Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 42
    Mendime te ndryshme kam. :S
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Dasem te madhe sic i ka hije shqiptarit.

200 veta do doja dhe Grupin e Ali Pashes per orkester
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Dasem te madhe apo te vogel??

Varet.
    Fisi normal do jete prezent si ne dasmen e madhe si ne te voglen.Problemin kryesor e perben lagjja.Sa impenjime do kete ate dite.Nqs lagjja ka shume impenjime del nje dasem e vogel.Ne te kundert del e madhe sa duhet te marresh borxh ne bank per te perballuar shpenzimet.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    nuk dij per ju vec ne e kemi tradite kur bejm dasma i bejm si Shqitare e jo si tjeret

Shqiptari kur martohet njeher i fton gjith bashkfshataret e mohalles(nese jeton ne fshat),tani familjaret e tani shoqerin.........
    nuk provokoj asgje thjesht jam kurioz te dije,sepse kur martohet nje burre, burri esht ai qe vendos me familjen e tij cfar dasme do bej apo mos jam gabim?
    Burri vendos per dasmen ne shtepine e vet, dhe jo ne shtepine e gruas. Burri po te doje le te ftoje 1000 veta po ja mbajti, nusja njesoj nuk fut doren ne xhep per shpenzimet e dasmes se burrit. Nuk vendos burri cfare dasme do bejne njerezit e nuses, se nuk paguan ai te shtepia e nuses. Jane te ndara hesapet.
    Pastaj lagja dhe me perpara vetem ftohej per te kercyer perjashta, apo uruar ne shtepi gjate javes. Diten e dasmes ftoheshin vetem me te afermit,2-3 fqinje.
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    A personalisht i urrej dasmat. vitet e fundit kam refuzuar dhjetra ftesa per dasem.
    para dy vitesh isha ne dasmen e pare pas 12 vitesh...

nese A do martohem ndonje dite... do martohem ne bashki dhe kaq.
    parate e dasmes me mire i shpenzoj per A shetitur boten...
    por ku i dihet. koha kalon dhe njerezit ndryshojne... shpresoj A mos ndryshoj ne kete aspekt.
    ti qenke fare, si i refuzon ftesat per dasem? ua, kushedi c'a mendojne ato per ty. njeri i eger ky admirali, lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ti qenke fare, si i refuzon ftesat per dasem? ua, kushedi c'a mendojne ato per ty. njeri i eger ky admirali, lol
    LMFAO!!! cuditerisht njerezit martohen pikerisht ne ate periudhe qe une kam dicka me te mire per te bere...
    ne vere kur jam ne plazh. ndonje fundjave qe kam organizuar dicka etj
    kulmi eshte kur vijne ftesa nga njerez qe nuk me plase fare per to...
    kusherinj te gradit te 27-te... njerez qe nese i shoh ne rruge une nuk i njoh fare...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-08-2010
    Postime
    94
    Në Gostivar dhe në rrethinë ka rrite dhe zakone specifike tradicionale kur bëhet fjalë për gazmendet familjare.Dasmat zgjasin disa ditë, kur bëhet fjalë për martesat dhe kushtojnë shumë!Përvec dasmës familjarët duhen të kujdeset edhe për sendet e arit që mesatarisht sillen deri 20.000 mijë Euro, po edhe më tepër...!
    Dasmat organizohen në nivel bashkëkohor me qëllim që të gjithë të jenë të kënaqur.
    Besojë që në të ardhmen do të thjeshtësohen gjërat pasi këtu tek ne rritet e dasmave janë të rënda dhe të tepruara...!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Kur festuam fejesen e vellaut edhe pse ishim ne Franc u ben 180 persona!
    Tani per veren e ardhshme lista e te ftuarve per darsmen ka aritur deri ne 350 persona!Ndoshta shume por me dasmat e tona ska kurkund
    E per timen nuk dij se qfar te theme, edhe pse deshira ime eshte te behet ne vendlindje dhe me shume dasmor,sa shume?! kur ta bej do ju tregoj.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anëtarësuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Martesa eshte dita me e bukur e jetes,nuk besoj qe do iki ke burri pa dasem,dua te ua le nje kujtim te bukur prinderve te mi dhe vetes.Pse jo?
    Dua qe me vone ti shikoj fotot e dasmes dhe te kujtoj diten me te lumtur te jetes ku po marr personin e jetes time

Dasem te madhe,me kismet

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Gjithmon kam enderuar per te gjetur nje burr te mire dhe per te patur nje jete te bukur me te.
    Kjo eshte me e rendesishmja , por edhe dasma ka rendesin e vet.

Nje dasem te madhe ,se fundi fundit nje here do behet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •