Pepino nje pyetje kisha une :
A i denoncove ne polici keta djem qe abuzuan mbi ty ?
Pepino nje pyetje kisha une :
A i denoncove ne polici keta djem qe abuzuan mbi ty ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Gejlleku eshte nje fenomen shoqeror teper i rrezikshem dhe qe duhet marre shume seriozisht nga elitat e vendit. Nje problem sa me shume te lehet pas dore, aq me shume perhapet e merr vrull. Ketu kemi kohe qe perballemi me nje "epidemi" boterore dhe per fat te keq askush nuk po merr masa efikase.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
reklamime gejsh me histori t'sheqerosme kopju nga ndonje ngjarje goce, thuj se dhuna i afekto kta mo shum se tjert. dhuna osht e domshme sido me qen ene ndaj kujdto me qen. ky/kjo se ka halln ke dhuna po ke germat KAPITALE, ti reklamoj si normativa shoqrie pffene boll me shoqnin shqiptare se nuk i dun mo shum neper bot, aq sa me u dasht shkatrim i specjes t'vet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jeto_Jeten : 22-10-2010 mė 16:59
He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.
Asgje Smu Duk E Vertet Sori Djali![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 22-10-2010 mė 18:32
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ca bejn kto mer per zotin...
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
mua ma shpif ai i cili shkruan ashtu,edhe ti qei jep kurajon,duke u bere me katolike se papa.
Ata jane ata qe ndotin shoqerine,edhe morali s'ka vend te ata.
s'vlen edhe mos krijo pershtypje sikur je nene tereza e dyte,por ji me realiste rreth asaj c'ka ndodh.
me vjen keq qe ekziston kjo lloj specie si ai qe thote
jam krenar qe jam i tille.
S'dua te mirrem,e as te replikoja mbi shkrimet e askujt,por kurajoja fallco qe jepni me del mbi kete analize te thene.
Station
sa e kendshme ish dhia ne bb2,packa se ne ate versionin tre doli cjapi plak i emancipuar.
Ka infektuar mjaft,saqe edhe ne forumin shqiptar mikrobi i tij ka arrit![]()
izadora si mund ti denencoja ku vete policia na diskriminon..dhe ka pasur raste qe i ka dhunuar...dhe tjeter kane pare duke i dhunuar dhe nuk kane bere asgje....thjesht duke i pare duke u torturuar..
gentian..epidemia jote eshte injoranca qe te ka mbeshtjellur dhe qe ndihesh aq ngrohte me te..sa keq me vjen per ju..vertete..
Krijoni Kontakt