Strategji ne vete kjo per efekt popullariteti..Mire ben ne nje far menyre pavarsishte se un nuk kam ndonje simpati personale per te..
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
.."brari" , per cfare do te vesh bast...o njeri qe nuk njeh kufi..ashtu si Ai qe i thote nga Tribuna e Kuvendi Popullor deputetit te PS , qe nena dhe motra jote jane kurva.
"..Cudi me vjen se si nuk kam vrare njeri deri tani.."
thote Maks Velo sot ne gazeten respublik.
Nderim dhe respekt per ju z. Maks Velo.
Ndryshuar për herë të fundit nga ASrock4u2 : 24-10-2010 më 18:21
Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.
U trashegofshin me qe ajo qenka trasheguar paska nje vajz....urime jet te gjat qiftit zonja shum e bukur po ska me zeshkanet o njerez....
BARCA IS DIE BESSTE!!!
Rendesi ka qe ajo nuk shpifi!!.Perderisa ai ishte i tille pse duhej te fshihej.???...Ai se si e shifte ate ne intervisten qe dhan ke topi.Kjo me duket eshte tamam martes me kontrat per te mbyllur gojat e miletit dhe te mendojne qe Edi eshte familjar.... Ja do kariera.Sala do i lej stafeten ke zgjedhjet e tjera...A mjer shqiperia kur e vertisin dy tre politikan se te tjeret jane vetem shoqerusa.....
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Urime Kryetarit!
Jete te lumtur e ndarje te shpejte.
E ishalla bo nai lek(nga nusja),se na ka ngel me shtepi me qira!
asrok ..
na e sill cka thene maks vellua .. te plote.. gjith shkrimin se do jete me interes..
gjirfab..
nuk i thone qafa brarit atij vendit ,, por qafa barit..
brari eshte nje mal apo nje zone ne veri-lindje te tiranes..
qaf bari.. nje vend andej nga mirdita siper kur shkon per fush-arrez..
ishte burg e kamp-pune ku punohej skllaverisht per nxjerrjen e mineralit te piritit qe i duhet industrise se perpunimit te bakrit..
shum bij nenash vdiqen atje nga lodhja e stermundimi e semundjet e aksidentet ne pune..
plus nga dajaku i xhelatve..
e ata ish xhelatet me gjith kelisherine jan sot grusht bashkuar rreth ed rames se rucit te nexhit te ramizit..
dhe atyre i duhej martesa e bosit te tyre me nji "goc tirone tradicionale" qe vec votes se lumpenit enverist hysni kapoist te ardhur ne tirane ne kohen e regjimit stalinist .. te rruajnë dhe voten e tiranasve den babaden..pra tradicionale.. e keshtu ta betonizojne ne kryeqytet sundimin e tyre tash 70 vjecar 1945-2015.
dhe kush sundon tiranen sundon shqiperine... meqe vlor e korce e fier e berat elbasan e durres i kan ne xhep moti..
kjo eshte loja e kesaj martese..
..
i lumte.. kopila jane bllokqenet..
..
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 24-10-2010 më 22:28
Ne fakt Edushi po ben sakrifice te madhe per hir te familjes.
Le bukurite e Pezes dhe hyn kollovar ne Tirane.
Per hir te unitetit "familjar", ne nje dasem varfanjake mbledh nje kulupi me njerez (rreth 600 shpirt duan te thone), si parakoalicion zgjedhor duke i siguruar te ftuarit, se mbas "dasmes" se madhe te gjithe ata do hane me "luge te florinjte", njelloj si premtonin baballaret dhe mamallaret e tyre rreth 60 vjet me pare.
Se fundi nusja sojleshe ne dukel nga kiafeti dhe me shume eksperienca te gjithanshme, sipas garancive qe japin ca mehalelot te saj ketu ne forum, ja vlen qofte dhe vetem per nje dasem, pa "per me tutje ka perendia" thoshin te moshuarit.
Gjynaf qe su ndodhem ne Shqiperi, mos na zinte gje dhembi dhe neve ne kete sebep.
Po me siguri me ç'thote Serua, do kemi prape raste te tilla.
Per trashegime s'di ç'te them ne rastin konkret, se ata te dy e kane si paradhenie ne dasem nga nje trashegimtar, por me zakon thuhet "te shkuarat te harruara, e ishalla shkojne mire per çu ka mbetur".
Fjalet e mira ne vesh te perendise, pa punet i di vete i zoti!
Amin!
[=gjirfabe;2904125]Ne fakt Edushi po ben sakrifice madhe per hir te familjes.
Le bukurite e Pezes dhe hyn kollovar ne Tirane.
Per hir te unitetit "familjar", ne nje dasem varfanjake mbledh nje kulupi me njerez (rreth 600 shpirt duan te thone), si parakoalicion zgjedhor duke i siguruar te ftuarit, se mbas "dasmes" se madhe te gjithe ata do hane me "luge te florinjte", njelloj si premtonin baballaret dhe mamallaret e tyre rreth 60 vjet me pare.
Se nusja sojleshe ne dukel nga kiafeti dhe me shume eksperienca te gjithanshme, sipas garancive qe japin ca mehalelot te saj ketu ne forum, ja vlen qofte dhe vetem per nje dasem, pa "per me tutje ka perendia" thoshin te moshuarit.
Gjynaf qe su ndodhem ne Shqiperi, mos na zinte gje dhembi dhe neve ne kete sebep.
Po me siguri me ç'thote Serua, do kemi prape raste te tilla.
Per trashegime s'di ç'te them ne rastin konkret, se ata te dy e kane si paradhenie ne dasem nga nje trashegimtar, por me zakon thuhet "te shkuarat te harruara, e ishalla shkojne mire per çu ka mbetur".
Fjalet e mira ne vesh te perendise, pa punet i di vete i zoti!
Amin![/QUOTE]
hahah qenke shejtan...e ke qare pershkrimin e ciftit.............ke haruar te thuash qe jane te dy nga 46 vjec...cift jo llafe...
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Krijoni Kontakt