Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni racist ?

Votues
38. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

12 31.58%
  • Jo

16 42.11%
  • Ndonjehere

10 26.32%
Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 343
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    pra sipas teje nese nje shqiptar vendos te emigroje ne tailande, duhet te braktise kulturen dhe zakonet shqiptare per te peqafuar ato tailandeze???????
    shume pikpamje e bukur.
    Ai duhet ta ruaj per veten e tije dhe kur te kthehet le ta praktikoje ne vendin e tije.
    sipas teje te gjithe shqiptaret qe jetojne ne vende te huaja duhet te kishin braktisur kulturen dhe zakonet shqiptare per te adoptura ato vendase
    OK. mendimi yt!!!!!!!
    Natyrisht.... Pse si mendon ti ? Se duhet te vijne afrikanet apo ato te fiseve ZULU ne perendim dhe te na dalin ne mes te rruges me gjethe fiku ne prpanice dhe me gjokse perjashta, vetem se eshte kultura e tyre pffff
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ti pergjigjem temes.. a jam raciste? ne disa aspekte behem raciste...nese jam apo jo nuk di si ti pergjigjem pasi shoqeri mund te kem nga cdo race, nese perputhet karakteri dhe kemi respekt ndaj njeri tjetrit...per martes, eshte pak ndryshe, aty racismi behet me evidente
    Komshie un besoj se me teper eshte ceshtje gustosh sesa racizmi. Pershembull un nuk do martohesha me nje zezak ose dikush qe nuk i ngjan rraces time sepse paraqitja qe me terheq tek nje mashkull eshte brun i gjat dhe i bardh. Kjo ska te bej me racizem, thjesht nuk jam terhequr as nje here nga nje zezak apo nje aziatik apo indjan, apo bjond

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Pra brun i gjate i holle, me pak kurriz te dale.
    -

Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Komshie un besoj se me teper eshte ceshtje gustosh sesa racizmi. Pershembull un nuk do martohesha me nje zezak ose dikush qe nuk i ngjan rraces time sepse paraqitja qe me terheq tek nje mashkull eshte brun i gjat dhe i bardh. Kjo ska te bej me racizem, thjesht nuk jam terhequr as nje here nga nje zezak apo nje aziatik apo indjan, apo bjond
    Por do ju terhiqte intelekti i nje zezaku?

Te marrim shembulin tuaj, jane dy meshkuj ne bote. Nje i zi teper i zgjuar dhe nje brun i gjate dhe i bardh por i trash, nga malesia.

Me ke do lidheshit ju?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Si nuk eshte Shqiperia vendi im?
    Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Gjigante, pse nuk kam faj po jetova ne Shqiperi, sepse eshte e vertete?

tsk tsk

Pergjigjuni pra

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ka 15 milion shqiptar ne ket bot te zgjedhi kan te doj as nuk i tham ni gjys fjale

noshta ti admiral se paske problem me a ba shpin OKB un kam.
    Derjanso m`kujtove Gezim Krujen:
    Hikim n`hotel gru, se shpia e kushrinit kenka kthy ne OKeBe.
    -

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Natyrisht.... Pse si mendon ti ? Se duhet te vijne afrikanet apo ato te fiseve ZULU ne perendim dhe te na dalin ne mes te rruges me gjethe fiku ne prpanice dhe me gjokse perjashta, vetem se eshte kultura e tyre pffff

nuk arrij te kupetoj se si ke goje te thuash qe shqiptaret qe transferohen ne vende te huaja duhet te braktisin zakonet dhe traditat shqiptare e te adoptojne ata te vendit ku jetojne!!!!!!!!!!!!!
    c'jane keto mendime????? une do turperohesha nese do thoja nje gje te tille.

nje shqiptar shkon ne kine. atje duhet te marrezakonet dhe traditat kineze.
    pastaj shkon ne brazil. atje duhet te marre zakonet dhe traditat braziliane.
    pastaj shkon ne mali. atje duhet te marre zakonet dhe traditat maleze.

nuk ka kupetim kjo qe thua.

nje i huaj duhet te mbaje zakonet dhe traditat e veta kudo qe te shkoje. e vetmja gje qe duhet te adoptoje ne vendin e ri eshte LIGJI...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    ne ket rast zakonet e te ardhunve bien ndesh me ligjin e vendit. asht gja tjeter.

Kur nje person shkon ne nje shtet tjeter atehere ai person nuk duhet te humbi identitetin, kulturen dhe traditat a tij. Ai duhet te leri pas ato tradita qe shteti i ri nuk i sheh me sy te mire .

Gjithashtu, ai njeri duhet te mesoje, gjuhen, dhe kulturen e shtetit ku jeton, edhe duhet ti festoje festat qe feston ai shtet (jo te gjitha festat, por ato festa ku feja nuk ka te beje me te, marrim parasysh ai njeri eshte fetar. Neqoftese nuk eshte atehere te veproj si te doj).

Mendimi im :S

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    ne fakt po ben nje good point, ka te bej shume preferenca of what attracts you or not
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 31 prej 35 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •