Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Keta Djem i takojn Klanit të gecajve të laushes dhe ka shume të bej të ken patur përplasje me Sigurimin e Atdheut grup i ndar në dysh nga LDK-ja ndermjet Rugoves dhe nejrzve te tij brenda LDK-s gjë qe u pa me vonesa kan qen të përplasur në mese vetes ku dhe u rrahen në Kuvendin e tyre me grushta dhe karrika e deri tek nxerrja e armeve nga brezi

keta dy djem skan pasur ndoj velere politike dhe skan rrezikuar dike në Kosovë pos atyre brenda grupit të tyre qe ishte i ndar qysh para luftes Bukoshi-Rugova dhe e gjith lufta behej për parat e 3 %

kan shkuar si qeni në rrush thon nga neve

grepi, dora vetë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    matematike e thjeshte eshte se kush eshte prapa kesaj vrasje makabre!
    azem syla, sabit geci jane planifikuesit, organizatoret dhe vrasesit nuk kane rendesi!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    matematike e thjeshte eshte se kush eshte prapa kesaj vrasje makabre!
    azem syla, sabit geci jane planifikuesit, organizatoret dhe vrasesit nuk kane rendesi!

po përse duhet ti ket vrar Azem Syla keta ? kan qen në Gjakë apo i kan patur gje borxh Azem Syles keta djemt apo si ?

mua me duket me drejt te drejtohen hetimet atje brenda LDK-së dhe LDD-së e SIA-as se ata kan patur gjith ato përplasje ndermjet vetei dhe aty esht burimi i krimit !

grepi, dora vetë

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    grep leri filmat.. se nuk ju shkojne..
    i di poplli tani gjerat..
    kini vra sa kini desht..

me vra arkana ish zor..
    e zgodhet kte me te lehten.. me vra bij e bija te kosove se e dinit qe eshte jetime kosova e ska kush ju gjen ..

--

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Brari

neve vetem mendime po japim dhe une mendoj me mire te hetohet andej nga mund te ket ardh vrasja sepse Azem syla skishte pse ti vriste keta djem qe si ka njohur kush kurr për se gjalli vetem ate dite qe u vran !

atje ne mes veti keta kishin pas probleme dhe u desh te vdes rugovna dhe të dalin sheshit problemet dhe gjitha flliqsirat qe kishin patur keta ruajtsin e qetsis në Kosovë !

besa dhe drogen e kan lujt shume keto grupet e tyre dhe mos u habit nese dhe për drog jan vrar, prostuticion besa e qka ska tek ta, ti a di qe Ram Maraj shefi i tyre posedon Clubin Majami Beach në prishtin dhe plot moldave dhe bullagre e ke aty, pra keto jan ftyrat e verteta te tyre dhe jo ka nje foto me kallash e amblem të UCK-së se keto vetem për maskim i kan patur
    Ndryshuar për herë të fundit nga grepi, dora vet : 03-05-2011 më 14:41

Del e verteta ne shesh. Kosova nuk ka per te ndertuar asnjehere nje shoqeri te lire dhe demokratike, pa denuar krimin dhe kriminelet!

Sot per sot nuk ka institucione, tek njerezit mbreteron frika e krimineleve, mirepo kjo nuk do te zgjate shume.

Ne Kosove jane vra shqiptare vetem pse kane menduar ndryshe, vetem pse nuk u jane bindur urdherave kriminale te gjeneraleve te vetshpallur, qe kane dashur ta kthejne Kosoven ne Shqiperine e vitit 1944!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 03-05-2011 më 14:42

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga grepi, dora vet Lexo Postimin
    po përse duhet ti ket vrar Azem Syla keta ? kan qen në Gjakë apo i kan patur gje borxh Azem Syles keta djemt apo si ?

mua me duket me drejt te drejtohen hetimet atje brenda LDK-së dhe LDD-së e SIA-as se ata kan patur gjith ato përplasje ndermjet vetei dhe aty esht burimi i krimit !

grepi, dora vetë

enver haradinaj kujt i pat borgj?
    avni elezi kujt i pat borgj?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    enver haradinaj kujt i pat borgj?
    avni elezi kujt i pat borgj?
    Sadik Musaj dhe Xheladin Musaj nga Strellci i kan vrar që të dyt ore G dhe të jan vrar vetem pse kan qen me UCK-në dhe kete e dim të gjith në Kosovë !
    Sadik Musaj dhe e gjith familja e Musaj nga Strellci kan qen të lidhur ngusht me LDK-në dhe Sigurimin e Atdheut që ka qen i kontrolluar nga vete Brahim rugova dhe esht krijuar me urdher te tije, pra kush paska qen vrases ? une po them se duhet kerkuar atje tek SIA dhe LDK-ja dhe LDD-ja dhe mese 90 % e vrasjeve atje e kan origjinen dhe burimin

Citim Postuar më parë nga grepi, dora vet Lexo Postimin
    Sadik Musaj dhe Xheladin Musaj nga Strellci i kan vrar që të dyt ore G dhe të jan vrar vetem pse kan qen me UCK-në dhe kete e dim të gjith në Kosovë !
    Sadik Musaj dhe e gjith familja e Musaj nga Strellci kan qen të lidhur ngusht me LDK-në dhe Sigurimin e Atdheut që ka qen i kontrolluar nga vete Brahim rugova dhe esht krijuar me urdher te tije, pra kush paska qen vrases ? une po them se duhet kerkuar atje tek SIA dhe LDK-ja dhe LDD-ja dhe mese 90 % e vrasjeve atje e kan origjinen dhe burimin
    Origjinen dhe burimin e kane te Zeri i Kosoves dhe te te gjithe klyshet enveriste ne Zvicer e ne vendet nordike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2005
    Postime
    162
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Origjinen dhe burimin e kane te Zeri i Kosoves dhe te te gjithe klyshet enveriste ne Zvicer e ne vendet nordike.
    Zëri i Kosovës ka vite që ka pushuar aktivitetit dhe esht mbyllur e ti flet kaqa pordhica se zvicrra qenka çerdhja e krimit ?

ma kriminel se LDK-ja dhe njerzit e tyre sbesoi të ken partit tjera në Kosovë dhe Shqipri

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •