Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni racist ?

Votues
38. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

12 31.58%
  • Jo

16 42.11%
  • Ndonjehere

10 26.32%
Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 343
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    E ke gabim, kam shumė njohuri. Kur thashė indianė, e pata fjalėn pėr indianėt e Indisė, jo tė Amerikės. Indianėt e Indisė janė njė pėrzierje e racės sė bardhė, tė verdhė dhe tė zezė.

Lere historinė se ti nuk di asgjė pėr tė. Ti mendon se gjėrat janė kėshtu siē i ke shkruar, por nuk janė aspak kėshtu dhe nuk marr mundimin tė tė sqaroj.
    ore bato!!! ke pare ndonjehere mulate ne jeten tende????
    si arrin te thuash qe rraca indiane eshte race mulate?????
    KJO ESHTE NJE MARREZI E JASHTEZAKONSHME...

une nuk di asgje??? jam i bindur qe di shume shume me teper se ti per kete qeshtje
    kam studiuar historine e tainove (qe ti as nuk ia ke idene se cfare ishin) dhe kam shkuar deri ne tokat e tyre. atje ku mberriti kolombi dhe i zhduku te gjithe...
    pyet mr.google dhe me repliko tani!!!
    hahahah!!! sqarime nga ti? nga nje qe mendon qe femija mes nje te ziu dhe nje te bardhe del si indiane ose pakistanez??? hahahahahah
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    te ruajme racen tone????
    racen shqiptare?!?!?!?!?

nuk me rezulton qe ekziston nje race e tille.
    te pakten thauj kombin...

une nese martohem martohem me dike, me te cilen mund te kaloj nje jete te gezuar.
    dhe nuk me plas fare a eshte, kineze, indiane, kubane apo arabe....
    Lexo sa me shume e shkruaj sa me pak kur nuk ja ke idene nje argumenti. Keshille miqesore!

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    nukjam aspak raciste....nuk me pelqen ti fus te gjith njerezit ne nje grup dhe ti gjykoj te gjithe njesoj....ka njerez te mire dhe te keqinj si te bardhe dhe te zinj,si shqiptar dhe te huaj.....
    kam shoqeri me njerez te racave te ndryshme dhe skam as me shkon ndermend te mendoj qe kjo eshte e kesaj raca dhe sduhet te flas apo sduhet te krijoj shoqeri....per mua keto jane budallalliqe...
    Non mollare mai !!!!

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Po shoh qe ne teme nuk po flitem per racizem te mirefillte, pra per diskriminim sepse i perket nje race tjeter, por po flitet edhe per diskriminime te tjera.
    Sidoqofte:
    Jo. Nuk jam racist. Nuk kam si te jeme racist. Jam ne toke te huaj.
    Cuditem nga ata qe e pranojne nje gje te tille. Madje krenohen.
    A nuk kane ato njerez te tyre ne vende te huaja? Madje jetojne edhe vete jashte.
    Po gjithe ato diskriminimet qe pesojne shqiptaret, thjeshte sepse jane shqiptare (neper Europe) a ju pelqejne?

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anėtarėsuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin
    Po shoh qe ne teme nuk po flitem per racizem mirefillte, pra per diskriminim sepse i perket nje race tjeter, por po flitet edhe per diskriminime te tjera.
    Sidoqofte:
    Jo. Nuk jam racist. Nuk kam si te jeme racist. Jam ne toke te huaj.
    Cuditem nga ata qe e pranojne nje gje te tille. Madje krenohen.
    A nuk kane ato njerez te tyre ne vende te huaja? Madje jetojne edhe vete jashte.
    Po gjithe ato diskriminimet qe pesojne shqiptaret, thjeshte sepse jane shqiptare (neper Europe) a ju pelqejne?
    shume e drejte kjo qe thua...
    dhe une cuditem ndonjeher me disa qe thone jo jam racist, jo ky eshte keshtu e ky ka kete ngjyre etj. po harrojne qe ne vete jemi ne vend te huaj dhe pretendojme qe te na trajtojne njelloj e te mos jene raciste me ne...si na duket neve vetja kur na fusin te gjitheve ne nje "thes" e thone me percmim he se shqiptare? A nuk ndjehemi keq ne nga ky lloj paragjykimi? Atehere pse ne vete e bejme keteme te tjeret?
    Non mollare mai !!!!

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Sikur me lexove mendje o derebardhe (c'a paske qene), vetem se ti e trajtove, analizove ca me shume. Me kurseve, rreshtat, se une jam pak e sakte. lol

Kavir, c'a bene gabelet ne shqiperi atehere, shiten autorizimet?
    Po pra, ne komunizem qe te futeshe ne nje shtepi duhet te kishe autorizim sic merr sot psh patenten e makines. Dhe "shqiptaret racista" rrinin vete 15 veta ne dhome e kuzhine dhe u jepnin gabeleve dhe egjiptianeve shtepi.
    Keta te dytet qendruan ne shtepi. Gabelet e bene si breshka.
    Breshken lere ne mes te Nju Jorkut thone...do shkoje te ferra e pare qe do gjeje.
    Gabelet shiten autorizimet dhe qendruan buze lumit sic jane edhe sot e kesaj dite.

E bukur ishte kur ishte nje emision per racizmin ne Shqiperi. Edhe kishin ftuar edhe nje nga "komuniteti egjiptian" edhe nje nga "komuniteti rom".
    E nejse e nisi ky i "komunitetit egjiptian" si me shkolle qe ishte.

-Ne Shqiperi ka racizem -tha - ja psh eshte ky tregimi ketu. Qe thote "Nena e Shpendit e kishte doren te zeze si qymyri".

Te vinte ta zije me shpulla. E para qe ai tregim eshte pikerisht ANTI-RACIST ( ate tregim e mbaj mend) sepse vazhdon "doren te zeze si qymyri...po zemren te bardhe si bora"....dhe vazhdon me moralin "edhe i ziu edhe i bardhi jane njesoj".

Ky "anti-racisti" vete ishte mesues ne gjimnazin Qemal Stafa. Dmth racizem i papare mo.

Kur ia fut ai i "komunitetit rom", i thote - Po ne romet na diskriminojne edhe shqiptaret edhe keta egjiptianet.

-Po ne jemi racista ndaj ketyre se romet jane shtegtare nuk qendrojne ne nje vend - ishte pergjigjja e "viktimes" nga komuniteti egjiptian. Po e tha me nje neveri te theksuar.

Vete nuk jam ndonje racist i madh. Perkundrazi, po tani te tjeret kane vrare sa s`kane patur vend ku t`i varrosin dhe ne te vetshpallemi racista edhe budallallek.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 25-10-2010 mė 04:16
    -

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Thene shkurt........... jo, aspak.

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Meqe po flitet per racizem:
    Dje ne Slloveni, per here te pare u zgjodh nga populli nje i zi si kryetar bashkie.
    Kjo ne nje qytet te vogel prej 17.000 banoresh.
    Ne Shqiperi ne nje qytet te tille do i benin foto, sepse do kujtonin se ka ardhur nga ndonje planet i huaj, e jo me ta votonin...

http://www.cbsnews.com/stories/2010/...n6987894.shtml

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga king of queens Lexo Postimin
    Meqe po flitet per racizem:
    Dje ne Slloveni, per here pare u zgjodh nga populli nje i zi si kryetar bashkie.
    Kjo ne nje qytet te vogel prej 17.000 banoresh.
    Ne Shqiperi ne nje qytet te tille do i benin foto, sepse do kujtonin se ka ardhur nga ndonje planet i huaj, e jo me ta votonin...

http://www.cbsnews.com/stories/2010/...n6987894.shtml
    Bravo per Sllovenėt , edhe thojshin "Sllovent jan nacista"...

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    JO sjam aspak Raciste
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 16 prej 35 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •