Mendime te ndryshme kam. :S
Mendime te ndryshme kam. :S
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Dasem te madhe sic i ka hije shqiptarit.
200 veta do doja dhe Grupin e Ali Pashes per orkester![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Dasem te madhe apo te vogel??
Varet.
Fisi normal do jete prezent si ne dasmen e madhe si ne te voglen.Problemin kryesor e perben lagjja.Sa impenjime do kete ate dite.Nqs lagjja ka shume impenjime del nje dasem e vogel.Ne te kundert del e madhe sa duhet te marresh borxh ne bank per te perballuar shpenzimet.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Burri vendos per dasmen ne shtepine e vet, dhe jo ne shtepine e gruas. Burri po te doje le te ftoje 1000 veta po ja mbajti, nusja njesoj nuk fut doren ne xhep per shpenzimet e dasmes se burrit. Nuk vendos burri cfare dasme do bejne njerezit e nuses, se nuk paguan ai te shtepia e nuses. Jane te ndara hesapet.
Pastaj lagja dhe me perpara vetem ftohej per te kercyer perjashta, apo uruar ne shtepi gjate javes. Diten e dasmes ftoheshin vetem me te afermit,2-3 fqinje.
Feelings change - memories don't.
LMFAO!!! cuditerisht njerezit martohen pikerisht ne ate periudhe qe une kam dicka me te mire per te bere...
ne vere kur jam ne plazh. ndonje fundjave qe kam organizuar dicka etj
kulmi eshte kur vijne ftesa nga njerez qe nuk me plase fare per to...
kusherinj te gradit te 27-te... njerez qe nese i shoh ne rruge une nuk i njoh fare...
Vasudhaiva Kutumbakam
Në Gostivar dhe në rrethinë ka rrite dhe zakone specifike tradicionale kur bëhet fjalë për gazmendet familjare.Dasmat zgjasin disa ditë, kur bëhet fjalë për martesat dhe kushtojnë shumë!Përvec dasmës familjarët duhen të kujdeset edhe për sendet e arit që mesatarisht sillen deri 20.000 mijë Euro, po edhe më tepër...!
Dasmat organizohen në nivel bashkëkohor me qëllim që të gjithë të jenë të kënaqur.
Besojë që në të ardhmen do të thjeshtësohen gjërat pasi këtu tek ne rritet e dasmave janë të rënda dhe të tepruara...!
Kur festuam fejesen e vellaut edhe pse ishim ne Franc u ben 180 persona!
Tani per veren e ardhshme lista e te ftuarve per darsmen ka aritur deri ne 350 persona!Ndoshta shume por me dasmat e tona ska kurkund
E per timen nuk dij se qfar te theme, edhe pse deshira ime eshte te behet ne vendlindje dhe me shume dasmor,sa shume?! kur ta bej do ju tregoj.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Martesa eshte dita me e bukur e jetes,nuk besoj qe do iki ke burri pa dasem,dua te ua le nje kujtim te bukur prinderve te midhe vetes.Pse jo?
Dua qe me vone ti shikoj fotot e dasmes dhe te kujtoj diten me te lumtur te jetes ku po marr personin e jetes time
Dasem te madhe,me kismet![]()
Kjo eshte me e rendesishmja , por edhe dasma ka rendesin e vet.Gjithmon kam enderuar per te gjetur nje burr te mire dhe per te patur nje jete te bukur me te.
Nje dasem te madhe ,se fundi fundit nje here do behet![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt