-
Britani: Princi saudit dënohet për vrasjen e shërbyesit të tij
Britani: Princi saudit dënohet për vrasjen e shërbyesit të tij
Princi saudit, Abdulaziz bin Nasser al Saud, është dënaur sot për vrasjen e njërit prej shërbyesve të tij, në një në Britani.
Një gjykatë në Londër e shpalli fajtor princin për vrasjen e personit Bandar Abdullah Abdulaziz, 32 vjeçar, në hotelin në Londër, më 15 shkurt.
Princi 34 vjeçar, gjyshi i të cilit është vëlla i mbretit të Arabisë Saudite, Abdullah, ballafaqohet me burgim të përjetshëm. Vendimi shpallet nesër.
Prokurori Jonathan Laidlaw, tha se princi e kishte keqtrajtuar shërbyesin e tij në të kaluarën, treguar video pamje nga asensori i hotelit, në të cilat shihej se si princi e kishte rrahur shërbyesin e tij.
Ja edhe video ku shihet duke e rrahur pa pike meshire.
Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 19-10-2010 më 16:41
-
-
qe paske qen morr by... mor burr
a nuk te vjen merzi pash zotin me cka je duke u mare?
po a shum te hyn ne pun ty se cka ben princi i saudis a?
shko maja qirin kur te flen naten
-
-
Hahahaha a qaq shum pot intereson ty me cka jom duke u marre une a?
Apo e kunderta a qaq shum po te dhemb ty qe na dul princi mysliman vrases e kriminel.
Kjo me shume eshte per ty , ty duhet te interesoj jo mua
Qfare mendimi ke ti per ket ngjarje, dhe per ket princin? me interesant je te japesh nje pergjigje rreth temes, sesa ta devijosh temen siq eshte bere zakon.
-
-
Paqeprures
Veprim qe meriton denim. Si ka mundesi te lejohet te qarkullojne ne Perendim monstra te tilla?
-
-
O nuk lame sen te keq pa ba keta myslimanet, per qe kane rahmet gruane ne shtrate ta marrine dhe te vrasin!! keta pisat me te mdhenje ne rruzullin toksor, kishe po falemi dhe kishe po i lutemi allahut, a shkojn e Londer dhe qmose bejn me vajzat e reja, siq po shifet edhe ai fare prnici arabi islamo muti, se si e maltreton ate sherbetorin e vet dhe ne funde edhe e vran, a jame i sigurt qe ne dhomen e hotelit ku ka banuar ka vajza krishtiane mbrenda, ku e kalon kohen e lire!!!
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt