Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni racist ?

Votues
38. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

12 31.58%
  • Jo

16 42.11%
  • Ndonjehere

10 26.32%
Faqja 29 prej 35 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 343
    Cdo gje duhet te jete me karar. Si kripa, si alkoli ashtu dhe racizmi.

Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Gjigante, pse nuk kam faj po jetova ne Shqiperi, sepse eshte e vertete?
    nuk u perghigj
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Pyetje:

Perse jane femrat ketu ne internet dhe jo ne guzhine duke gatuar? oO

me kete postim si ky siper, sme mbetet gje tjeter vetem te ve buzen ne gaz..
    have a nice day...
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    bravo! madje edhe mburru!
    shpresoj qe te hasesh ne sa me shume raciste antishqiptare gjate jetes tende.
    njerez per te cilet meshkujt shqiptare jane te gjithe kriminele dhe femrat shqiptare jane te gjitha k**va...
    keshu mendojne shume njerez qe jane si ti.
    do e vesh re sa bukur eshte te jeshe pre e racizmit!
    Eeejjjj eejjj kadal mos u ngut ti,a?
    Kriminele dhe K***,nuk eshte ndarje racore kjo!Pse i vume vedit kete "epitet"!?Sikur te ishim me nacionaliste do mendonim me shume dhe do e nderronimate bindje.Une tregova qe jam raciste.Do jetoje ti ne Afrike ,diku ku eshte vetem raca e zeze,ose,le te vij te jetoj tek ne kinezi afrikani,do martohemi ne me ta,pa paragjykuar?!Te them te drejten as edhe keta tjer te "huaj" nuk i ndjej si te mirseardhur ,e lere mė..... .....Nejse !

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Mire tha bisedueja Stern se ne kete teme perziehet atdhedashuria me racizmin. Kjo me beri qe te kerkoj nje definicion per kete term, i cili eshte ky:

Racizmi eshte vleresimi paushallizues dhe absolutizues i dallimeve faktike apo biologjike ne dobi te paditesit ne dem te viktimes, me te cilat i pari mendon te justifikoje privilegjet apo agresionet e tija. (Definicion sipas encyclopedia univaersalis)

Ky definicion tregon se atdhedashuria apo dashuria ndaj vetes tende, kombit apo races, nuk te ben racist. Por nevojiten kriterie si marrje privilegjesh apo shprehje agresionesh ndaj viktimes. Nisur nga kjo, mendoj se askush ne kete teme nuk eshte racist.

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ky quhet subjektivitet. subjektivitet i mirfillte.

eshte e thjeshte te flasesh per ndryshim te kultures,
    por eshte e veshtire dhe ndoshta e pamundur te percaktosh nese ky ndryshim eshte per mire apo per keq.
    cfare eshte e mire per ty eshte e keqe per dike tjeter.
    e mira dhe e keqja jane relative.
    Duhet ta kuptosh se perse e kam fjalen.... Nuk dua qe askush te shkele ne dhe te huaj me pretendimin se do te mbaje kulturen e vet, por duhet ti adaptohet ati vendi ku eshte mik , ne te kunderten le te shporret nga atje ku ka vajtur.... Turistet shkojn ne cdo vend te botes per te pare kulturen dhe traditat e ati shteti dhe nuk do donte nje Amerikan qe vizitone shqiprine te gjej kulture dhe tradita Amerikane ( Ku do ishte kuptimi pastaj i turizmit te tije? ) Prandaj kulturat dhe traditat nuk duhet te perzihen dhe as racat dhe ngjyrat.
    Te pershendes
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    t'a kam shenu edhe siper me emfaze

Citim:
    Postuar mė parė nga FierAkja143
    Te them te drejten le te themi se kan ngelur vetem 2 meshkuj ne bote. Nje zezak intelektual me shkolle te lart, pune te mire, shoqeri te mire, qe nuk vesh pantallonat deri tek gjunjte, ne pergjithesi puntor dhe shume i rrespektushem. Mashkulli i dyte nje i bardh puntor ndertimi pa shkolle nga malsia me mentalitete te ndryshkura (si pasoje e injorances). Te garantoj qe shume pak femra te bardha dhe me edukat te mire do zgjedhin te bardhin
    Do me falni per gabimin...tani e kuptova ku e kishit fjalen
    Doja te thoja "nga malesia" me dy pika lart..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Do me falni per gabimin...tani e kuptova ku e kishit fjalen
    Doja te thoja "nga malesia" me dy pika lart..

lmao i acarove me shume meduket komshie

ti pergjigjem temes.. a jam raciste? ne disa aspekte behem raciste...nese jam apo jo nuk di si ti pergjigjem pasi shoqeri mund te kem nga cdo race, nese perputhet karakteri dhe kemi respekt ndaj njeri tjetrit...per martes, eshte pak ndryshe, aty racismi behet me evidente
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Nuk acarohet njeri jo, vetem beni qef ju!

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    lmao i acarove me shume meduket komshie
    oO

S'ka acarruar njeri, jo. :|
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 29 prej 35 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •