Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1

Ē`jane keta heretike

Sapo morėt njė paralajmėrim tek Forumi Shqiptar

--------------------------------------------------------------------------------

I/e dashur ilia spiro,

Sapo morėt njė paralajmėrim tek Forumi Shqiptar.

Arsyeja:
    -------
    Pėrbuzje dhe racizėm

Herės tjetėr ki kujdes se si shprehesh pėr personalitetet e Rilindjes Shqiptare. Askush nuk ka tė drejtė tė hedhė baltė mbi jetėn dhe veprėn e tyre.

Nėn Hirin e Tij,

ns
    -------

Paralajmėrimet shėrbejnė si njė mėnyrė qė ju tė kuptoni e respektoni rregullat e pjesmarrjes nė forum.

Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar

קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I/e dashur Peniel!

Ne asnje nga postimet e mia nuk kam share dhe as ofenduar njeri. Mbrojtja qe u bej klerikeve eshte detyre e ēdo orthodhoksi dhe une nuk kam hedhur poshte asnje personalitet te rilindjes, vetem kam shprehur kritiken tim ndaj qendrimit te tyre heretik. Ku e shikon ti perbuzjen dhe racizmin. S`do me besh ti mua te lexoj rregulloren, por lexoje vete me mire

Te te vije turp per paralajmerimin qe bere. As qe me behet vone edhe sikur te me
    perjashtoni nga forumi, ti s`ke te drejte te me japesh paralajmerime te tilla dhe kerkoj qe ta terheqesh menjehere, ne zbatimin e fjales se lire, perndryshe une s`kam c`te mendoj tjeter vetem se ti te jesh perfaqesues i linjes antiorthodhokse ne kete forum. Ti po abuzon me detyren sepse une sulmova protestanizmin dhe e konsiderova heretizem, sepse ne te vertete keshtu eshte.
    Atehere ketij forumi po i vjen fundi.
    Nese je kosovar as qe me behet vone fare, pasi po tregon haptazi pikepamjet tua antiorthodhokse. Kam bere gabim pasi duhet te isha treguar me i ashper me ty dhe shoket e tu, qe po e degjeneroni kete forum ku ju pelqen te flasim vetem per Bin Ladenin.
    Ti nuk duhet te jesh moderator sepse ne forumin tend "fetar" ke futur te tilla tema thjesht per te hedhur balte mbi Kishen Orthodhokse, gje se ciles nuk ke per t`ja arritur kurre.

Po e perseris edhe nje here: Terhiq menjehere verejtjen qe me dhe mos guxo te perseritesh nje gje te tille.

Mitropoliti Fillaret beri detyren e tij kur ēkisheroi PN Luarasin!

T`u prefte shpirti ne paqe Mitropoliti Fillaret
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 22-10-2010 mė 02:23
    Duaje te afermin tend si veten

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Ne vazhdim te ankeses , po ju rikujtoj edhe nje here shprehjen tuaj se:

Nėse vazhdon me kėtė kokėfortėsi qė ke, jo vetėm vėrejtje do marrėsh por edhe ca ditė pushime se mbase tė rifreskohet mendja.

Peniel.

Kjo shprehje tregon qarte mungesat e theksuara ne formimin tend demokratik dhe qytetar. Cdo njeri ka mendjen e tij dhe ti s`mund t`i imponohesh, pasi nuk je ne shtepine tende, ku ke te drejte te rrahesh gruan tende dhe femijet e tu, por ne nje forum mbare kombetar i cili lexohet ne cdo skaj te globit.

Ne rastin ne fjale nuk ka patur asgje per verejtje dhe aq me pak per t`u larguar "ca dite" nga forumi. Ti mendon se jam njeri me mendje te ndezur dhe nuk permbahem dot? E ke gabim, pasi po te ishte keshtu do te filloja te shaja mbare e prape, per "te shfryre dufin".
    Ka qene e thjeshte deviza ime, pavaresisht se ka riskun qe te trajtohet edhe si "tradheti kombetare", ne nje kohe qe problemin e kam trajtuar thjesht ne fushen teologjike, ne zbatim te kanoneve te Kishes Orthodhokse, gje qe eshte e ndare nga gjykimi "nacionalist". Nuk duhet ngaterrohet feja me kombin, edhe kur behet fjale per te njejtin person, i cili sic vleresohet per disa cilesi, kritikohet per disa te tjera.
    Kjo nuk eshte kokefortesi por eshte detyre e cdo orthodhoksi qe te ruaje besimin e tij. Te mbrosh nje klerik te vetem eshte njelloj sikur te mbrosh vete Kishen.
    Ti me kercon ketu ne menyre adoleshtenteske, duke menduar te me "freskosh trurin", por te siguroj se kjo nuk eshte menyre sjellje prej moderatori, aq sa te ben te qeshesh, por mendoj se i ben dem forumit, kur kerkohet t`i mbyllesh gojen ne kete menyre nje komuniteti te tere. Ne vend qe te rrisesh prestigjin e forumit, ku njerezit te kene deshire te hyjne, ti ben te kunderten, duke shkelur madje edhe rregulloren e forumit, pasi tek une nuk ka patur asnje lloj qendrimi racist, ...etj.
    C`ka s`te pelqen ty subjektivisht, nuk do te thote se ke shkelur rregulloren.

Ti s`meriton as fshesaxhi te jesh, jo me moderator. "Bir selman i nenes, ke te qaj me pare"
    Me keto figura, ketij forumi shpejt do t`i vije fundi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 22-10-2010 mė 04:51
    Duaje te afermin tend si veten

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Ilia

Perse e mundon veten kot?
    Aty ku nuk je i ftuar, perse mundohesh te hysh me zor?

Tek ai forum thuhet qarte se eshte vetem per protestantet. Atehere leri te shkruajne protestantet aty. Mos ki merak se nuk e baltos dot askush Kishen Orthodhokse.

Nje prift katolik ka thene dikur: "Te vetmit qe mund ta demtojne Kishen jemi ne prifterinjte me shembullin tone te keq. Por perderisa nuk e kemi shkaterruar dot ne, askush tjeter nuk mund ta shkaterroje dot"

Prandaj rri i qete se Kisha nuk demtohet dot nga jashte por vetem nga brenda. Nqs ne nuk e demtojme Kishen me shembullin tone te keq, mos ki frike se askush tjeter nuk ka per t'i bere dot dem.

Dhe se fundmi, aty ku nuk te pranojne, mos kembengul te qendrosh me force.

Paqja e Krishtit mbreterofte ne shpirtrat tane!

P.S: Temat e ankesave per moderatoret nuk hapen ketu, por tek "Verejtje dhe Keshilla". Ketu behen ankesat per stafin e chat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Matrix : 22-10-2010 mė 18:27
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •