Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 81
    barcelona Maska e shpresa-gazi
    Anėtarėsuar
    28-09-2010
    Vendndodhja
    NE TOKE
    Postime
    128
    Nese jan te verteta fjalet qe i lartpermendurii ka shkruar me vjen shum keq,i paska ndodhur nje tragjedi e vertet,ka shum njerez qe i besojn djallit prandaj bejn kesi lloj gjestesh,ata jan te pa shpirt ata nuk besojn krijuesin e tyre ata doti denoj zoti,u tmerrova me te vertet,vetem dua ta di akan qene shqiptar musliman ata 4 personat,turp i madh,,,,,,nuk mund te shtoj me azgjje me dhimbset shoqrija shqiptare qe ballafaqohet me kesi lloj budallakinash me respekt....
    BARCA IS DIE BESSTE!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    presheva//anti njerezor eshte mendimi juaj dhe kjo sjellje..raca njerezore po merr fund me njerez si ju..qe jeni te pashpirt dhe pa pike morali.me vjen keq..vertete per ju..une jam ok me veten time dhe jam krenar..sepse po jetoj si nje njeri normal..ne udhen time dhe pa i bere keq njeriu...keshtu qe...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2010
    Postime
    77
    O pepino, nje gje nuk kuptoj...per cfare e ke hap temen ?

Do perkrahje, do ngushellime apo do vemendje ?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    zigzag..une nuk kam nevoje per perkrahjen...per ngushellimet..apo per vemendjen tuaj..kete gje e kam shprehur per te treguar nje realitet te hidhur.kaq,faleminderit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Se kuptova diēka. Nė Shqipėri ka ndodhur kjo apo ku?

Ata 4 kafshėt ēfarė moshe ishin re qė merren me njė 15 vjeēar?

Pėr Moderatorėt: Disa komente kėtu tė bėjnė tė mendosh se ata 4 djemtė nuk janė tė vetmit pse nuk e pastroni temėn pak? Ky djali ka problem dhe kėta qeshin kėtu.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Perdhunojne nje mashkull se eshte homo?! Po ata qe kryejne marredhenie me nje mashkull nuk quhen dhe ata te tille? Sa homo kane perdhunuar keta valle nga urretja qe ndjejne per homot?
    pepino me vjen keq qe je bere preh e nje kafsherie te tille, por po me dhimbsen dhe vet perdhunuesit ne nje fare menyre. Ata kane me shume probleme se ti vet. Ata kane nevoje te shohin ndonje psikiater.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    shume e dhimbshme kjo qe te ka ndodhur ty pepino, dhe shume homoseksualet e tjere qe jan bere viktima e kafsheve qe thell ne zemren e tyre ndjenj urrejtjen per veten e tyre sa e nxjerrin tek dikush tjeter...ata qe te derguan sms jan akoma te mbyllur ne dollap, me ate abuzim qe te beren ty...jan ata qe jan te semure ne tru, dhe jo ti qe je ndryshe nga norma, behu i fort dhe mendo vetem per familjen dhe njerzit qe te duan, po ke momente qe mendon se do ti thuash lamtumire kesaj bote do jete nje perfitim per ata qe te kan abuzuar, dhe nje injorim dhe mosperfillje per njerzit qe te duan pran dhe humbja jote do ti plagoste shpirterisht
    gjithe te mirat
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    strange..faleminderit..po ka ndodhur ne shqiperi..ne tirane.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    rexhina..faleminderit shume..une jam i forte..e di...dhe do te ia dal..tani mendoj se nuk duhet ta mbush shpirtin tim me urretje..ua le atyre qe ta bejne kete gje...ia le ne dore zotit ti denoje...une nuk e di cfare zoti kane ate..nuk e di se si mund te pretendojne te besojne...perderisa bejne gjera te pafalshme dhe me quajn mua nje cnjerzor..se kuptoj..une jam njeri..kam zemer..shpirt..ndjenja..nuk i bej keq kujt..nuk dua te degjoj,te shoh keq..te shoh njerez qe vuajne..qe lotojne..jo jo jo..keta njerez jane aq mizor..pa ndjenja pa asgje..une nuk e lidh cdo gje me homoseksualitetin tim..sepse kam nje karakter..dhe nje nene qe me do shume,pavaresisht qe........ei une jam gay dhe krenar..pike.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    mia injoranca e tyre i bejen qe te mendojne qe ato nuk quhen homo..sepse bejne rolin e mashkullit...ha ha o zot..te lutem..nuk dua ta kujtoj..me fal qe e them kete gje..por ata nuk e meritiojn te jetojne...se si jetojne,valle a kane ndergjegje??jo se di...ndoshta kam frike ti kuptoj..te di..

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •