshtore dhe nje nga godinat me te bukura e me te mirembajtura ne kryeqytet, me vend te bollshem jo vetem per deputetet qe do te punojne aty, por edhe per publikun e gjere shqiptar e te huaj qe duan ta vizitojne.

Albo
    Ideja jote qendron, mire e ke ti. Po kush do e vizitoje kete Kuvend 1here nuk e marr vesht? Te huajt apo vendalinjt? Se besoj, se vendasit kane ndonje deshire apo kuriozitet me pa, kuvendin ku shahen deputet tone. He per he, Shqiperia nuk ka nevoje per kete Kuvend. Mire eshte ai qe eshte, se nuk po shohin ndonje ndryshim kushedi se cfare, qe Kuvendi do hapesire per idera briliante dhe frymezim.

Faqja 9 prej 40 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01
  2. Debat në kuvend për mediat, opozita denoncon qeverinë Nano
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 22-09-2004, 16:54
  3. Parlamenti europian rrëzon projektin e Korridorit 8
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 16:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •