Close
Faqja 35 prej 40 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 396
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Jam dakort me disa nga juve qe Piramida nuk duhet te prishet . Nuk fshihet e kaluara duke prishur ndertesa., C'do e kaluar , e mire apo e keqe , eshte pjese e historise te popujve.

Sa i perket Parlamentit , mendoj qe miliardat nuk duhet harxhohen per nje ndertese luksoze ku do ulin by,,,, politikanet. Leket te shkojne per investime publike , per shtresat ne nevoje sepse jemi nje vend me shume probleme ..
    A thua sikur ne jemi superfuqi ekonomike? Qeveria i lejon vetes te beje shpenzime te tilla per nje ndertese. Ka kosto shume te larte, dhe per me teper te investosh per nje Parlament te ri , nuk me duket gje me mend .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 18-07-2011 më 07:07
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Jam dakort me disa nga juve qe Piramida nuk duhet te prishet . Nuk fshihet e kaluara duke prishur ndertesa., C'do e kaluar , e mire apo e keqe , eshte pjese e historise te popujve.

Sa i perket Parlamentit , mendoj qe Miliardat nuk duhet harxhohen per nje ndertese luksoze ku do ulin by,,,, politikanet. Leket te shkojne per investime publike , per shtresat ne nevoje sepse jemi nje vend me shume probleme .. A thua sikur ne jemi superfuqi ekonomike? Qeveria i lejon vetes te beje shpenzime qe dhe vendet me te fuqishme do mendoheshin dy here .. Ka kosto shume te larte, dhe per me teper te investosh per nje Parlament te ri , nuk me duket gje me mend .
    Ceshtja e piramides ,ka marre rruge e do te prishet dhe nese do te kete nderhyrje per kundershti fizike, jam i sigurte se mijra trupa njerzore trashegimtare te genocidit te tij, do te rrethojne kete varin e dhunuesit, deri ne diten e zhdukjes se plote.
    Tashti ceshtja e shpenzimeve.Zgjedhjet e 13-tes po afrojne dhe pala tjeter mund ta privatizoje kete shesh e ndoshta me letra me vlere.Dikush do te talle ****** si, dhe s'do te mundemi ti bejme balle.mund te thusash se po paragjykoje, por bazuar ne qendrimin e tyre ne keto vite vetem mire nuk mund te presesh prej tyre.Nese kthehet ne nje vend vakand, ky shesh do te behet molle sherri.Ndoshta mund te kete ide per nje tjeter objekt , por nuk kam pare ndonje propozim konkret.te majtet jane te interesuar ta ruajne, por per sa kohe eshte PD ne pushtet, por pas kesaj do te shihni se cfra do te bejne per ta rrezuar e per ta qit ne ankand.tendencat per ta kthyer ne nje bibloteke apo qender kulturore , veshtire se mund te pranohen ne nje ndertese VARRI te frikshem.Koha eshte e shkurter dhe dicka duhet bere.Ndoshta nipat tone dikur behen deputete dhe do te gezojne nje ndertese te ketije standarti.
    Ju kujtoje se nje lufte e fhsehte u be per Hotel Dajtin nga Rama, por te gjtihe pame se si e shpetoi ate Berisha duke ja shitur bankes kombetare, me te drejte qe nese do te kerkoje ta rishese , te drejten e parablerjes ta kete shteti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 18-07-2011 më 07:22
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    ndertohet per brezat..kur e duan brezat.. o anesti..

per te festuar 110 vjetorin e pamvaresise mjafton nje konferenc shkencore ku te thuhet e verteta e pamvaresise..ku te shpallen ata qe e bene pa fallcifikimet e historise enveriste..

ki eshte festim i vertete..

se ta festoc me eriona brace ne nji supergjigand betono-zajsi te superkushtushem.. i ke bere munë..popullit e ismail qemalve e ekrem bej vlorave..

po ja mbajti bi.tha saliu le te bej nji referendum.. me kte permbajtje..

te dashur bashkatdhetare..
    kemi nje ndertese parlamenti qe sapo e rinovuam e qe na kushtoj aq e kaq meleona.. mirpo muan si sali me eshte mbushur rradakja qe ci ki temen atyre milionave.. un dua te bej nje superparllollo.. qe..kushton nje djall e gjisem..
    kushton nje dreq e gjisem..prishja e piramides..
    kushton nje dreq e gjisem.. sistemimi e mbeturinave te piramides..
    kushton nje dreq e gjisem.. studiot e huaja qe do bejne maketo-projekte..
    kushton nje dreq e gjisem.. hapja e themeleve e hedhja e tyre diku e qe trecereku i dhero.plehrave.. do mbushe tiranen ..
    kushton nje dreq e gjisem.. ndertimi si skelet e ketyre supergodinave..
    kushton nje dreq e gjisem.. mermerizimi e xhamezimi e mobilimi..
    kushton nje dreq e gjisem.. instalacioni elektro hidraulik..qe do kerkoj dhe nje qilizem ne nentoken afer e larg ketij kompleksi..
    kushton nje dreq e gjisem.. elektrifikim-ndricimi e ketyre kolosve..
    kushton nje dreq e gjisem..komjuterizim telefonizim e sinjalistika..e ketij kompleksi gjigand..
    kushton nje dreq e gjisem.. sistemimi i ambjenteve rreth e rrotull..
    e ne fund duhet ta dini o popull se.. aty gjysma e deputetve qe do ta gezojne kte super kompleks.. sharlatan e pompoz.. do jene dobic te llojit taulan ball e erion ruc veli dad xhacka.. bile dhe ndonji aldo bar..

si thoni o shokëni.. jini gati te shtrengoni rripat mire per kte nisme megallomane timen..qe do ju kushtoje kaq e aq miliaRDA EURO?

DHE TE SHIKOHET SE CDO THOT POPLLI..

kte te bej saliu..

po vjen vjeshta.. do mbitet prape veriu..

po mbushen kto dite spitalet me pleq e femij nga vapa..

boset e pd dhe ps.. me cmora vesh..nuku i sherojne mullaqet e veta e te te vetve ne spitalet publike.. por ne superspitalin grek te kthesa kamzes qe kushton nje nat 200 euro vetem stokrevaqis.. plus sherbimet e tjera qe vete 1000 euro nata..
    pra ata e din se spitalet publike jan therrtore..

e pra.. keto te shikoj saliu..

femijet shkojne ne shkolla me turne..

cerdhet jan zaptuar nga mafia e ndertimit..
    pllazhat jan masakruar po nga kjo mafie..

azilet per faqe te zez..

nje plak pa miliona e pa miq ne bashki e ministri nuk shkon dot ne azil sepse u dashkan 700 formalitete per tu plotsuar.. qe asnje plak i pa fuqishem por dhe i fuqishem nuk i realizon dot..

a thua jan ne shi deputetet.. jan ne ndonji barake si ajo e kongresit te permetit .. apo neper cadra e gjynaf u duhen kushte..

kjo eshte cmenduri..

ja vure emrin pjeter arbnor piramides..
    qenke tallur ti me pjetrin a?

ne se ka maskarallik te llopjit ladri compagni.. ketu mes qeveritarve e mafie ndertimit ahere eshte tjater problem..
    popllit nuk i duhet ki sharllatanizem miljarda eurosh..per bo.let e erionve te nexhit..kinse po qeron hesape me envernë..
    pallavra..

..

e ne fund..
    modeli qe paraqitet eshte 129 her me i shemtuar se piramida..

turp..

mo u tall sali me lekun e popullit..

..
    Epo t'i dilje kundër idhillit tënd o Brar sdo ma kishte marrë kurrë mendja
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Epo t'i dilje kundër idhillit tënd o Brar sdo ma kishte marrë kurrë mendja
    kjo është shenjë e mirë për Brarin.
    Mileti po vetëdijësohet avash - avash. Sa më shpejt të vetëdijësohet mileti se "idhilli" po e djeg Shqipërinë aq me mirë është, sepse mbase do të mbetet diçka nga Shqipëria!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    idhull oj angjelinë.. duhet te kemi principet e larta qe na meson bibla e kurani e kultura perendimore a lindore--ska rendesi..

nje i uritur ndalon tek penxherja e furres..
    shikonte furxhiun tuj qit simitet e ngrohta nga furri.. e ja ben me shenje furxhiut.. haji mor haji.. i thosh me goj e duar..
    mirpo furxhiu barkngopur..se mes simitesh e byreqesh i kalonte dita.. habitej me kte njeriun..e i thosh..nuk me haet mor nuk me haet..
    po haji more haji thosh ki fukaraja qe i shkonte goja leng kur shihte .. simitet qe ja benin me sy te ngratit..

ndodh oj angjellke..qe disa pushtetare ndryshojne..

bolleku u a dh.jet trurin..

e nuku llogjikojne më..

keshtu ben dhe nje pjes e komunistave shqipotare mbas dizet e 4-tres..
    u ngulen ne lagjen bllok..
    kjo lagje ish ndertuar me vila e lulishte sipas modeleve franko austro gjermane.. nga ca avoketer e mjeke e shtetare te kohes zogut..
    erdhen keta qe thash dhe u vune fshesen te zoterve te ligjshem qe sa i kishin nderttuar e mobiluar e lulishtezuar keto vila.. e nje te vene roje cep e me cep kon e mkon.. dhe..aty vegjetuan dizet e 5 vjet.. deri ne 90 e njënë..

ha pi pallavrazo e futja njeri jatrit..po se poplli mbeti radhave te mishit vajgurit e fasules..e qumshto koso vezes..nuku e canin bi.then..
    e askush si ata nuku pallaVRAZONTE AQ SHUM PER PROLETARE VARFANJAKE E BEGATI TE POPULLIT..

mirpo duke ngren e pire e vilezuar sa aty ne bllok sa ne uj te ftonet me nga 45 sherbetore-dashnore.. u transformuan.. ne dobicer.. pashallare..

ki rrezik eshte dhe sot..

pra harrojne cka eshte kriesore e kujtojne se can bithen populli per 110 vjetor te pamvaresise..
    poplli do buk e qumesht e drita e siguri..

po kjo eshte e keqe vogel ne se u merr koka ere nga lavdia apo madheshtia e megalomania..

se e keqe madhe eshte ne se prapa keture pallavrave kinse na duhet parllollo i ri.. fshihet.. bashkpunimo-bashkrendimi i pllaneve me i fut ne xhep ca meleona euro nen caderen e kinse .. vanë per te bere parlamentin e ri o shokëni..

e kemi nji parlament.. boll i mir eshte..

sapo e mobiloje jozi nje dizaj..

kur te mbarojne hallet e tjera te perditshme ahere le te bilbilosin per parlament gjigando luksoz..

polici bordellozonte vajza 16 vjece ne hotelet e golemit..
    pra vajzat shqiptare.. per nje cop buk e fustan a sapun luks a sandalle a celular.. bordellizohen hoteleve..
    ki eshte kulmi..

pra kan radh gjerat..

kim il sungu nuk e can menderen..
    si i jati si i biri kan ndertuar pallato monumente gjigande superluksoze..si psh.. te famshmen MANSUDE.. kur poplli verdhacuk korean nga mengjezi ne darke ben rreshtore e ha bar..

pra te kemi kujdes nga semundjet bllokqenerore..

pse eshte e madhe nen tereza..
    pse eshte i madh.. mahatma gandi..

sepse nuku u muarr koka erë..

e brodha tiranen kto dite..
    nuku ka nje cerdho kopesht per te qene..
    faqja e zeze..

burgje ishin.. burgje per femije..sepse mafia ed ruce kokodhimoshamko m.ute.. u a ka marre dhe cm e fundit te oborreve.. per te bere pallate..

nashti kemi lulin..
    e pret piramida..
    nuku po e mban ne shpine saliu..
    qendron vete..
    ta lem lulin te filloje punet..

puna e pare eshte bicikleto-izimi i tiranes..
    qe don te thote..me shum oksigjen e me pak gazra kanceroze..

dashka me ja ca bithen berisha popllit me qindra mijra kamiona traktora eskllavatora gerre merr neper tiran..

lum e lum se te gezonet bitha e taulant balles me nji MANSUDE te re..

pra berisha ka rreshkitur..

e vura re kur u fali korentin e pa paguar ne 15 vjet.. plackitso hajdutve..

kurse babai im qe e paguan kokerr me kokerr tash 60 vjet.. nje dit harroj te shkoj tek faturaxhijet e nish elektrikut se ish semure.. te nesermen erdhen me vrap.. me varre e cekana e darë tekniket e ja pren korentin..

cfar i duhet nje kollos mermeri tiranes kur krejt tirana nxin nga kabllot e korentit telefoni internetit qe valeviten nga nje shtylle tek nje cep pallati..nga nje peme tek nje cati hoteli e nje mish mash i turpshem.. karikature..

me vjen keq qe djemte e mire te PD jan stepur e i jan bindur cmendurise me nick.. Parlamenti ri..

kush tall ***** me lekun e popllit.. e paguan nje dit shtrenjte..

jo po do crrenjosim enverizmin thone..
    enverizmin e kishe rastin o sali ne 8 maj ta crrenjosje..
    po u hengre mune..
    perjashto tiranen me 90 vota plu..krejt qytetet e e shqiperise u ri-bene perseri keshtjella te kulishve enveriste.. perjashto kukso shkodren..

krejt kusuri fituan mafie enveristet dakot e gjiket..

pra nje pallaVER ESHTE SE PO.. PRISHE PIRAMIDEN E hodhe ne lume enverizmen..

kush e ha ate **** ulliri..

vet saliu e propozoj nje kulish te bllokqenve enveriste per president.. m.utin bamir topthen..

keshtu pra.. o shokëni..

..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    projekt..

ti ke hall envero qosist..
    un kam tjera..

nuku puqemi ne ne kto pune..

ti adhuron polpotizmin.. saliveseloizmen e faruko-azem sylizmen..

un jo..

ti e do shqiperine si kore te veriut..

un e dua si danimarka..

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin

Sa i perket Parlamentit , mendoj qe miliardat nuk duhet harxhohen per nje ndertese luksoze ku do ulin by,,,, politikanet. Leket te shkojne per investime publike , per shtresat ne nevoje sepse jemi nje vend me shume probleme ..
    A thua sikur ne jemi superfuqi ekonomike? Qeveria i lejon vetes te beje shpenzime te tilla per nje ndertese. Ka kosto shume te larte, dhe per me teper te investosh per nje Parlament te ri , nuk me duket gje me mend .
    Kur nje nder emigrantet e pare shqiptare pas renies se komunizmit arriti ne Amerike, zuri pune si ndihmes kamarier ne nje restorant te shtrenjte ne NY. Si parakusht per tu punesuar atje, ishte edhe blerja e nje kostumi te shtrenjte. Problemi ishte se shqiptari nuk kish shume leke dhe kjo do te thosh per te qe te harxhonte te gjitha kursimet e veta per ate kostum. Ishte mundesia me e mire e punesimit per te per momentin, dhe pagesa ishte me e mire se ajo qe ai bente.

Vendosi qe te harxhonte te gjitha kursimet e veta per nje kostum, ne menyre qe te fillonte pune ne ate restorant. Ato ishin leket me te cilat ai do te paguante qirane e atij muaji. Por ajo qe ishte akoma me interesante, ishte fakti se ai asnjehere nuk kish patur kostum e jo me te kish veshur kostum ne jeten e tij. Familja e tij ne Shqiperi ishte me shume femije, dhe parate mezi dilnin per ushqimin e femijeve, e jo me per veshje lluksi.

Kur kujton tani pas 20 vjetesh kete peripeci, ky emigrant thote: "Blerja e atij kostumi te shtrenjte, ishte investimi me i madh qe une kam bere per nje jete me te mire." Nga ndihmes kamarier, ai u be kamarier, dhe pas 5 vjetesh, nga eksperienca qe mori ne ate restorant, dhe nga kursimet qe arriti te beje, hapi restorantin e tij ne NY, qe e ka edhe sot e kesaj dite.

"Gjithcka nisi me ate dilemen e kostumit: ti harxhoja parate e qirase per kostumin apo jo. Nese do te kisha zgjedhur te refuzoja ate mundesi thjeshte se kostumi ishte i shtrenjte, nuk do te isha ai qe jam sot. Jeta ime mund te kish marre drejtim krejt tjeter." Kur me te qeshur nje nga punonjesit e tij ne restorant i tha: "Kjo eshte arsyeja qe ti vesh kostum ne pune perdite", ai i tha: "Ai kostum, ka bere me shume per te me ndihmuar me konfidencen time personale, si ndihem une per veten time, se gjithe sukset qe kam arritur ne biznesin tim."

Perse ua tregova kete histori?

Qe te kuptoni, qe investimi per tempullin e demokracise shqiptare, eshte investimi me i madh qe behet per traditen demokratike ne ate vend. Te njejtin efekt qe nje kostum i thjeshte pati per konfidencen vetjake te atij emigrantit, ashtu dhe ndertesa moderne e nje parlamenti te ri ka per t'iu ndihmuar ju si qytetare te atij vendi, qe te tregoni vleresimin e duhur per tempullin e lirise e demokracise ne ate vend, Kuvendin e Shqiperise, prej te cilit fitojne legjitimitetin te gjitha institucionet demokratike te shtetit. Jetojme me shprese qe edhe shqiptaret nje dite do te mesojne te vleresojne sic duhet institucionet e tyre demokratike, ashtu sic i vleresojne te gjithe popujt me tradite te gjate demokratike.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 18-07-2011 më 10:30

puqemi, o Brari puqemi

o Brari ta them një punë. Ka këtu në Forum nja 2-3 veta që kanë dëshirë të shtiren ( po e them shqip, se në gjuhë të huaj i bie si hipokritë). Në mesin e tyre ke qenë edhe ti ( sipas meje). Ty të kam nxjerrë nga ky grup. Fundja nga këta ( sipas meje ) dallon se po e gjete të vërtetën ( kjo të ndodhë me vonesë) e thua. Ke dhe një cikë dinjitet. Edhe kundërshtarit ia jep hakun.

Mbi të gjitha o Brari një e kemi të përbashkët: E duam Shqipërinë dhe shajmë kushdo që të jetë ai nëse e djeg Shqipërinë. Kjo është për t'u admiruar!

Eh në shkrim pak ke dalë jashtë realitetit. SHiko

projekt..

ti ke hall envero qosist..
    un kam tjera..
    kjo nuk është aspak e vërtetë. Unë kam hall Shqipërinë që po digjet. Ndërkaq jam me gjithë ata që e duan atë dhe punojnë për të. Nuk e shikoj nga emrat kush janë ata!

nuku puqemi ne ne kto pune..

ti adhuron polpotizmin.. saliveseloizmen e faruko-azem sylizmen..
    ky është kulmi i së pavërtetës!! Gjeje vetëm një shkrim për këtë!

un jo..

ti e do shqiperine si kore te veriut..
    kjo është çmenduri!!

un e dua si danimarka..
    eh këtu më ke cituar mua. Këtë e kam thënë kaq herë dhe vazhdoj akoma ta them.

respekt Brari,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Kur kujton tani pas 20 vjetesh kete peripeci, ky emigrant thote: "Blerja e atij kostumi te shtrenjte, ishte investimi me i madh qe une kam bere per nje jete me te mire." Nga ndihmes kamarier, ai u be kamarier, dhe pas 5 vjetesh, nga eksperienca qe mori ne ate restorant, dhe nga kursimet qe arriti te beje, hapi restorantin e tij ne NY, qe e ka edhe sot e kesaj dite.
    Albo
    Domethënë pas 5 vjetësh ne do bëhemi të gjithë deputetë, ministra-hajdutë dhe milionerë?
    Paaa, ta hajë dreqi, kur nuk e dinim 20 vjet më parë këtë fabulën.
    -

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Kur nje nder emigrantet e pare shqiptare pas renies se komunizmit arriti ne Amerike, zuri pune si ndihmes kamarier ne nje restorant te shtrenjte ne NY. Si parakusht per tu punesuar atje, ishte edhe blerja e nje kostumi te shtrenjte. Problemi ishte se shqiptari nuk kish shume leke dhe kjo do te thosh per te qe te harxhonte te gjitha kursimet e veta per ate kostum. Ishte mundesia me e mire e punesimit per te per momentin, dhe pagesa ishte me e mire se ajo qe ai bente.

Vendosi qe te harxhonte te gjitha kursimet e veta per nje kostum, ne menyre qe te fillonte pune ne ate restorant. Ato ishin leket me te cilat ai do te paguante qirane e atij muaji. Por ajo qe ishte akoma me interesante, ishte fakti se ai asnjehere nuk kish patur kostum e jo me te kish veshur kostum ne jeten e tij. Familja e tij ne Shqiperi ishte me shume femije, dhe parate mezi dilnin per ushqimin e femijeve, e jo me per veshje lluksi.

"Gjithcka nisi me ate dilemen e kostumit: ti harxhoja parate e qirase per kostumin apo jo. Nese do te kisha zgjedhur te refuzoja ate mundesi thjeshte se kostumi ishte i shtrenjte, nuk do te isha ai qe jam sot. Jeta ime mund te kish marre drejtim krejt tjeter." Kur me te qeshur nje nga punonjesit e tij ne restorant i tha: "Kjo eshte arsyeja qe ti vesh kostum ne pune perdite", ai i tha: "Ai kostum, ka bere me shume per te me ndihmuar me konfidencen time personale, si ndihem une per veten time, se gjithe sukset qe kam arritur ne biznesin tim."

Perse ua tregova kete histori?

Qe te kuptoni, qe investimi per tempullin e demokracise shqiptare, eshte investimi me i madh qe behet per traditen demokratike ne ate vend. Te njejtin efekt qe nje kostum i thjeshte pati per konfidencen vetjake te atij emigrantit, ashtu dhe ndertesa moderne e nje parlamenti te ri ka per t'iu ndihmuar ju si qytetare te atij vendi, qe te tregoni vleresimin e duhur per tempullin e lirise e demokracise ne ate vend, Kuvendin e Shqiperise, prej te cilit fitojne legjitimitetin te gjitha institucionet demokratike te shtetit. Jetojme me shprese qe edhe shqiptaret nje dite do te mesojne te vleresojne sic duhet institucionet e tyre demokratike, ashtu sic i vleresojne te gjithe popujt me tradite te gjate demokratike.

Albo
    kjo qe thoni eshte mese e vertete por
    POR:behet pragmatike kur ai qe vesh kostumin eshte me se i paster dhe i ngopur nga ngacmimet jo legjitime qe vete pazicioni i postit ja servir.....
    - me dy fjale a e meritojen keta deputete (qe deri me sot kane shpalosur nje sjellje dhe edukatete te jashteme dhe shprehese, jashte mase te pa pershtshem dhe te ulet) te kene nje tempull me te cilin ti "sherbejne" sovranit....PER MENDIMIN TIM JO sepse c'do pickim per regullim ose permirsim te ligjit na vjen me rrekomandim nga Brukseli.
    - a ka nevoje vendi per nje "kostum' te tille kur paresore ne investime jane spitalet, shkollat, rruget, ngritja dhe permiresimi i jeteses ne disa zona rurale te keputur nga varferia e skamja, APO DUHET TE VESHIM "KOSTUMIN E SHTERNJTE" PACKA SE NA MUNGOJNE MBUSHJA E STOMAKUT DHE PASTERTIA VETIAKE dhe le te shesim tangerllek dhe te fryhemi.......MOS SHIHNI KOSTON E NDERTIMIT ....A E DINI SA DO TE JETE KOSTOJA E MIREMBAJTJES????? KUSH DO TI HEQE KETO SHPENZIME????

Shkuarja drejt dhe gjetja e nje rruge demokrakike nuk kerkojne veshje speciale dhe ambiente super kontemporane jashte realitetit, por njerez me kapacitet te larte shoqeror dhe te devotshem qe c'ka duhet te bajne ma mire.
    NUK MUND TE KETE NJE DIS BALANCE MIDIS QENIES MATERIE DHE SHKALLES PRODHUESE TE TYRE NE KETE PARLAMENT DHE AMBIENTIT TE SEVIRUR PER TA.
    "MBATHJET E MENDAFSHTA SHKOJNE PER PRAPANICA TE MENDAFSHTA" THOSHTE POPULLI VELLA GREK
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Faqja 35 prej 40 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01
  2. Debat në kuvend për mediat, opozita denoncon qeverinë Nano
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 22-09-2004, 16:54
  3. Parlamenti europian rrëzon projektin e Korridorit 8
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 16:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •