Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Holandë; Koka të prera derrash nëpër xhami

Holandë; Koka të prera derrash nëpër xhami

E marte 19 Tetor 2010 20:15

Në Holandë me ardhjen në krye të detyrës të qeverisë se re të pakicave e cila u formua me mbështetjen e partisë raciste Lira, sulmet kundër turqve dhe marokenëve janë shtuar.

Përshkallëzimi i sulmeve kundrejt xhamive ka filluar të shkaktojë shqetësim. Partitë opozitare sulmet në fjalë i ngritën në rendin e parlamentit.

Javët e fundit sulmet kundër xhamive në Holandë janë dendësuar në mënyrë të ndjeshme. Ndërkohë që në qytetin Dordrecht një xhami është sulmuar me armë, një xhamie tjetër në Gronigen i është vënë zjarri.

Nëpër shumë xhami muret janë shkarravitur me slogane raciste si dhe janë lyer me gjak derri. Nëpër disa xhami janë hedhur edhe koka të prera derrash.

Partia e Majtë e të Gjelbërve dhe Partia Laburiste kanë paraqitur në parlament nga një interpelancë. Partia Laburiste gjithashtu ka kërkuar që parlamenti të mblidhet në një seancë urgjente për të diskutuar sulmet kundër myslimanëve dhe faltoreve të tyre. Ky propozim është përkrahur edhe nga Partia e Majtë e të Gjelbërve.

Kurse Gert Uilders, i cili njihet për deklaratat si "Sa më pak xhami të ketë në Holandë aq më mirë është", në një mesazh që ka shkruar në TWITTER ka thënë se "sulmet ndaj xhamive janë të papranueshme". /TRT/

Mesazhi.com
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 19-10-2010 më 20:07

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Hollanda po luan me zjarrin me duket.Prit kur tja degjoni krismen..

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Nuk shkojne vete hollandezet ne xhami qe dergojne vetem kokat e tyre!
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    dhe pastaj thuan ,muslimanet jane teroriste,pritni bombat tani

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    pse ca doni ju qe ne hollande ta bejne ligjin marokenet!

Para 1 viti edhe ne franc eshte shkruar me gjak derri dhe jan depozuar kokat e derrave mbrenda xhamisë duke i thyer dritaret.

Muslimanet punojn ter javen, ata pak veta qe kan pushim te premtes (sidomos penzionerat) shkojn dhe i kryejn ritet e tyre fetare ne xhamia. Kjo nuk eshte form e tolerances, por c'ti besh ?! Hooligan e fashista ka gjithekund !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    na pkuti civilizimi . deri der eshte

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Kjo eshte teme aktuale, sa po vriten njerez nga feja islame, e sa e sa tjere po kercenohen e po abuzohen nuk eshte me rendesi, po me rendesi qenka ky lajm i rreme i islamikeve.

Une mendoj se me mire eshte me qu koka derri neper xhami, sesa me hudh veten ne ere dhe me mendu se Zoti ka me na martu me hyrija ne parajse

Feja (pushoni ne) Paqe

http://i136.photobucket.com/albums/q...ionofpeace.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 22-10-2010 më 22:29

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    po pse po befasoheni kaqe shume ju islamistat, qka po mendoni ju, a ku te shkoni ju aty duhet te vlej vetem ligji i juaj[sheriati] per mose me pa thi[derra] neper xhamia, ateher une ju kisha preferuar qe te shkoni ne arabi apo vendet islamiste, atej me siguri qe nuk do te shifni koka te derrave te prer, por jame mese i sigurt se do te shifni koka te njerzve te perer, do me shalla e do pa shalla, edhe nje jame i sigurt se edhe sandalle keni me pa ma shume se koka!!

qka lypem ne myslimanet ne vendet krishtiane, nese nuk na pilqen derri[thiu] ateher ikum ne vndet tona myslimane ku nuk ka derra!pse i bajme telashe edhe popujte e civilizuar, edhe veten e nervozojm, per qka!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Nuk e di, nese hudhet nje koke derri ne ndonje sinagoge cifute ,si do kishte reaguar bashkesia nderkombetare ? dhe anetaret e FSH

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •