Me quajne Diana Pino nga babai dhe Dhono nga burri por tani vone Pascali ne Americe. Jam lindur me 24 qershor 1962 ne qytetin e vjeter verior Shkoder ku shakaja dhe humori shkodran te mban gjalle . Respekt per shkodren e shkodranet kudo qe jane. Prinderit e mi ruajne kujtimet me te bukura per ate qytet me tradita mirekrpritje dhe besnikerie. Jam rritur ne Tirane . E edukuar nga dy prinder arsimtare me dashuri , respekt dhe krenari per atdheun tone te dashur.i Shkollen fillore te e paharrueshmja "KOSOVA" me mesuesen aq te devotshme dhe te mrekullueshme Minerva Rusi. Shkollen tetevjecare "Jeronim De Rada" . Pershendetje De Radasve e di qe jemi shume reth e rotull neper bote. Shkollen e mesme ekonomike Noko Spiro" e mbarova me vitin 1981 dhe ruaj kujtimet me te bukura per ate diversity shokesh e shoqesh nga te kater anet e atdheut. Respekt per ta kudo qe jane. Kam mbaruar fakultetin ekonomik dega plan me vitin1985 dhe jam emeruar po ate vit ne Fabriken e Cimentos Fushe Kruje ne degen plan . Sic e shikoni jam nga e gjithe shqiperia e jam krenare .Mbas shtete vjetesh me 1991 u transferova ne Banken e kursimeve dega tirane ku punova per 13 vjet ne sektore te ndryshem dhe me vitin 2003 fitova llotarine amerikane dhe sot jetoj ne chicago me burrin dhe me dy femijet e mi te mrekullueshem Irina e Franc prej 7 vjetesh. E dashuroj jeten dhe familjen time . Jam krenare qe jam shqipetare dhe pershendetje te gjithe pjesetareve te ketij forumi. Diana![]()
Krijoni Kontakt