Nese do merrje vesh qe personi qe ti dashuron prej kohe eshte vllai ose motra jote?
(uroj qe mos ti ndodhi asnjerit dicka e tille se me verte eshte nje tragjedi)
Nese do merrje vesh qe personi qe ti dashuron prej kohe eshte vllai ose motra jote?
(uroj qe mos ti ndodhi asnjerit dicka e tille se me verte eshte nje tragjedi)
oh man that's weird...as qe dua ta mendoj...![]()
...
Nuk besoj se dicka e tille do te ndodhte ne ditet e sotme ne shoqerine shqiptare. Gjera te tilla ndodhin ne vende si Amerika ku 30% e femijeve nuk e njohin babane e vet. Megjithate edhe ne Amerike eshte pothuasje e pamundur.
Ne shqiperi mbase ka edhe raste, por ato numurohen vetem ne gishtat e nje dore.
Eshte me mire te jepni nje mendim se t`i drejtoni pyetje nismetarit te temes!
Pyetja qe parashtron Klaudia i perket realitetit, sado e hidhur te jete. Une mendoj qe eshte fatalitet! Kjo ndodh kur prinderit, vecanerisht baballaret e papergjegjshem, nuk delkarojne femijet ilegale.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Vana jo mi zemer sme ka ndodhur mua(larg qofte)po ti mendon se cdo teme qe mund te hapet mund te jete nga eksperienca?nejse besoj se u sqarove tani...edhe tema nuk pret pergjigje nese me ka ndodhur mua ose dikujt tjeter....ciao
-------------------------
Nuk po them me gje tjeter se e ka thene Mina...lexojeni postimin e saj,te puc Mina
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
Une do te pajtohesha me Estellen .Keto gjera ndodhin pothuajse vetem ne amerike ku rreth 35 % e femijve nuk i njohin prinderit e tyre.Nje njeri thoshte :
Amerika eshte vendi i luleve pa Ere ,Vendi i grave pa Burre Dhe vendi i femijve pa prinder.
Me respect Bujari.
Like Sand Through the huors Glass so Are the Days of Our Life
Une nuk e di se cfare do te beja, por e para gje qe do me vinte ndermend eshte te mallkoja me gjithe shpirt fatin e keq. Nese do te isha ende ne kohe, dmth nese nuk do kisha pasur marrdhenie me te, do te vazhdoja natyrshem te takohesha me tim vella.Ne te kundert nuk e di. Ndoshta do te doja te largohesha, por sdo dija per ku. As vdekja nuk e besoj se do me ngushellonte. Mos e paste fat njeri thuaj se po te zuri, ....sdi nga t'ia mbash...E rende eshte, nder me te rendat...
Tingujt e heshtjes së mendimeve te pathëna
perplasen në detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmët keqaz mbulojnë
U mpiksën tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
Puhiza ashtu mendoj edhe une..pavarsisht se nuk na pelqen kjo teme eshte nje realitet i shoqeris sone,edhe s'eshte nevoja te frymezohem nga filmat lal,se ne fund te fundit edhe filmi nga ngjarjet e verteta frymezohet...nesje
Mundohu te jesh vetvetja!
Ylli you are the best;)
o korcaro ketu nuk eshte puna e besimit o lal se eshte realitet i diteve te sotme.ka shume prinder te papergjegjshem qe nuk mbaje pergjegjesi per faktet qe bejne.ti nuk ma merr mendja se para se te kesh marredhenie me nje goce,per te mos kryer incest,shkon dhe ia fut nje testi ADN.thuaj mos e pacim fatin e zi por po te ndodhi....une per vete nuk do te isha ne gjendje te llogjikoja me.se di as vete se ca vendimi e ca reagimi do te beja.na ruajte Zoti nga keto gjera se jane me te vertet me zarar....
gjithe te mirat!!!
[size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!
Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]
Une e kam babin e ndershem per vete nuk ka bere ndonje ilegale ai e di mire,sa per mamin nuk ja kam merakun fare se me ate xheloz qe kish burre ajo(babin tim) koken i hiqte ai.
Keshtu qe nuk i trembem kesaj gjeje.
Po nqs nje gje e till ndodh nuk e di,po nuk besoi se do ket fjal...
nuk e di vertet se si mund te reagoi.
Po ishalla nuk i ndodh asnjerit sepse eshte shume e keqe.
Dhe mos thoni qe nuk ndodh se une lexoi per shume manjak shqiptar: Nje con motren prostitut,nje e perdhunon se nuk i sherben,nje perdhunon kushuriren e pare etj.Gjera krejt anormale qe te kisha ne dore dicka,do i varja ne nje qender ku ti shoh gjith populli dhe atje te kalbeshin.
Je pershendes te gjithve!
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Krijoni Kontakt