Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2010
    Vendndodhja
    Chicago,IL
    Postime
    28

Smile pershendetje nga chicago

Me quajne Diana Pino nga babai dhe Dhono nga burri por tani vone Pascali ne Americe. Jam lindur me 24 qershor 1962 ne qytetin e vjeter verior Shkoder ku shakaja dhe humori shkodran te mban gjalle . Respekt per shkodren e shkodranet kudo qe jane. Prinderit e mi ruajne kujtimet me te bukura per ate qytet me tradita mirekrpritje dhe besnikerie. Jam rritur ne Tirane . E edukuar nga dy prinder arsimtare me dashuri , respekt dhe krenari per atdheun tone te dashur.i Shkollen fillore te e paharrueshmja "KOSOVA" me mesuesen aq te devotshme dhe te mrekullueshme Minerva Rusi. Shkollen tetevjecare "Jeronim De Rada" . Pershendetje De Radasve e di qe jemi shume reth e rotull neper bote. Shkollen e mesme ekonomike Noko Spiro" e mbarova me vitin 1981 dhe ruaj kujtimet me te bukura per ate diversity shokesh e shoqesh nga te kater anet e atdheut. Respekt per ta kudo qe jane. Kam mbaruar fakultetin ekonomik dega plan me vitin1985 dhe jam emeruar po ate vit ne Fabriken e Cimentos Fushe Kruje ne degen plan . Sic e shikoni jam nga e gjithe shqiperia e jam krenare .Mbas shtete vjetesh me 1991 u transferova ne Banken e kursimeve dega tirane ku punova per 13 vjet ne sektore te ndryshem dhe me vitin 2003 fitova llotarine amerikane dhe sot jetoj ne chicago me burrin dhe me dy femijet e mi te mrekullueshem Irina e Franc prej 7 vjetesh. E dashuroj jeten dhe familjen time . Jam krenare qe jam shqipetare dhe pershendetje te gjithe pjesetareve te ketij forumi. Diana

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Mire se erdhe Diana.Prezantim i bukur.
    Te uroj tja kalosh sa me bukur midis nesh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2010
    Postime
    56
    Hi Diana cfar fati paske pas qe e paske fituar llotarin amerikane,se per ndryshe ende do ishe ne ato koperativat e xhaxhit qe u mbillen,e tash jan bere te sali trimit,ehehe,
    si eshte jeta ne USA a ja vlen me shkue atje,ku eshte fillozofia e USA,edhe nje pyetje,nese e fiton llotarin amerikane,ne fillim a te sponzoron shteti deri sa te rimekembesh apo me vetefinansimin tend?
    me vjen mire qe ishte nje grue patriote dhe kishe akoma nostalgjin per shqiperin,tung DIANA

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Edhe nga une pershendetje Diana,dhe mire se erdhe mes nesh!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2010
    Vendndodhja
    Chicago,IL
    Postime
    28
    Ardit , te falenderoj qe lexove prezantimin tim. I dashur ato troje nuk jane as te sali kafshes e as te fatos grekut por te shqipetareve den baba den sic themi ne nga tirana. Salira e fatosra do te vine dhe hikin me bisht neper shale. Prej atij saliu po vuan ky popull e po marrin arratine kudo neper bote. Oh... llotoja amerikane.... asgje nuk te financon shteti ti vete duhet ti behesh zot vetes e familjes qe diten e pare kur shkon atje. Nese je me fat dhe atje te presin njerez te tute or miq qe te japin ndihmen e pare ,te te mesojne sekretet (te cilat jane shume shume ....) e jetes amerikane nuk eshte dhe aq keq. Por nuk eshte e lehte me beso . E kemi filluar nga e para pavarsisht se kush ke qene ne vendin tend atje je i barabarte edhe me ato me shkolle edhe me ato pa shkolle. Por e rendesishme eshte te jesh ambicios dhe te shkosh ne shkolle. Atje te jepen mundesite. Diana

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Diana, qenke super e sinqerte. Spara lexojme gjera te tilla neper forum. Welcome. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2010
    Vendndodhja
    Chicago,IL
    Postime
    28

Smile

oh ju falenderoj te gjitheve ... Jam shume e lumtur qe u bera e vendosa me ne fund te behem antare e ketij forumi te madh shqipetar . Kam kohe qe lexoj shkrimet nga me te ndryshme jam shume shume e mallengjyer ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2010
    Vendndodhja
    Chicago,IL
    Postime
    28
    thanks e di por ndonjehere sinqeriteti te merr ne qaf por une kjo jam nuk ndryshoj dot ......

Mir se erdhe Diana.E lexova me vemendje prezantimin tend.Me pelqeu,e do ishe kenaqesi te ishe dhe ti pjese e debateve tona.Te pershendes.
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga pino Lexo Postimin
    thanks e di por ndonjehere sinqeriteti merr ne qaf por kjo nuk ndryshoj ......
    Sa me shume rritet njeriu aq me shume kerkon te jete vetvetja.

Mire se erdhe midis nesh Diana.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •