Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1

Shteti bllokon hyrjen ne Kishen e Shėn Prokopit

Shteti "islamik" shqiptar, ka bllokuar sot rrugėn qe te ēon tek Kisha e Shen Prokopit ne Tirane. Shume punonjes te shtetit jane rreshtuar rreth kesaj dhe ne zbatim te urdhrave te shtetit ateist shqiptar, i cili me paturpesine me te madhe e ka cuar deri ne ekstrem luften e tij kunder orthodhoksise dhe Kryepiskopit Anastas.
    Ajo qe perjetojme sot ngjason me ate qe perjetuar besimtaret ne vitin 1967, kur u shkaterruan Kishat tona.
    Asgje tjeter nuk mund te pritet nga ky "shtet".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 19-10-2010 mė 04:38
    Duaje te afermin tend si veten

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Kerkoj nga Ilia Spiro burimin e ketij lajmi, si edhe terheqjen nga pershkrimet qe ben. Normal qe ti Ilia dua sdua une je i lire te kesh bindjet e tua, por nuk na lejohet te bejme publike ketu lajme tonat personale si lajme zyrtare te koash.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Seminarist Lexo Postimin
    Kerkoj nga Ilia Spiro burimin e ketij lajmi, si edhe terheqjen nga pershkrimet qe ben. Normal qe ti Ilia dua sdua une je i lire te kesh bindjet e tua, por nuk na lejohet te bejme publike ketu lajme tonat personale si lajme zyrtare te koash.
    Burimi i vetem i ēdo postimi jam une vete. Pra, sic thua dhe ti kam lirine dhe bindjen time dhe ketu nuk ka pune KOASH-i, pasi une nuk kam cituar burimin (te cilat une i citoj gjithmone ne keto raste).

Mua me penguan diten e djeshme (19.10.2010), per te hyre ne Kishe, (ne fakt kishin bllokuar gjithe zonen), duke me thene se : Keshtu na kane thene, (nga lart sigurisht).
    Ky bllokim ndoshta kishte lidhje me nje aktivitet qe do te zhvillohej atje dhe merrnin pjese ca peco-grosso, por kjo mua nuk me intereson.
    Mua dje nuk me kane lejuar te hyj...ne shtepine time.

Jam plotesisht normal, por shih veten tende..ndoshta pershkrimi eshte pak i ekzagjeruar por nuk e dija qe e kishe kaq per zemer shtetin tone "laik".. i cili nuk do ne asnje menyre te jape leje per te ndertuar Kishen e re te Shen Prokopit, gjoja se bie ne zone te gjelber...ne nje kohe kur e.rama s`ka lene lulishte ne Tirane pe prishur per te ndertuar pallate 35 kateshe.

Une protestoj edhe per gjene me te vogel, sepse po te lihet plaga zmadhohet.
    Une Kishen time e ve mbi ēdo gje tjeter. Jemi te qarte???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 20-10-2010 mė 02:40

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2006
    Postime
    172
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Burimi i vetem i ēdo postimi jam une vete. Pra, sic thua dhe ti kam lirine dhe bindjen time dhe ketu nuk ka pune KOASH-i, pasi une nuk kam cituar burimin (te cilat une i citoj gjithmone ne keto raste).

Mua me penguan diten e djeshme (19.10.2010), per te hyre ne Kishe, (ne fakt kishin bllokuar gjithe zonen), me thene se : Keshtu na kane thene, (nga lart sigurisht).
    Ky bllokim ndoshta kishte lidhje me nje aktivitet qe do te zhvillohej atje dhe merrnin pjese ca peco-grosso, por kjo mua nuk me intereson.
    Mua dje nuk me kane lejuar te hyj...ne shtepine time.

Jam plotesisht normal, por shih veten tende..ndoshta pershkrimi eshte pak i ekzagjeruar por nuk e dija qe e kishe kaq per zemer shtetin tone "laik".. i cili nuk do ne asnje menyre te jape leje per te ndertuar Kishen e re te Shen Prokopit, gjoja se bie ne zone te gjelber...ne nje kohe kur e.rama s`ka lene lulishte ne Tirane pe prishur per te ndertuar pallate 35 kateshe.

Une protestoj edhe per gjene me te vogel, sepse po te lihet plaga zmadhohet.
    Une Kishen time e ve mbi ēdo gje tjeter. Jemi te qarte???

Ti Ilia mire ben qe proteston por nuk eshte ne nderin e nje orthodhoksi te beje akuza qe nuk sjellin asnje dobi dhe qe per me teper jane problem krijuese. Kisha ka autoritete te cilat ndoshta mund te jene vene ne dijeni dhe te jete mare leje, pasi ka edhe raste te vecanta dhe ngjarje shoqerore ndaj te cilave Kisha nuk mund te behet shkak konflikti. Edhe nese neser kryhet nje punim dhe bllokohet perkohesisht nje objekt kjo nuk mund te jete arsye per deklarata dhe protesta te modelit adoleshent.
    Ndoshta ti nisesh nga pershpirtshmeria jote por nje pershpirtshmeri e tille ne Kishe quhet HIPOKRIZI dhe eshte e vetmjs akuze qe Zoti ben ne Ungjill qe do te thote se eshte nje nga gjerat qe Ai denoi me shume.
    Per nje orthodhoks qe mbron besimin dhe Kishen Zoti thote te ini te urte si gjarperinjte dhe te paster si pellumbat. Dmth te kujdeshem dhe te matur, qe edhe ata qe na akuzojne dhe na luftojne te mos kene argumenta per luften e tyre.
    Shqetesimi yt eshte ndoshta i drejte ne menyren tende te te parit te gjerave, por kjo nuk do te thote se eshte 100 perqind i drejte edhe reagimi yt.
    Nuk besoj se ma merr per keq kjo vjen sepse mendoj se orthodhokset kane kapacitet dhe mencuri te dine ti perballojne keto gjera edhe me te medha se keto sikunder edhe i kane perballuar ne 500 vjecarin e fundit.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    por nje pershpirtshmeri e tille ne Kishe quhet HIPOKRIZI
    jo nuk jam nisur nga asnje pershpirtshmeri, thjesht u nisa ne Kishe per "te ndezur nje qiri" dhe u bllokova per te hyre 20 m larg saj. Po ta zeme se do te ishte e Diele dhe do te kishte liturgji, nuk do te mund te merrja pjese ne te...
    une perfaqesoj vetem veten time ne forum,,mendime te ndryshme mund te kete edhe brenda vete Kishes..ne nuk jemi te prere ne makine.. sesi i kemi perballuar per 500 vjet dihet shume mire... me shume nuk dijne se ku bie dera e Kishes

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Dmth te kujdeshem dhe te matur, qe edhe ata qe na akuzojne dhe na luftojne te mos kene argumenta per luften e tyre.
    patjeter qe duhet te jemi te tille, por ne kete forum s`ka pse te ruhemi shume nga ata qe na luftojne dhe qe s`kane pune ketu. Po te jemi edhe ne shtepine tone te tille, ..ata vijne e ta djegin ate...sic bene ne Mars 2004.
    Kur shkruaj me bindje dhe pa vrasje ndergjegje, s`me behet vone per lehjet e qenve te rruges...(sot qente eliminohen me rreze lazer me duket)

te modelit adoleshent
    "nese nuk beheni si femijet e vegjel nuk do ta shikoni Mbreterine e Perendise"

ose pak me ndryshe kuptimi eshte i njejte...pikerisht prandaj duhet shprehur gjithcka thjesht..sic e ndjen seicili

Dmth te kujdeshem dhe te matur,
    plotesisht dakord, po ku e sheh ti pakujdesine dhe pamaturine time...ne vend qe te shikosh se si vepron shteti, kur fare mire mund ta kishin zhvendosur postbllokun 20 m me tej dhe te linin te lire hyrjen e Kishes... (mos u kap me ndonje epitet kur ty te shpetojne me dhjetra ta tille)

por kjo nuk do te thote se eshte 100 perqind i drejte edhe reagimi yt.
    sebep per t`u kapur Seminarist, ku ka njeri 100% te drejte!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 20-10-2010 mė 05:31

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-12-2006
    Postime
    172

Per Ilia Spiro

Ilia, une mendoj se zjarri i fikur nuk ka nevoje te ndizet, te pakten ne rastin konkret. Arsyeja qe me beri te shkruaj ishte sepse mu duk disi e tepruar, gjithsesi, ju padyshim jeni ne te drejten tuaj, prandaj nuk eshoh te nevojshe qe te hyme ne kete qerthull mes nesh me pyetje dhe pergjigje ndaj njeri tjetrit. Nese nderhyrja ime te duket e tepert dhe pa vend, une terhiqem, por mendova se reagimi yt ishte me tone disi te forta.
    Duke pare shkrimet e tua ne forum mendoj se ben pjese ne grupin e besimtareve dhe se je nje nga ata qe perpiqen te jene ne mbrojtje te Kishes, dhe ate qe shkrova e thashe me teper si keshille ose sugjerim, duke qene se edhe une jam ne po te njejtin front.

"Shkronja vret, fryma jep jete.

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Ilia Spiro, ajo qe duhej te beje ti, te ishe ne rregull me diskutimin, ishte qe te theksoje qe ne fillim, ne hapje te temes, se kemi te bejme me nje lajm tendin individual dhe se pikepamjet e tua te shprehura ne te jane po individuale.

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Shteti "islamik" shqiptar, ka bllokuar sot rrugėn qe te ēon tek Kisha e Shen Prokopit ne Tirane. Shume punonjes te shtetit jane rreshtuar rreth kesaj dhe ne zbatim te urdhrave te shtetit ateist shqiptar, i cili me paturpesine me te madhe e ka cuar deri ne ekstrem luften e tij kunder orthodhoksise dhe Kryepiskopit Anastas.
    Ajo qe perjetojme sot ngjason me ate qe perjetuar besimtaret ne vitin 1967, kur u shkaterruan Kishat tona.
    Ndoshta ka pasur ndonje vizite te ndonje personi te rendesishem ne ate ēast dhe hyrja ndalohet per arsye sigurie jo se duan te mbyllin kishen mendoj une.
    Ngaqe ke qene shume i nervozuar nuk ke ditur se ēke shkruar dhe te ka dale vetja jashte kontrollit me keto thenie Shtet islamik-shtet ateistbles me kete tjetren je zbuluar fare
    Jam plotesisht normal, por shih veten tende..ndoshta pershkrimi eshte pak i ekzagjeruar por nuk e dija qe e kishe kaq per zemer shtetin tone "laik"..
    .
    1967 i goditi te gjitha fete kush me shume e kush me pak prandaj mos u qaj kot.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anėtarėsuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjė
    Postime
    947
    Ndoshta ka pasur ndonje vizite te ndonje personi te rendesishem ne ate ēast dhe hyrja ndalohet per arsye sigurie jo se duan te mbyllin kishen mendoj une.
    Ngaqe ke qene shume i nervozuar nuk ke ditur se ēke shkruar dhe te ka dale vetja jashte kontrollit me keto thenie Shtet islamik-shtet ateistbiles me kete tjetren je zbuluar fare
    Jam plotesisht normal, por shih veten tende..ndoshta pershkrimi eshte pak i ekzagjeruar por nuk e dija qe e kishe kaq per zemer shtetin tone "laik"..
    .
    1967 i goditi te gjitha fete kush me shume e kush me pak prandaj mos u qaj kot.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •