Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Sado veprim maniak të duket ky dhe prekës për komunitetin musliman duhet mbyllur sytë, Holanda është një shtet që nuk ka besimin musliman si besim primar dhe të shënuar në të dhënat e saj, është një veprim i tepruar sipas mendimit tim, por më tregoni çmundë të bëjnë muslimanët e Holandës sa jan përafërsisht 1 kokë nga 10 kokat e popullatës nëse veprohet në mënyrë të tillë? As bomba as sulme asgjë, thjesht do ulin kokën dhe do të detyrohen të mos bëjnë asgjë, kur i ke shancet zero për të ngritur kokën më mirë rri i heshtur.

Provokime të tilla do të ketë gjithmon dhe kudo, pas gjithë kësaj tani janë çuar e tërë opozita në këmbë për një seancë të jashtzakonshme në parlament për tu ndërmarë masat e duhura, ndoshta edhe kanë qenë veprime të cilat i ka bërë opozita për të prishur ndonjë imazh të mëparshëm që posedonte pozita aktuale, sipas mendimit tim gjithçka këtu lidhet me politikë dhe asgjë tjetër.
    Sui generis

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Nuk e di, nese hudhet nje koke derri ne ndonje sinagoge cifute ,si do kishte reaguar bashkesia nderkombetare ? dhe anetaret e FSH
    Hahahaha , haraaam haraam raxhim dhe kishin filluar ti luhatin kokat
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •