pershendetje te gjithe ju,ju shtua edhe nje shkodrane ne forum,shpresoj qe te gjendem mire prane jush sepse temat jane shume interesante dhe kam deshire qe edhe une te jap nje mendim tim,
pershendetje te gjithe ju,ju shtua edhe nje shkodrane ne forum,shpresoj qe te gjendem mire prane jush sepse temat jane shume interesante dhe kam deshire qe edhe une te jap nje mendim tim,
mbi buzet akoma ndjej une puthjen tende te pare,ere e saj ende seshte thare,zeri i ngrohte buzeqeshja jote vijne nje cast dhe serisht shkojne dhe nga syte lotet rrjedhin .....emrin tend lakojne.......
nuska faleminderit per sygjerimin tend
mbi buzet akoma ndjej une puthjen tende te pare,ere e saj ende seshte thare,zeri i ngrohte buzeqeshja jote vijne nje cast dhe serisht shkojne dhe nga syte lotet rrjedhin .....emrin tend lakojne.......
Mire bere qe e rihape temen, por nuk e ka vendin tek pa dogana...Do e zhvendos tani tek prezantimet, me nje kusht qe te flasesh pak me shume per veten ok?
Mire se erdhe ne forum!
Nuska![]()
Welcome
Edhe kenaqesi gjetsh ne mesin e shoqerise tone
Me respekt
Bye
hi Nelsi , mireserdhe patriote
Uroj qe tia kalosh sa ma mire ketu ne forum dhe marrsh sa ma shume vota![]()
![]()
Boys Don't Cry...!
naqe po ju shkodranet nuk po na leni rehat maj. cdo jave e shof nga nje shkodrane duke u prezantuar
nejse naqe uroj te jesh mire ja kalofsh mire
I Dont Care If Im Hated On The Net.
Because I Have A Real Life.
Mire se ke ardhe ne forum kam deshire qe te ja kalosh sa me mire ketu mes nesh
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
faleminderit te gjithve ju qe me keni shkruar,e pranoj edhe ndonje sugjerim tuajin,jeni fantastike te gjithe
une kam vetem 3 muaj ne u.s.a dhe akoma nuk jam ambjentuar ketu,prandaj thashe qe te heq sado pak merzine ketu me ju.Tamam po thu o Gentian sa shkodranet jane ketu,kur thojne pastaj shkodra qytet i vogel.byeeeeeeeeeeeee
Krijoni Kontakt