Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni racist ?

Votues
38. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

12 31.58%
  • Jo

16 42.11%
  • Ndonjehere

10 26.32%
Faqja 28 prej 35 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 343
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin

Aldi-Aldo mundohu te arsyetosh para se te shkruash

Mesa po shoh ketu disa e kane perzier Racizmin me te ashtequajtur "Patriotizem"
    Ti lexon para se fillon te shkruash?

A e pe "Europian" me larte? Biseda u be midis Europianeve/Shqiptareve dhe atyre me ngjyre te ndryshme.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    valla or admiral ti fol sikur me pas le ne paris o burr i dheut e jo ne shkoder

un jam vllau i motres e ne rast se motra nuk me pjerdh mu e mer zezakun noshta nuk e vras po motra ime nuk do te jete ma se te jete gjall, per mu do jete nisoj si e vdekme.
    nje person qe ka lindur ne paris nuk ka asgje me shume dhe asgje me pak se une...

po motra jote a duhet te shkoje me ate qe dashuron ajo, apo me ate qe dashuron ti???

ti normalisht do i flasesh dhe do i shprehesh pikepamjet e tua dhe nese ajo nuk te ve vesh, per ty eshte njelloj sikur te kete vdekur???
    kaq pak vlenka motra per ty, sa t'i sjellesh shpinen, sepse nuk te lejon ty t'i zgjedhesh burrin???????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 28-10-2010 mė 13:13
    Vasudhaiva Kutumbakam

Pyetje:

Perse jane femrat ketu ne internet dhe jo ne guzhine duke gatuar? oO

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nje ka lindur ne paris nuk ka asgjeme shume dhe asgjeme pak se une...

po motra jote a duhet te shkoje me ate qe dashuron ajo, apo me ate qe dashuron ti???

ti normalisht do i flasesh dhe do i shprehesh pikepamjet e tua dhe nese ajo nuk te ve vesh, per ty eshte njelloj sikur te kete vdekur???
    kaq pak vlenka motra per ty, sa t'i sjellesh shpinen, sepse nuk te lejon ty t'i zgjedhesh burrin???????

ka 15 milion shqiptar ne ket bot te zgjedhi kan te doj as nuk i tham ni gjys fjale

noshta ti admiral se paske problem me a ba shpin OKB un kam.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Nqs motra jote martohet me nje "gangsta" zezak then she doesn't have much respect for herself.
    Nqs ajo do nje njeri qe e trajton mire dhe e rrespekton atehere eshte vendimi saj.
    l
    C'fare thote tani, s'thote me vone.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    O derjo nuk po flitet per zezak ktu qe nuk din sa femi kan dhe me ke i kan. Ata jan low life dhe te till ke dhe zezake dhe te pardh dhe te kuq. Nqs motra jote martohet me nje "gangsta" zezak then she doesn't have much respect for herself. Po tani si jeni bere ju cunat shqiptar qe visheni dhe silleni si zezak ska me pse te martohen femrat e bardha me zezak. Kan ju qe mundoheni ti imitoni sa me shume

Te them te drejten le te themi se kan ngelur vetem 2 meshkuj ne bote. Nje zezak intelektual me shkolle te lart, pune te mire, shoqeri te mire, qe nuk vesh pantallonat deri tek gjunjte, ne pergjithesi puntor dhe shume i rrespektushem. Mashkulli i dyte nje i bardh puntor ndertimi pa shkolle nga malsia me mentalitete te ndryshkura (si pasoje e injorances). Te garantoj qe shume pak femra te bardha dhe me edukat te mire do zgjedhin te bardhin You kno why? Sepse njeriu sa me injorant te jet aq me i zgjuar i duket vetja. Dhe tipat injorant qe ju duket vetja te zgjuar jan po ata tipa qe keqtrajtojn femrat dhe qe i tradhetojn ato me femra te tjera duke menduar se jan aq te zgjuar sa gruaja e tyre as nje here nuk do mesoj dot qe ai i tradheton. uhhh plehera.
    shkrun nji roman kundra racizmit mandej e kundershton vete me dy fjale

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Aldi-Aldo e di mami dhe babi jot nje here qe ti je ne internet duke folur me njerez qe nuk njeh?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    shkrun nji roman kundra racizmit mandej e kundershton vete me dy fjale
    Puroshkodran nuk jam rraciste thjesht kam gustot e mia.
    Njerezit arogant dhe meshkujt (te cdo lloj ngjyre) qe nuk rrespektojn femrat (te dashurat, te fejuarat, grat, nenat, motrat etc..) nuk i durroj dot.
    Pa me thuaj ku kam kundershtuar veten?

Aldi-Aldo e di mami dhe babi jot nje here qe ti je ne internet duke folur me njerez qe nuk njeh?
    Me bej nje Sanduic dhe nje dopjo raki

Njerezit arogant dhe meshkujt (te cdo lloj ngjyre) qe nuk rrespektojn femrat (te dashurat, te fejuarat, grat, nenat, motrat etc..) nuk i durroj dot.
    Nga malesia.

E lehte per ta kuptuar.

Hipokrite.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    t'a kam shenu edhe siper me emfaze

Te them te drejten le te themi se kan ngelur vetem 2 meshkuj ne bote. Nje zezak intelektual me shkolle te lart, pune te mire, shoqeri te mire, qe nuk vesh pantallonat deri tek gjunjte, ne pergjithesi puntor dhe shume i rrespektushem. Mashkulli i dyte nje i bardh puntor ndertimi pa shkolle nga malsia me mentalitete te ndryshkura (si pasoje e injorances). Te garantoj qe shume pak femra te bardha dhe me edukat te mire do zgjedhin te bardhin

Faqja 28 prej 35 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •