Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 81
    The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Personi ne fjale eshte perdhunuar pikerisht sepse eshte homoseksual.
    Po cili fakt te ben me shume pershtypje ty qe eshte perdhunuar apo qe eshte homoseksual?

Ndiq pikepamjen time...

Personalisht me ben jashte mase pershtypje se si 4 heteroseksual ndjekin pergjate gjithe dites nje homoseksual me nje qellim te percaktuar mire dhe te paramenduar qarte.

Ne fund keta heteroseksual perdhunojne homoseksualin barbarisht. Fakti qe ky i fundit eshte fizikisht mashkull nuk i ka bere absolutisht qe te frenohen e te mendohen me shume keta.

Pra, i pare nga ky kendveshtrim une i gjykoj keto tipa njerezish si personalitete antisociale e shumeēka tjeter, per te cilet nuk eshte aq i rendesishem objekti se sa nevoja per te plotesuar qellime te caktuara perverse: ndeshkim + dhunim => per te arritur kenaqesine e deshiruar nepermjet vuajtjes se tjetrit, etj, etj.

Qe te mos zgjatemi, objekti per keta lloj individesh nuk eshte aq i rendesishem. Objekti mund te ishte mashkull, femer, apo edhe gjekafshe.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga J@mes Lexo Postimin
    Po cili fakt te ben me shume pershtypje ty qe eshte perdhunuar apo qe eshte homoseksual?

Ndiq pikepamjen time...

Personalisht me ben jashte mase pershtypje se si 4 heteroseksual ndjekin pergjate gjithe dites nje homoseksual me nje qellim te percaktuar mire dhe te paramenduar qarte.

Ne A keta heteroseksual perdhunojne homoseksualin barbarisht. Fakti qe ky i fundit eshte fizikisht mashkull nuk i ka bere absolutisht qe te frenohen e te mendohen me shume keta.

Pra, i pare nga ky kendveshtrim une i gjykoj keto tipa njerezish si personalitete antisociale e shumeēka tjeter, per te cilet nuk eshte aq i rendesishem objekti se sa nevoja per te plotesuar qellime te caktuara perverse: ndeshkim + dhunim => per te arritur kenaqesine e deshiruar nepermjet vuajtjes se tjetrit, etj, etj.

Qe te mos zgjatemi, objekti per keta lloj individesh nuk eshte aq i rendesishem. Objekti mund te ishte mashkull, femer, apo edhe gjekafshe.
    Mua me ben pershtypje dhe denoj faktin qe ai eshte perdhunuar per arsye se eshte homoseksual, pra jam e mendimit se keta qellimisht e kane perndjekur per shkak te orientimit te tij seksual, nuk besoj se e kane bere dicka te tille per te shfryre instiktet e tyre perverse. Por mbase gaboj dhe mbase ke te drejte ti...

Gjithsesi jemi ne nenforumin e "Pyetni psikologun" jo ne "Tema shoqerore" dhe ne kete kontekst mendoj se eshte me e rendesishme gjendja psiqike e viktimimes sesa diskutimi mbi agresoret dhe denimin e krimit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga broken_smile : 18-10-2010 mė 18:00

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Gjithsesi jemi ne nenforumin e "Pyetni psikologun" jo ne "Tema shoqerore" dhe ne kete kontekst mendoj se eshte me e rendesishme gjendja psiqike e viktimimes sesa diskutimi mbi agresoret dhe denimin e krimit.
    Kete e kam te qarte une. Persa i perket kesaj pjese jam shprehur ne postimin tim te pare, por duke qene se tema te tilla jane pak ose aspak te pertypshme nga masa, atehere eshte e lehte te devijohet prej saj dhe eshte bere po aq e lehte dhe e zakonshme ne tema te tilla (por ne nenforume te tjera) fokusimi vetem tek aspekti seksual, nderkohe qe duke qene se jemi ne nje nenforum me karakter tjeter, ēeshtja duhet pare nga disa kendveshtrime, ndryshe do perbente nje teme te perseritur e si rezultat do me detyronte ta dergoja ne kosh.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    shkrimi i ketij s'eshte asgje tjeter pervec se nje imagjinate e tij,duke munduar koken e atyre qe marrin pjese ne kete postim sikurse une.

s'vlen te shkruash.

mos ngushelloni kot,se i ka rene ne koke edhe kerkon fjalen e embel nga te c ilet ai kerkon kurajo,sikurse thote.
    pfffff.

sa shtohen,pas klodianes se big brother 3.

ul reputacion shkrimi i tij.

Behind these Hazel Eyes Maska e Lule_Bora
    Anėtarėsuar
    30-07-2007
    Postime
    107
    lol kush do qe e ka shkru kete "histori" ka perdore imagjinaten dhe deshiren e nje endrre vere..:P Eh denimi i te qenurit pederast..qenka perdhunim i tij. Po a nuk i ben dhe perdhunuesit, pederaste nje akt i tille? Nejse pepino po kerkon fame virtuale, apo ke mesu copy and paste tashi? Cila do qe te jete gud llak.
    For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    nuk mendoj se mund te humbas kohen time duke botuar ne nje histori imagjinate..me duket dicka e pavlere dhe e kote..ah sa do doja ne fakt te ishte e tille..por per fat te keq eshte nje ndodhi..ngjarje qe me ka ndryshuar jeten 100%..dhe dicka..ky akt ka ndodhur vetem se jam gay..gje qe atyre ua ka thene dikush qe me urren,i bindur per kete..por edhe si njerez cnjerezor qe jane ata..faleminderit per komentet..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    23
    J@mes
    broken_smile faleminderit shume.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anėtarėsuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar mė parė nga pepino Lexo Postimin
    nuk mendoj se mund te humbas kohen time A botuar ne nje histori imagjinate..me duket dicka e pavlere dhe e kote..ah sa do doja ne fakt te ishte e tille..por per fat te keq eshte nje ndodhi..ngjarje qe me ka ndryshuar jeten 100%..dhe dicka..ky akt ka ndodhur vetem se jam gay..gje qe atyre ua ka thene dikush qe me urren,i bindur per kete..por edhe si njerez cnjerezor qe jane ata..faleminderit per komentet..

flm per komentet

s'komentova drejt teje or ti/oj ti

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kjo tragjedi do ngeli ne mendjet tona, se tema qenka hap ne cdo cep te forumit .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Se mora vesh une, qe 15 vjec me makina e? E mire mire.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •