si duket eurostari nuk e din cfar dtth RACIZEM
e dyta cfar ka lidhje martesa me racizmin??
eu bre , si duket ky forum qenka per personat te cilet i kane nen 20 vjet![]()
Po
Jo
Ndonjehere
si duket eurostari nuk e din cfar dtth RACIZEM
e dyta cfar ka lidhje martesa me racizmin??
eu bre , si duket ky forum qenka per personat te cilet i kane nen 20 vjet![]()
[=EuroStar1;2899252]Mund ta shprehesh duke postuar dhe duke votuar [/QUOTE]
Aq raciste sa qe nuk i fus dot njerzit ne te njejtin thes .
Psh : Nuk i pelqejn te zinjt , nqs une dale me plakat ne dore - Te zinjt i urrej -
eshte njesoi sikur te poshtroj edhe ata njerez te zinj qe njoh , koleg pune qe punojm bashke, njerez me histori te dhimbshme , njerez qe ulemi me nje tavolin dhe pime kafen .
Eshte poshtersi te perdoresh sopaten :-)
Jeto sot se neser nuk i dihet
Aq raciste sa qe nuk i fus dot njerzit ne te njejtin thes .
Psh : Nuk i pelqejn te zinjt , nqs une dale me plakat ne dore - Te zinjt i urrej -
eshte njesoi sikur te poshtroj edhe ata njerez te zinj qe njoh , koleg pune qe punojm bashke, njerez me histori te dhimbshme , njerez qe ulemi me nje tavolin dhe pime kafen .
Eshte poshtersi te perdoresh sopaten :-)[/QUOTE]
Prandaj ekziston dhe opsioni i votimit ( Ndonjehere)![]()
Revolution 1848
ahaathere po e jap dhe une voten time.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Rracizmi eshte injoranc. Shpesh here ngaterrohet xhelozia me rracizmin. Ska kuptim te jesh rracist sepse inferioriteti i tjetrit nuk tregon se ti je me i mire. Fakti qe ti qendron ne nje pozicion te favorshem per te shprehur shperfilljen, urrejtjen apo zhvlersimin kundrejt nje personi nuk te bene ty te vyer. Ndoshta ate pozicion se ke merituar por ta kan dhuruar.
"rracizmi eshte forma e xhelozis e sqaruar me modestin e nje personi te prekur nga deshira per te poseduar ose nga bindja e tij e gabuar".
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Ē'do te thote racist ???
Din dikush te me spjegoj kete ??
Racist jam ndaj popullit grek dhe atij serb.Jam shum shume madje.Kurse ti parafolesi im sa per pytjen qe ben:Racist do te thote ndjenje urrejtjeje ndaj nje grupi shoqeror qe ste perket ty.PSHe urresh greket apo serbet,jevgjit apo katundaret,te varferit etj etj..
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Racizem = Injorance.
Pak..............................................![]()
Krijoni Kontakt