Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Kriminalitetin apo patriotizmin?
    Unë si person jam kategorik kunder luftes, ne anën tjeter serbi eshte armik i imi dhe keshtu duhet edhe ta kuptoni, por realisht duhet te jemi te kujdesshem ne qendrimet tona kur flasim sepse po më duket se shumher edhe e teprojmë me mende te madhe duke e perqeshur tjetrin pa analizuar rendesinë e asaje qe ai bënë.

Unë mendoj se kjo qe bënë serbi është patrotizem.

Është mirë qe ne ta njohim veten dhe gjendjen tonë, te shiqojmë ma largë pakez. Mos te flasim vetem sa per te ja maruar qejfin vetit dhe buzëve tona por te ballafaqohemi me realitetin dhe te veretetn.

Te gjithë e dimë se serbi ka ardhur ne Kosove dhe ka sunduar me shekuj ketu, nuk la gja po ba ne kete popull, prap, po ai serb u kthye ne Kosove dhe po krijon komuna dhe qytete ne trojet tona dhe na hapemi ketu duke dhënë vlersime dhe duke u shitur te menqur. Është luftarak dhe i vendsur, realizon dhe zgjerohet.

Serbi hyni në luftë me faktorin Nderkombëtar dhe me NATO, luftë te vertetë dhe me armiqesi, luftë me te gjitha forcat dhe aramtimet poseduese qe serbi i kishte. Mirpor, edhe pse ishte ne armiqesi me boten, realisht branda një kohet 9 vjeqare arriti te rregulloj çdo marëdhënje me boten dhe deri edhe me ligealizimine vizave dhe gradiualisht ka qasje ne strukturat me te rendesishme te botes. Ndersa ne në Kosovë, i kemi brenda Kosoves tash sa vite Nderkombëtarët dhe NATON, dhe ende jemi ku jemi - jasht çdo loje. Prandaj eshte mirë ta njohim veteveten.

Serbin e kemi armik dhe per jetë eshtë armik i imi, por ai po din me ecë, din te notoj dhe normal se njera nga aftësite e veta eshte edhge pergaditja e kuadrave te reja (qoftë edhe ne një moshë te re) per sherbime speciale qoftë edhe ushtarake apo te tjera, edhe kjo eshte njëra nder deshmitë se eshte popull patriot.

Thuhet një fjalë popullore, "ja ke inatin por epja hakun". Na, ne vend qe të mësojmë se çka është e mirë, fillojmë e akuzojmë dhe perqeshim duke harruar gjendjen qe e kemi vet!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Shkijet nuk jane patriote por jane terroriste. Per dallimin ne mes te patriotit dhe teroristit nuk besoj se ka nevoje te flas.

Nuk jam kunder asaj qe brezat e rinje te edukohen dhe te rriten ne fryme patriotike, te kujtdo populli qofshin ata. Por brezat e rinje duhet te pregaditen per mbrojtjen e popullit dhe te territorit te tyre ne rast agresioni, dhe duhet te edukohen qe ne gjendje te luftes, lufta te zhvillohet uniforme me uniforme.

Keta edukohen dhe trajnohen qe te masakrojne gra, femije, pleq e plaka. Kete e kane deshmuar hiq me large se ne dy dekadat e fundit ku nga 300.000 viktima te shkaktuara nga ta, 90% ishin civil. Keta jane patriota si Ivani, qe akoma gjendet ne burgun e femrave ne Itali.

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    pune e madhe. mirese te urdherojne, po ua mbajti.
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Zoti Basha Lexo Postimin
    pune e madhe. mirese urdherojne, po ua mbajti.
    Sa per ket po ua mbajti, do na zhdukin racen per 24H, por ne jemi njehere rahat sepse kemi Ameriken mbi koke dhe se rruajm per asgje, por duhet te mendojm qe te fuqizohemi vet,sepse nuk do te ket gjithe Amerike, po i hupi fuqia Amerikes e patem ne .Mos harro qe serbia eshte shume e fuqishme per qdo vend ballkanik, besa edhe europian.

Te presim kur te vie ndonje shka i vogel tash : ( KOSOVO SRCE SRBIA BOOOOM ) veten ne aijer ahhahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 22-10-2010 më 07:30
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Sa per ket po ua mbajti, do na zhdukin racen per 24H, por ne jemi njehere rahat sepse kemi Ameriken mbi koke dhe se rruajm per asgje, por duhet te mendojm qe te fuqizohemi A,sepse nuk do te ket gjithe Amerike, po i hupi fuqia Amerikes e patem ne .Mos harro qe serbia eshte shume e fuqishme per qdo vend ballkanik, besa edhe europian.

Te presim kur te vie ndonje shka i vogel tash : ( KOSOVO SRCE SRBIA BOOOOM ) veten ne aijer ahhahahaha
    Asnje vend nuk eshte i fuqishem para 1) tregtise se lire, 2) nej regjimi liberal dhe 3) luftes guerile. Kosova e gjiore edhe te treten dhe mezi e ariti. Pra, jam dakort qe duhet te fuqizohemi, por jo si mendojne shume veta: duhet te decentralizojme teresisht strukturen poltiike ne Kosove dhe Shqiperi, te vendosim nej aleane mbrojtese mes nesh, dhe te leme tregun te beje pjesen tjeter. Kur fitoi Vietnami me ameriken, nik fitokemi ne me serbin
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    Po me kosaket cfare keni ju njeher? Kane qene dhe jane popull liridashes dhe heroik.

sylar Maska e Jackie
    Anëtarësuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga mafiawarz
    Sa per ket po ua mbajti, do na zhdukin racen per 24H, por ne jemi njehere rahat sepse Ameriken mbi koke dhe se rruajm per asgje, por duhet mendojm qe te fuqizohemi vet,sepse nuk do te ket gjithe Amerike, po i hupi fuqia Amerikes e patem ne .Mos harro qe serbia eshte shume e fuqishme per qdo vend ballkanik, besa edhe europian.

Mos u trem e burre

Nji ushtri e vogel UCK vrau me qindra serb ,me granata dore e pushke 20-tce nga shqiperia. Turku 500 vjet e provoi e sna mori dot..etj etj. nejse kto jane muhabete ne ajer. Ideja eshte qe tani shqiperia eshte ne NATO dhe si e tille ska bithe as Rusi ,as Serbi ,as Greku te provokoi trojet shqiptare me lufte. kshu qe fli i qete nga kjo ane se nuk ka per te ndodh. Edhe ne rast se ndodh nje dite dije se do vije nga lufta trete boterore e cila sdo jete me arme e me ushtare por thjesht me arme berthamore qe do shfarosin njoni tjetrin
    Against all odds..

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,763
    "Mir bojn".Deri tani i kan humbur te gjitha lufterat....

Citim Postuar më parë nga B.Jack Lexo Postimin
    Mos u trem e burre

Nji ushtri e vogel UCK vrau me qindra serb ,me granata dore e pushke 20-tce nga shqiperia. Turku 500 vjet e provoi e sna mori dot..etj etj. nejse kto jane muhabete ne ajer. Ideja eshte qe tani shqiperia eshte ne NATO dhe si e tille ska bithe as Rusi ,as Serbi ,as Greku te provokoi trojet shqiptare me lufte. kshu qe fli i qete nga kjo ane se nuk ka per te ndodh. Edhe ne rast se ndodh nje dite dije se do vije nga lufta trete boterore e cila sdo jete me arme e me ushtare por thjesht me arme berthamore qe do shfarosin njoni tjetrin
    C'fare po thoni?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Kriminalitetin apo patriotizmin?
    Mendoj se abuzimi i femijeve duke u mesuar atyre urrejtjen dhe dhunen nuk mund ta quajm patriotizem. Per mua patriotizem do te ishte t'u mundesosh atyre qe te kene nje femijeri te lumtur ne mesin e shokeve te tyre e jo ne kampe (burgje) ushtarake ku mesojne vetem urrejtjen dhe dhunen.
    Cfar mendoni se do te ndodhe neser me keta femije? Te jeni te sigurt se mbi 90 % e tyre do te perfundojne ne burgje apo do te vriten nga forcat e rendit ne vende te krimit.
    Mendoj se ketu nuk kemi te bejme me kampe ushtarake por me cerdhe te krimit te organizuar qe per fat te keq financohen nga kisha ortodokse sllave e cila ka qene dhe vazhdon te jete sponzoruese dhe nxitese e krimit ne ballkan e me gjere.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •