Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 81
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Pepino nje pyetje kisha une :
    A i denoncove ne polici keta djem qe abuzuan mbi ty ?
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    james,

lexo pak kete postimin e Donnes, disa dite perpara ketj shkrimi, eshte identik...

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=377

dhe donna, kete e kishte lexuar diiku tjeter ne forum,...

a mendon qe eshte nji propagande gay-stike edhe ne kete forum kjo gje?
    Gejlleku eshte nje fenomen shoqeror teper i rrezikshem dhe qe duhet marre shume seriozisht nga elitat e vendit. Nje problem sa me shume te lehet pas dore, aq me shume perhapet e merr vrull. Ketu kemi kohe qe perballemi me nje "epidemi" boterore dhe per fat te keq askush nuk po merr masa efikase.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga J@mes Lexo Postimin
    I njejti shkrim nga po i njejti anetar eshte hapur edhe ne nje forum tjeter, eshte e vertet.
    Nga ana tjeter nga momenti qe vete hapesi i temes e pohoi kete fakt atehere, mund t'a anashkalojme kete pjese.

Si do qe jete kete shkrim nuk e shikoj si nje propagande, sepse propaganda ka nje forme ndertimi teresisht te ndryshme nga ky shkrim, gjithsesi, mendoj se do ishte mire qe ky te shikohej nga nje tjeter kendveshtrim.

Nese per nje moment do te hiqej vemendja nga orientimi seksual i ketij personi dhe ti jepej me shume rendesi aktit te shemtuar, fenomenit te dhunimit +perdhunimit, atehere ndoshta gjithsecili do te kishte dy-tre fjale per te thene.

Pra, e thene me pak fjale, kjo teme mund te mbetet e hapur sepse ekziston mundesia per te komentuar nga disa kendveshtrime dhe jo domosdoshmerisht duhet te perqendroheni tek homoseksualiteti.
    reklamime gejsh me histori t'sheqerosme kopju nga ndonje ngjarje goce, thuj se dhuna i afekto kta mo shum se tjert. dhuna osht e domshme sido me qen ene ndaj kujdto me qen. ky/kjo se ka halln ke dhuna po ke germat KAPITALE, ti reklamoj si normativa shoqrie pff ene boll me shoqnin shqiptare se nuk i dun mo shum neper bot, aq sa me u dasht shkatrim i specjes t'vet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jeto_Jeten : 22-10-2010 mė 16:59
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

tHeKtHi MaMa :P
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Asgje Smu Duk E Vertet Sori Djali
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga pepino Lexo Postimin
    rexhina..faleminderit shume..une jam i forte..e di...dhe do te ia dal..tani mendoj se nuk duhet ta mbush shpirtin tim me urretje..ua le atyre qe ta bejne kete gje...ia le ne dore zotit ti denoje...une nuk e di cfare zoti kane ate..nuk e di se si mund te pretendojne te besojne...perderisa bejne gjera te pafalshme dhe me quajn mua nje cnjerzor..se kuptoj..une jam njeri..kam zemer..shpirt..ndjenja..nuk i bej keq kujt..nuk dua te degjoj,te shoh keq..te shoh njerez qe vuajne..qe lotojne..jo jo jo..keta njerez jane aq mizor..pa ndjenja pa asgje..une nuk e lidh cdo gje me homoseksualitetin tim..sepse kam nje karakter..dhe nje nene qe me do shume,pavaresisht qe........ei une jam gay dhe krenar..pike.
    bravo, dhe mesiguri ata mbeturinat do ta pesojn nje dite...ty vec te uroj lumturi, dhe kurajo, mbetu i forte sic je, dhe rri pran njerzit qe te duan
    mirse erdhe ne forum by the way
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga prishtinase Lexo Postimin
    Asgje Smu Duk E Vertet Sori Djali
    dhe po qe se nuk eshte e vertet, ka ngjarje te tilla neper bote qe i ka ndodhur e njejta gje e dashur...cjan keto replika moskeqardhse nga disa anetare ne kete teme?
    ta shpifin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 22-10-2010 mė 18:32
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Ca bejn kto mer per zotin...
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    dhe po qe se nuk eshte e vertet, ka ngjarje A tilla neper bote qe i ka ndodhur e njejta gje e dashur...cjan keto replika moskeqarse nga disa anetare?
    ta shpifin

mua ma shpif ai i cili shkruan ashtu,edhe ti qei jep kurajon,duke u bere me katolike se papa.

Ata jane ata qe ndotin shoqerine,edhe morali s'ka vend te ata.

s'vlen edhe mos krijo pershtypje sikur je nene tereza e dyte,por ji me realiste rreth asaj c'ka ndodh.

me vjen keq qe ekziston kjo lloj specie si ai qe thote

jam krenar qe jam i tille.

S'dua te mirrem,e as te replikoja mbi shkrimet e askujt,por kurajoja fallco qe jepni me del mbi kete analize te thene.

Station

sa e kendshme ish dhia ne bb2,packa se ne ate versionin tre doli cjapi plak i emancipuar.

Ka infektuar mjaft,saqe edhe ne forumin shqiptar mikrobi i tij ka arrit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    izadora si mund ti denencoja ku vete policia na diskriminon..dhe ka pasur raste qe i ka dhunuar...dhe tjeter kane pare duke i dhunuar dhe nuk kane bere asgje....thjesht duke i pare duke u torturuar..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    gentian..epidemia jote eshte injoranca qe te ka mbeshtjellur dhe qe ndihesh aq ngrohte me te..sa keq me vjen per ju..vertete..

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •