Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    Amerika nuk duhet qe shteteve, arabe siq eshte Arabia saudite tu shes arme ofanzive A llojit F-15. Mendoj se nje arsenal i till ne dore te Arabve shum leht mund te perdoret kunder interesave Amerikane ne rajon. Ketyre debilave duhet tu shiten arm vetem sa per te luftuar ne mes vete, kete e kan tradit te hershme. Arabet jan popull i poshter dhe tradicionalisht kan qen miq te Serbise.
    F-15-a e brezit SG ose dhe SE qe mudn t shitet arabise saudite eshte aq i perparuar dhe ka nevoje per aq shuem miremnabjte sa siru sauditet te prishen me amerikanet dhe te humasin kontratat mirembajetese, avionet do dalinjahste perdorimi ne pak muaj. arabia saudite eshte neder vendet e pakta me armatik kaq te perparuar qe nuk ka kapacitet miremebajtes vendas: kjo eshte siguria qe kane amerikanet qe situata nuk do shkoje sic vajti me iranin qe ia hodhi amerikes dhe perfundoi me avionin mete zhvilluar e bote ne ato vite, F-14-en.
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    ***anyhow me gezon fakti qe vendi me i dashur per muslimanet po fuqizohet.
    Mr Zeid
    Mos i pergjitheso gjerat. Une jam mysliman por Arabia Saudite s'eshte vendi me i dashur per mua. Ne fakt as qe hy ne grupin e vendeve te dashura.

Sa i perket temes,
    Biznes armesh - asgje me shume. Askush s'do e sulmoje Arabine. Thjeshte Korporatat e Industrise Ushtarake kane nevoje per do 60 miliarde dollare sepse kane programe te rendesishme.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Marreveshja sipas te gjitha gjasave eshte ndoshta per te sulmuar Iranin (keta shkaktojne probleme tek muslimanet edhe ja veshin gjitha Islamit)??? per tjeter sdi kunder kujt do i perdort Arabia keto arme.......,,vec kunder Kines.....po ska hajer ne to met mira paqe

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •