Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni racist ?

Votues
38. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

12 31.58%
  • Jo

16 42.11%
  • Ndonjehere

10 26.32%
Faqja 19 prej 35 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 343
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    [=KAT;2905070]sa kohe ke qe je kthy ne shqiperi gjek?
    Ne Shqipri kam qen, pse ka qen noi vip i madh ky qe duhet ta njof lol? Keta lojtaret e zi me isoj, sua maj men emrat. [/QUOTE]

gjek,

egbo, ka qene portier i mire per nja 5 vjet me tiranen, dhe e kane degju ene forumistet qe lexojne gazetat ne internet,

pyt brarin po s'e njeh,...lol

dhe ka qene nji xax ky egbo tek tirana kampion e atyre viteve, si ai xaxi brazilian edu tek lushnja e mario kempesit...

pa te thuash per brazilianet qe merrte xhani tek partizani per nji pjate grosh, o ndryshe...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    o Kat , kta po i perzijn gjanat... po mendojn se nese nuk je racist duhesh pa tjeter me bo seks me nje racė tjeter ... budallaki provinciale... seks e martesa bajn dy njerez qe e duan njeri-tjetrin... mos i ngatroni keto... dikush ka urejtje shkaku se nuk kan pasun suksese ne jeten e tyre ..edhe medojn se faji asht tek racat tjera..
    ta kthemi kohen e xhaxhit , edhe behemi te gjithė te kuq.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    o Kat , kta po i perzijn gjanat... po mendojn se nese nuk je racist duhesh pa tjeter me bo seks me nje racė tjeter ... budallaki provinciale... seks e martesa bajn dy njerez qe e duan njeri-tjetrin... mos i ngatroni keto... dikush ka urejtje shkaku se nuk kan pasun suksese ne jeten e tyre ..edhe medojn se faji asht tek racat tjera..
    ta kthemi kohen e xhaxhit , edhe behemi gjithė te kuq.
    hahahahahahahaahahahahah,

drejt e ke boll o bus,

po mendimi im eshte qe duhet me u martu me dike qe ke te njejtat zakone, se ndryshe duhet te jene te dy palet shume tolerante dhe me kulture qe te suportojne kulturat e ndryshme....

po qe ka femra shqiptare qe martohen dhe pallohen me raca jo te bardha ka plot.

si edhe meshkuj...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Une jam shume teper racist sepse mendoj se ne kjo bote a do jesh racist ose do jesh viktim.

Prandaj mendoj se te jesh racist nuk do te thote se ju urreni njerze tjeter por do te thote se ke dashni per vendin tande.

Krejt superfuqit te botes e sotme jan bere tu fuqishem prej racizem. Amerika, Anglia, Rusija, Japonia krejt jan bere te fuqishem tu vjedh prej shteteve tjer dhe tu pushtu vendet tjeter me ushtri.

A racist a viktim...

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    ta kthemi kohen e xhaxhit , edhe behemi te gjithė te kuq.
    Kjo ka nevoje te theksohet mire. Shume e vertete eshte. Sibomos ketu.
    Bravo te qofte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    alnosa,

sa shqetesohesh edhe ti moj,....

jo pula e zeze, jo veza e kuqe,...lol
    Ca te pelqen me shume ty Kat veze te bardhe apo veze te kuqe ,apo ska problem per ty perderisa te dyja jane veze

Eh Kat c'behet ,i ke shumicen ketu .......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 26-10-2010 mė 08:46

Nuk do ekzistonte racizmi, nes c'do kush do rinte ne ferren e vet dhe une jo qe jam racist, thjesht vendin ku une rri e dua te jete i bardhe
    Revolution 1848

.....
    Anėtarėsuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Kur perballem me persona "te ndryshem" qe kane ide te tjera dhe qe ndjekin tradita qe une nuk i kuptoj dhe nuk do ti pranoja kurre, anoj nga rracizmi. Por prap mbi te gjitha duhet te jete toleranca!
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Me thene te drejten deri para se te vinja ketu ne vend te huaj kam qene rraciste,por duke e pare jeten ketu dhe si na kane trajtuar dhe mikpritur gjermont neve me eshte larguar dhe jo vetem larguar por cdo dite kam lidhje me lloj lloj njerezish te zi dhe te verdhe femijet luajne gjith diten bashke ska asnje dallim,jam e lumtur qe se kam me kete mendim......................
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nuk do ekzistonte racizmi, nes c'do kush do rinte ne ferren e vet dhe une jo qe jam racist, thjesht vendin ku une rri e dua te jete i bardhe
    ku rrin ti eurostar?

Faqja 19 prej 35 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •